• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zehirli aşk soruları

üst kattaki, hala anlatamadım bıktığımı. oyüzdende onunla hala evliyim 15+5=20 yıl oldu anlatmayı beceremedim herhal=) ben anlatınca o anlayınca 2dene çocuh oldu zatenakannehir alt kattakiiiiiiiiiii;şeker sevgilinin bir yakını var akannehir çok karizma gözler siyah boylu poslu sık sık görüşüyosunuz.ama seni gözleriyle soyup yatağa atıyo kaçamak bakışlarla naparsın ?anlamaza yatar için için hoşuna gider. yada ?kötükedihüso

sevgilimin yakınıyla işim olmaz, hoşuma gitmesi söz konusu bile olamaz. sevgilime yakınını sevmediğimi, onunla aynı ortamda bulunmak istemediğimi söyler kesin tavrımı koyarım. bir daha da yüzünü görmem.

sevgilin yurtdışına tatile gitmek istediğini söyledi, ama ailen böyle birşeye izin vermeyeceği için sen gidemiyorsun. sevgilinde bekar erkek arkadaşlarıyla gidecek. ne tepki verirsin?

aşkım git kafanı dinlemiş olursun keşke bende senınle gelebilseydım derdım.

sevgilin çok alkol içiyor alkoliklik sınırında.ama bılıyorsunkı cevresındekı tüm faktörler bunu ona itiyor.söz verdi sana 5 gun ıcmeyecegım ve azaltacagım dıye daha ılk gunden kız kardeşi gelince bıraktı.tepkin ne olurdu?

oyy işin ucu alkolikliğe gitmeye başladıysa baya bi tavır yaparım. ayrıca kız kardeşiyle konuşurum endişelendiğimi söylerim. bu aralar onla çok vakit geçiririm ki içmesini engelleyeyim. yapışırım yakasına :)

hey alttakiii sevgilinle yıl dönümünüzü kutlıcaksınız. ona bi gömlek aldın çok hoş ama yıl dönümü için yeterli gibi gelmiyor içine sinmiyor pek başka bişiler de hazırlar mısın ne yaparsn?

alkol bırakmak fazlasıyla psikolojik destek gerektirir bence üzerine fazla gitmeden tatlı dille çözmeye çalışır kavga etmenin çözüm olmayacağını düşünüp mantıklı davranarak onu etkileyen faktörlerden uzak tutmaya çalışırdım elimden geldiğince..

beraber bir yarışmaya katıldınız amaç birbirinizi ne kadar tanıdığınızı ölçmek soru geliyor bir uçurumun kenarında anneniz ve eşiniz bir dal parçasına tutunuyor hangisini kurtarırdınız ve eşinizin cevabı ANNEMı
oysa siz beni kurtarır yazmıştınız cevap kağıdına tepkiniz ve duygularınız ne olurdu??

aynı anda cevapladık sanıyorum ben buna da cevap vermek istiyorum sorum yine aynı olcak :)
yanında mutlaka bir mektup yazar ya da özel olcak ve benim emeğim olacağı bişeyler ekler öyle verirdim :)

beraber bir yarışmaya katıldınız amaç birbirinizi ne kadar tanıdığınızı ölçmek soru geliyor bir uçurumun kenarında anneniz ve eşiniz bir dal parçasına tutunuyor hangisini kurtarırdınız ve eşinizin cevabı ANNEMı
oysa siz beni kurtarır yazmıştınız cevap kağıdına tepkiniz ve duygularınız ne olurdu??

annesını cok sevdıgım ıcın annesının elımı nasıl olsa bırakmayacağını bıldıgım ıcın zaten o yarışmanın başında annnesı derdım.Yanı en başta annesı demesini doğal karşılardım çünkü benim o panıkle annesı aklıma gelmezken yanlızca ıkımızı kurtarma peşindeyken,annesı 3ümüzü de kurtarmayı dusunecegı ıcın olumlu karşılardım.

sevgiline deli gibi aşıksın ve eskıye daır yaşamından herşeyi sıldın,eskılerı ona da anlattın ve cat kapı 1 gun eskı sevgılın çıkıp geldi tepkın ne olur?

suratına bakmam defolup gitmesini isterim ve hemen erkek arkadasımı arar durumu anlatırım..

ssst alttaki söyle bakem; sevgilinle yaptığın en büyük çılgınlık neeeeeeeey?

