• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zehirli aşk soruları

Yeri geldiğinde ikiside zordur. Ama en zoru sanırım herşeye rağmen kalmayı seçebilmektir.

Aranız çok iyi, herşey istediğin kıvamda gidiyor. Fakat birden sevgilinin dengesizlikleri tuttu ve sana yapmadığını bırakmıyor. Hatta öyle bir noktaya geliyor ki; daha fazla dayanamayacağını anlıyorsun. Fakat yinede; Sorunu çözmek için uğraşır mısın, canı cehenneme diyip olayları izlemeye mi başlarsın

Yeri geldiğinde ikiside zordur. Ama en zoru sanırım herşeye rağmen kalmayı seçebilmektir.

Aranız çok iyi, herşey istediğin kıvamda gidiyor. Fakat birden sevgilinin dengesizlikleri tuttu ve sana yapmadığını bırakmıyor. Hatta öyle bir noktaya geliyor ki; daha fazla dayanamayacağını anlıyorsun. Fakat yinede; Sorunu çözmek için uğraşır mısın, canı cehenneme diyip olayları izlemeye mi başlarsın

gerçekten seviyorsam ilerde pişman olmamak içim elimden geleni yaparım
baktım düzelmiyor ozamanda gözümü kırpmadan sepeti koluna takarım

bi ilişkide mantık mı daha ağır basmalı yoksa aşk mı?

ağlardım.. ağlayınca dayanamaz ne istiyosam yapar hehehe çok kötüyüm di mi =))

peki kızlar... sevdiğiniz adamın sizden önce bi ilişkisinden çocuğu olduğunu öğrendiniz.. bunu sizden sakladı ve yıllar sonra bunu çocuğunun annesinden duydunuz.. ne yapardınız. ayrılır mıydınız yoksa benden önceydi diyip önünüze mi bakardınız.. cidden zor bir durum...

tamamen kişi ile alakalı bi durum bence yani ben çocuk için bi şi demezdim tabi karşımdaki beni delicesine seviosa

peki...sevgilinize söylediğiniz en büyük yalan neydi?neden sölediniz ?

gerçekten seviyorsam ilerde pişman olmamak içim elimden geleni yaparım
baktım düzelmiyor ozamanda gözümü kırpmadan sepeti koluna takarım

bi ilişkide mantık mı daha ağır basmalı yoksa aşk mı?

ikisinide bir arada kullanmak gerekir ama bu çok zor tabi.. sadece duygularla bu is gitmez cünkü ne kadar seversek sevelim insanın bazen bi durup ben nerdeyim ne yapıorum die düsünmeside lazım sadece istek ve duyguların pesinde yani askın pesinde kosulmaz bide konu evlilikse mantık şart..

aşkı tek kelimeyle tanımlıcak olsak o tanım ne olurdu??

en büyük yalani kisiligini saklamasi sebebiyse sevmiycegimdendir herhalde

sevdigini kiskanip kiskandigin bayana sac bas girisirmisin?

Son düzenleme:
kesinlikle hayır =)

ben uzun zamandır sanırım hiçkimseyle beraber olamayacağım, evlenemeyeceğim, bir ilişkim olmayacak, kimse içime sinmeyecek ve yalnız öleceğim gibi şeyler düşünüp duruyorum. acaba bu durum geçici mi?

Karşına başkası çıksın bak nasıl geçiyor hemen kaydirigubbakcemile3

Ben soru bulamadım yaa

olsun aklına gelince sorarsın=) benmde soracak ne çok şeyim varmış meğerr=))

Karşı Cinste Hazmedemedikleriniz??

yalan asiri ve gereksiz ivir zivir konusma

sevdiginizle ayni hobilere sahipmisiniz?

bu konuda çook şanslıyım.. evet aynı şeylerden zevk alabiliyoruz.. ikimiz de tiyatroyu ve sinemayı çok seviyoruz. ikimiz de kedi delisiyiz... aynı tarz müzikleri dinliyoruz.. ikimiz de sago hayranıyız.. ikimiz de konsere gitmeye bayılırız.. ikimiz de içki içiyoruz.. 2 bira alıp çimlerin üstünde bira içmeyi çok severiz.. tek bi noktada anlaşamamıştık.. ben nargile tiryakisiyim o duman düşmanı.. ben sana bıraktıracam şu nargileyi diyordu ama şimdi o da içiyor ben sana bıraktiramadım ama sen bana aliştirdin aşkım diyor =)

Evet kızlar.. sevgiliniz size toplum içinde sesini yükseltip sizi kırdığı saygısızlık yaptığı oldu mu ? olduysa nasıl gönlünüzü aldı nasıl affettiniz ?

bu konuda çook şanslıyım.. evet aynı şeylerden zevk alabiliyoruz.. ikimiz de tiyatroyu ve sinemayı çok seviyoruz. ikimiz de kedi delisiyiz... aynı tarz müzikleri dinliyoruz.. ikimiz de sago hayranıyız.. ikimiz de konsere gitmeye bayılırız.. ikimiz de içki içiyoruz.. 2 bira alıp çimlerin üstünde bira içmeyi çok severiz.. tek bi noktada anlaşamamıştık.. ben nargile tiryakisiyim o duman düşmanı.. ben sana bıraktıracam şu nargileyi diyordu ama şimdi o da içiyor ben sana bıraktiramadım ama sen bana aliştirdin aşkım diyor =)

Evet kızlar.. sevgiliniz size toplum içinde sesini yükseltip sizi kırdığı saygısızlık yaptığı oldu mu ? olduysa nasıl gönlünüzü aldı nasıl affettiniz ?

