• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zehirli aşk soruları

hooooooooossst ordan derdim :))) saka bir yana da öyle bir durumu sezdigim an kocamın yanına gider onu öpücüklere bogardim,bir daha da o arkadaşımla görüşmezdim :))))

ay ne sorsam acep????
sevgilinle aileni tanistirma yemeği organize ediyorsun diyelim; disarda sık bir yer mı tercih edersin,yoksaa eve çağırıp rahat muhabbet edebilecekleri bir şey mı??(devrik bir soru cümlesi oldu :))

eve çağırırdım ben hem rahat hem daha sıcak bir ortam olurdu bence :)

hayallerindeki evlenme teklifi nasıldı? (umarım tekrar bir soru değildir)

ben tamamen hazırlıksız yakalanmayı isterdim bu teklife.. yani önceden şık biyere yemeğe gideceğimi bilerek vede buna hazırlanarak değil de... mesela hiç aklımda olmaya bi anda, hatta belkide gergin bi anımızda, gözlerimin içine derin derin bakıp birden "evlen benimle" demesi çok hoş olabilirdi... yada hep beraber dışardayken, kalabalık insanların arasında kulağıma fısıldayıp "karım ol" dese... şok olsam ben, boynuna sarılıp evet evet desem:)))) yada alışveriş merkezinde dolaşırken kuyumcuya soksa beni, ordan bitane yüzük alıp taksa parmağıma, satıcılar da şok olsa bende:))) evet evet, kesinlikle beni şaşırtmasını isterim....

sevgiliniz aile ortamında yemeklere katılıyor, kendisine damat diye hitap edilince keyifleniyor, yanlarında elinizi tutmaktan çekinmiyor, amcanızla abinizle ahbablık kurma konusunda çabalıyorsa, izce evliliğe ne kadar var demektir:))???

bihtercım senın evliliğine yakın zaman var canım.
ama ben baştan evlenme teklıfı almadan karşımdaki insanı o ortama sokmayacağım için bu soruya cevap veremeyecegım...

tüm geçmişinizi karşınızdaki insana anlattını ve adam buna ragmen sızın onun ıcın cok degerlı oldugunuzu dıle getırıyor,bu ılıskıden korkuyorum hem sana hem kendıme güvenmıyorum dedıgınde sana yaşamadıgın kavramları yaşatmak ıstıyorum dese alacağınız karar hala görüşmemek mi yoksa birlikteliğe sıcak bakmakmı olur?

ben karşımdaki adama göre bi karar verirdim eğer bunu dilinin ucuyla söylüyosa ya da ben onun bu söylediklerini yapmayacağına geçmişimden dolayı her fırsatta iğneliceğini düşünüyosam devam etmezdim ama samimiyse öyle yüzüne vurmucak biriyse karşımdaki adam devam ederdim

sorum şudur:ilişkide her şey yolundaysa ama sen biraz daha ilgi alaka istiyosan bunun için neler yaparsın sana biraz daha fazla ilgi göstermesi üstüne düşmesi için :)direk açık açık bana daha çok ilgi göster demeden ama:)

ben kendimi geri çekerim.. zaten kasten yapmama gerek yok, doğal olarak bu şekilde seyreder.. belki biraz da kıskandırırım başka kişilerden bahsederek; kör gözüm parmağına şeklinde diil elbette.. daha alttan alta bak çok talep var, akıllı ol kuşu kaçırma mesajı veririm :)

sevgilinle birkaç yıldır berabersiniz, aileler filan da haberdar.. sen kendi aranızda yüzük takmak istiyorsun, nişan veya söz manasında değil de hani bi işaret olsun, baktıkça birbirinizi hatırlayın, bi de etrafa mesaj olsun gibilerinden (farklı şehirlerde bulunduğunuzdan da dolayı..). tabi hadi gel yüzük alalım demek olmazzzzz.. peki nasıl ima edersin??

ben kendimi geri çekerim.. zaten kasten yapmama gerek yok, doğal olarak bu şekilde seyreder.. belki biraz da kıskandırırım başka kişilerden bahsederek; kör gözüm parmağına şeklinde diil elbette.. daha alttan alta bak çok talep var, akıllı ol kuşu kaçırma mesajı veririm :)

sevgilinle birkaç yıldır berabersiniz, aileler filan da haberdar.. sen kendi aranızda yüzük takmak istiyorsun, nişan veya söz manasında değil de hani bi işaret olsun, baktıkça birbirinizi hatırlayın, bi de etrafa mesaj olsun gibilerinden (farklı şehirlerde bulunduğunuzdan da dolayı..). tabi hadi gel yüzük alalım demek olmazzzzz.. peki nasıl ima edersin??

hmm ben eğer nişanlanmaya daha zaman varsa derim ki kıskandırma mevzusu gibi işte şu oğlan geldi konuştu,anneme ta bilmem nerden söylemişler kızına talip var diye misafirliğe gittimizde beğeniyolarmış beni arkadaş ortamına gittiğimde çocukla rsoruyomuş sevgilisi varmıymış die yani bu pembe yalanları:)onun yalan olduğunu anlamayacak şekild esöylerim ona bi kaç tane art arda yapınca sanırım bi etki gösterir ama bu etki hadi hemen evlenelim mi olur yoks aters mi teper bilemem:)

sevgilinin sana bakışlarını ateşli buldun napardın anlamazlıktan mı gelirdin yoksa bi adımda sne atarmıydın bu adımın nasıl olurdudelikafaduldensempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 aynen yazdigin durumdayiz kaydirigubbakcemile3
yüzük kismi haric :roflol:
valla bu duruma hic gelmicemden eminim :lepi: ama eger askim büyük bi degisim geciripte kararindan dönerse ki allah korusun o zaman kücük imalarda bulunurum
meselaa arkadasim sevgilisiyle aralarinda yüzük takmislar ne kadar sevimliler fln diye kafamdan bi hikaye uydurup anlatirdim kaydirigubbakcemile3
sonra ay su yüzük ne güzelmis bu yüzük ne güzelmis gibi bisiler yapardim heralde bilmiyorum:D:D