ımmm bir kere kimsenin haberi olmadan şirince'ye kaçmıştık beraber. çok güzeldi :asigim: dönüş yolunda direksiyon kitlendi az daha uçuyorduk uçurumdan. sonra hallettik. bu sefer sağnak yapmaya başladı. sürekli annem arıyor nerdesin diye, geliyorum diyerek 2 saat geçirdim yollarda kaydirigubbakcemile4çok çılgın değil ama kaydirigubbakcemile3

sevgilinden aldığın en anlamlı hediye neydi?

ayy sevgilim bana çok güzel şeyler aldı hep ama benim için en özeli yılbaşı hediyesi veriliş zamanı açısından ayrılmadan önce bi ara çok kavga ediyorduk bana değer vermediğini düşünmeye başlamıştım bu konuda huysuzluk çıkarıyordum hep. ayrılmadan önceki gün bana hediyemi verdi ipod almış. müzikle çok eğlenirim ben çok severim bilir mp3 çalarımı kaybetmiştim. ama bundan öte türkiyede pembesi yoktu benim de telefondan laptopa herşeim pembedir pembe almış onu da yurtdışından getirtmiş çok duygulanmıştım bu kadar uğraşıp en ince detayına kadar düşünmesine..

heyyy alt komşuuu :) diyelim bi gün çat kapı sevgilinin evine gittin habersiz. sevgilin de ablasıyla kalıyor. ablasıyla tanışmışlığın var ama seni pek bi araya getirmek istemiyordu önceden. geliyim dediğinde dışarda buluşma ayarlıyordu fln. sen gittin çat kapı ve çok olumlu karşılandın ablası size kahve yaptı fln çok eğlenceli muhabbet ettiniz. bi daha çat kapı gider misin? yoksa nası gidersin? yoksa gitmez misin? :D

aynı evi paylaşıyorsa eğer ben pek çatkapı gitmem sanırım davet edilmeyi beklerdim yani gitmem zemuszemus
ve sorum şu sevgilinle bi konuda tartıştın senin için önemli bi konu telefonu kapattın yüzüne çok kırıldın çünkü kapatış o kapatış gurur yapıp ta rayamıyosun oda aramıyo sanırım oda gurur yapıyo bu durumda ne yapardın?

valla ben bu tip zamanlarda çok dayanamıyorum.. bizim ne olursa olsun birbirimizi mutlaka aradığımız zamanlar var.. gece uyumadan önce ve sabah uyanınca.. eğer aranmamışsak o zaman ciddi bi sorun var manasına geliyor. yada biri uyuyakalmış sabahsa da uyanamamış olabilir... ama gerginlik yaşadıktan sonra iyigeler saati aramak ve barışmak için güzel bir zaman, zaten barış çubuğu uzatmak gibi olduğu için o da ben de hemen yumuşuyoruz.. genede bu güne kadar kimse telefonu o şekilde kapatmadı...

soruma gelince:)) sevgilinizle 3 gündür görüşmediniz.. o gün görüşeceksiniz ama eve giderken iş arkadaşlarınızla yarım saat biyerde yemek yiyorsunuz.. o ise siz bilmeden plan yapmış, bunu söylemiyor, ve size çok kızıyor bu yüzden tartışıyorsunuz.. ne yaparsınız??? (dün yaşanmış bi olaydır)

gönlünü almaya çalışırdım. ortada herhangi bir hata olmamasına rağmen süpriz bir planı alt üst etmiş olurdum çünkü.

sevgilinize akşam ne yapalım diye sordunuz ve "bakarız" dedi. akşam aradınız ee ne yapıyoruz diye. ben arkadaşlarımla çıkıyorum plan yaptık derse, ne tepki verirsiniz?

gönlünü almaya çalışırdım. ortada herhangi bir hata olmamasına rağmen süpriz bir planı alt üst etmiş olurdum çünkü.

sevgilinize akşam ne yapalım diye sordunuz ve "bakarız" dedi. akşam aradınız ee ne yapıyoruz diye. ben arkadaşlarımla çıkıyorum plan yaptık derse, ne tepki verirsiniz?

önce bana sorması gerktiğini söyler ve kırıldığımı mutlaka belli ederim surat yaparım ben kesin :bbo: e oda biraz düşünceli davransın ama değil mi yani eğer arayıp canım bu akşam arkadaşla olmam gerekiyo yarın telafi edelim dese tabi hoş karşılarım
b soru daha size sevgilinizden ayrıldınız içinizde hala ona ait duyguylar var ama ayrılmanız kesin aradan da 5 6 ay gibi bi süre geçmiş karşınıza çok düzgün birisi çıktı ve ciddi düşünüyor ama siz eski sevgilinizi düşününce de içinizde bişetylker cız ediyor ne yapardınız bu arada karşınıza çıkan şahıs çok hoş ve ilgili opuyorumnanaktan

eskisini tam olarak gömmeden yeni bir iliskiye baslayamam ben..isterse brad pitt olsun yenisi :))))

alttakiiiiii; ah uleen bu şarkı benim için yazılmış,sevgilime olan duygularımı anlatıyor dediğin bir şarkı var mı :)))

eskisini tam olarak gömmeden yeni bir iliskiye baslayamam ben..isterse brad pitt olsun yenisi :))))

alttakiiiiii; ah uleen bu şarkı benim için yazılmış,sevgilime olan duygularımı anlatıyor dediğin bir şarkı var mı :)))

vaaaarrrrrrrr
ismail yk Allah belanı versin Allah seni kahretsin bana gelen sana gelsin diye bir şarkısı vardı ya işte o:roflol::roflol::roflol:

sevgilime,eşime, her konuda %100 güveniyorum diyebilir misin?