Hayır yapmadı.. toplum içinde yaptıığım yanlış bir hareket yada ters birşey olduysa bunu asla unutmaz ve yalnız kaldığımızda bi güzel burnumdan getirir:sinifsinif:

Sevgilinizin düşüncelerini okumak ister miydiniz? Yoksa bu sizi korkutur mu?

bayıldım bu topiğesositosositohayır korkutmaz karşımdaki erkeğin bakışını okuyorum zatenaklinialirimsmile sevdiğiniz başkası ile evli onu ayartmak isrermisin istersen neler yaparsınkötükedihüso

eger hoşlanıyorsam ve evlılıgı gerçekten kötü gidiyorsa bunu herkes bılıyorsa bunu yaparım.neler yapacagıma gelınce sadece onun zaaafı söz konusu olan seylerı /ona özel onun ıcın anlam taşıyan şeyleri yaparım.

ama evlılıgı ıyı gıden bırısı ıse asla ve asla yapmam ne kadar seversem sevıyım.

evli olsan ve başka bırısı ıle bırlıkte olurmusun ? yoksa kendıne engel mı koyarsın?

eger hoşlanıyorsam ve evlılıgı gerçekten kötü gidiyorsa bunu herkes bılıyorsa bunu yaparım.neler yapacagıma gelınce sadece onun zaaafı söz konusu olan seylerı /ona özel onun ıcın anlam taşıyan şeyleri yaparım.

ama evlılıgı ıyı gıden bırısı ıse asla ve asla yapmam ne kadar seversem sevıyım.

evli olsan ve başka bırısı ıle bırlıkte olurmusun ? yoksa kendıne engel mı koyarsın?

asla aşkımı çok seviyorum öyle bişi yapmak aklımın ucundan dahi geçmez hem bana yakışmaz öyle davranışlar

sevgili yada eşin seni aldattığını söylediğinde ilk tepkin ne olur

asla aşkımı çok seviyorum öyle bişi yapmak aklımın ucundan dahi geçmez hem bana yakışmaz öyle davranışlar

sevgili yada eşin seni aldattığını söylediğinde ilk tepkin ne olur

ne oldu biliyomusun hiç birşey, hiç bir şey yapmadım. kızada yapmadım.heran ne olacak acaba diye bekledi durdu. sevgilin istiyor diye estetik yaptırıp silikon taktırıp ünlü birine benzermisin:utangac:

ne oldu biliyomusun hiç birşey, hiç bir şey yapmadım. kızada yapmadım.heran ne olacak acaba diye bekledi durdu. sevgilin istiyor diye estetik yaptırıp silikon taktırıp ünlü birine benzermisin:utangac:

inanamyiorum bu soru bana denk gelmis! bununla ilgili bisey yasadim..eski sevgilimin bir kadini dikizlerken yakalamistim..bi görevli kadin vardi havalaninda...cekici bi kadindi...bi o kadarda estetikli...burnu kayak pisti gibi, iki ton makyaj ve sanirim kuaförden yeni cikmisti...ben bakinca aa ne güzel kiz diye düsündüm ama benimki kadinin icine giriyordu resmen....gözleirni alamadi...onu o kadina bakarken görünce kendimi o kadar cirkin hissettim ki icim burkuldu aglicaktim nerdeyse...neden o kaidna öyle baktin dedim inkar etti ben bakmadimki diyo beni salak yerine koyuyor...hemen estetikci arastirdim..ve burun ameliyatimi yaptrdim..artik eskisi gibi degilim, cok bakimliyim..zaten o sevgilinin de beni sevmedigini farkettim zamanla ve biraktim onu...yani anlyicaniz, biri szin (bu derecede) degismenizi istiyorsa zaten sizi sevmyiordur...oldugu gibi kabul etsin...

diyelimki sevgilin yurtdisinda yasiyor ve görüsemiyorsunuz...sen onun yanina gidermiydin onu görmek icin??

Son düzenleme:
bu çok masraflı olabilirdi ama u konuda bana destek sağlarsa direk giderdim, çok da keyifli olurdu... hatta oraya yerleşebilirdim bile...:))

diyelim ki sevgiliniz evliliği asl adüşünmediğini, ve hiçbirşekilde evlenmeyeceğini söyledi.. ama ona aşıksınız.. yinede ilişkinize devam eder miydiniz??

Back
X