%99 güveniyorum

pekii sevgilinin seni annesinden daha az sevmesine hatta her konuda onu haklı bulmasına dayanabilirmisin onu bu şekilde kabul edermisin unutma seni çok seviyo (:

%99 güveniyorum

pekii sevgilinin seni annesinden daha az sevmesine hatta her konuda onu haklı bulmasına dayanabilirmisin onu bu şekilde kabul edermisin unutma seni çok seviyo (:

annesiyle kendimi hiç kıyaslamam haklılık haksızlık yarışına da girmem ben haklı olduğumu biliyosam eşimin bunu onaylamasına gerek yok ama eş de annesiyle karısını kıyaslamaması gerektiğini,karşı karşıya getirmemeyi bilecek,bilmiyosa öğretmek lazım yoksa huzursuzluk çıkar
erkeğin annesini sevmesi saygıda kusur ettirmemesi farklı ana kuzusu olması,ona danışmadan bir adım bile atmaması farklı şeyler ben ana kuzusu erkeklere sinir oluyorum büyük konuşmayayım ama böyle biriyle evlenmem:olmaz:

çok klasik bir soru sorayım aşk evliliği mi mantık evliliği mi?

annesiyle kendimi hiç kıyaslamam haklılık haksızlık yarışına da girmem ben haklı olduğumu biliyosam eşimin bunu onaylamasına gerek yok ama eş de annesiyle karısını kıyaslamaması gerektiğini,karşı karşıya getirmemeyi bilecek,bilmiyosa öğretmek lazım yoksa huzursuzluk çıkar
erkeğin annesini sevmesi saygıda kusur ettirmemesi farklı ana kuzusu olması,ona danışmadan bir adım bile atmaması farklı şeyler ben ana kuzusu erkeklere sinir oluyorum büyük konuşmayayım ama böyle biriyle evlenmem:olmaz:

çok klasik bir soru sorayım aşk evliliği mi mantık evliliği mi?

bunu yapılan araştırmalarda kanıtladı: aşk bitiyor. geriye sevgi ve saygı kalıyor. eğer aşkın içinde mantık yoksa, sevgi ve saygı da kalmaz. o evlilik çöker.
mantık evliliği de diyemiyorum. araba almıyorum ki evleniyorum. yani adama karşıda azcık sıcaklık hissetmeliyim.
bu yüzden cevabım şu: mantıklı bir aşk evliliği... ;)

sevgili alttaki vatandaş, sözünde durmayan, sorumsuz, bakımsız, ailesi sana uygun olmayan, ilgisiz davranan sevgiliyle; iyi bir evlilik yapılabilir mi? evlilik ve çocuk bu adamı düzeltebilir mi?

evlilik ve cocuk bu adamı düzeltir mı?
evlilik bana göre bir kumar değil..cocuk oyuncağı da değil,hele hele cocuğum olduktan sonra..bu yüzden de sadece seviyorum diye biriyle evlenmem..herkesin belli kıstasları vardır,aradığı belli özellikler bunlara sahip olması gerekir..özellikle evlenicegim kisinin ailesi benim için çok önemlidir..evlenicegim kisinin sorumluluk sahibi biri olmasını da isterim..ben belki evlenince veya cocuğumuz oldugunda düzelir diye bir adamla evlenemem..acabalarin veya belkilerin üstüne bir evlilik kuramam..

komsuuuuu komsuuuuu; bekarsan eğer evlilik seni korkutuyor mu?neden?evliysen de; evlendiğin için biran bile pişman oldugun oldu mu?neden?

komşum evlilik beni şuan hiç korkutmuyor. hatta bi an önce şu yıllar geçsin mesleğime kavuşayım sevgilimle yok şu saatte evde olmam gerek yok şu sınava çalışmam gerek derdi olmadan bi doyayım.. özlemekten bıktım artııık:( şöle bi sabahı akşamı olmasın yanımda olsun.. hoş yine doymam ya ben :) bana bal"ay"ı yetmez :D

alt komşuum sevgilini çok kıskanır mısın?? çok çok deliye döndüğün zamanlarda kıskandığın zaman (ama sevgilinin bunda suçu yoksa) yine de ona trip atar mısın? yoksa kendini kontrol mu edersin? kendini kontrol edersen nası edersin? (hehehe anket soruları gibi oldu alt komşu hepsini cevaplamazsan küserim ona göre :P)

Back
X