komsiiii:D cevapla bakiim aklinialirimsmile
sevgilinle evlendin, cok mutlusunuz opuyorumnanaktan
kocisin isinden cikip baska bi ise giriyo
patronuylada arasi cok iyi hersey süper gidiyo
ama arada bi sorun var alsanaalsanasmile
esinin patronunun manken gibi bi kizi var ve sürekli is yerine babasini ziyaret bahanesiyle geliyo, birazda esine ilgisi var diyelim kötükedihüso
esine ne kadar güvensende ister istemez kiskaniyosun.. e kiz manken gibi sonucta
esinin calismasini istemiyosun baska bi ise girmesini istiyosun
ama o kizdan bahsedip esinin aklini kurcalamak istemediginden baska bi sebeple isten ayrilmasini istiyosun
peki bu sebep ne olurdu??

hmm ben eğer nişanlanmaya daha zaman varsa derim ki kıskandırma mevzusu gibi işte şu oğlan geldi konuştu,anneme ta bilmem nerden söylemişler kızına talip var diye misafirliğe gittimizde beğeniyolarmış beni arkadaş ortamına gittiğimde çocukla rsoruyomuş sevgilisi varmıymış die yani bu pembe yalanları:)onun yalan olduğunu anlamayacak şekild esöylerim ona bi kaç tane art arda yapınca sanırım bi etki gösterir ama bu etki hadi hemen evlenelim mi olur yoks aters mi teper bilemem:)

sevgilinin sana bakışlarını ateşli buldun napardın anlamazlıktan mı gelirdin yoksa bi adımda sne atarmıydın bu adımın nasıl olurdudelikafaduldensempatiksalakcinni

ayni anda cevap vermisiz:) neyse ben bunada cvp veriyim kaydirigubbakcemile3

ay niye anlamamazliktan geliiim kaydirigubbakcemile3 bende ona atesli atesli bakardim :jeyyar: hatta bide öpücük verirdim Şeniz :lepi:
adimim acik acik ortada olurdu kaydirigubbakcemile3 ne bakiosun der gülümser vurucu adima gecerdim :jeyyar: anladiniz siz onu :jeyyar:

sorum aynen gecerli üstte yazmistim ordan okuyup cvp verin :1hug:

Son düzenleme:
ftk zor bi durum ya durumu belli etmeden işte yoruluyosun falan derdim bi süre çalışma dinlen derdim hiç olmadı iş yerine giderdim bi iki kızın gözüne gözükürdüm eğer daha da olmuyosa eşime rahatsız olduğumu işten çıkamıyosa bile o kız yüz vermemesini söylerdim

hmm soruma gelince:sevgiliniizn evine gittiniz ama erkek arkadaşlarıyla evide paylaşıyo oda da tek mi yatmak isterdiniz yoksa onunla uyumayı kabul edermiydiniz uyursanız gözünüz açık mı uyursunuz sempatiksalakcinni

evet karsiyim :delphin:.. evlenmeden olmaz :olmaz:

hmm ne sorsam CADIARZU inanin aklima hic soru gelmiyo.. neyse uydurcam yine bisiler:D:D
uzun süreli ciddi bi iliski sonrasi evlilikmi? yoksa yildirim aski ve yildirim nikahli cilgin bi evlilikmi?

oof bu sorunun cevabını bende bilmiyorum :)
uzun süreli beraberlikte karşındaki insanı çok iyi taniyorsun aslında bu bir avantaj..ama biz mesela 6 yıldır birlikteyiz evlenmemize de 1-2 sene var desen oldu sana 8 sene beraberlik..bu durum her ikinizide evlendikten sonra sıkabilir..
Yıldırım askı desen..o da sakat..karşındaki insanı tam olarak tanımadan evlenmek yani..ailesini tanımadan evlenmek..bunlarda riskli..
deneyip gorucez sanırım :)))

ne sorsaam ne sorsaam..
diyelim ki sevgilinizle artık işlerin resmiyete dökülmesini istiyorsunuz..fakat arada çok büyük bir engel var; okul+askerlik..babadan kalma bir iside yok..yani ya kendi isini kuracak ya da bir yerde çalışacak..babası askerliğini yapıp gelene kadar sana is kurmam diyor..sizin ailenizde suan isi olmayan,askerliğini henüz yapmamış bir insanla sozlenmenize karsı..ama sen istiyorsuuuuuun:( o askerdeyken parmağında yüzük olsun,onu beklemek daha da anlamlı olsun,yanına rahat gidip gelebilmek istiyorsun..aileni ikna etmeye mı çalışırdın?yoksaa yüzüğü taksam ne değişecek ki,öyle ya da bekliycem nasılsa ailemle bosuna tartismiyim..mı derdin?söyle bakem ne derdin? :))))

oof bu sorunun cevabını bende bilmiyorum :)
uzun süreli beraberlikte karşındaki insanı çok iyi taniyorsun aslında bu bir avantaj..ama biz mesela 6 yıldır birlikteyiz evlenmemize de 1-2 sene var desen oldu sana 8 sene beraberlik..bu durum her ikinizide evlendikten sonra sıkabilir..
Yıldırım askı desen..o da sakat..karşındaki insanı tam olarak tanımadan evlenmek yani..ailesini tanımadan evlenmek..bunlarda riskli..
deneyip gorucez sanırım :)))

ne sorsaam ne sorsaam..
diyelim ki sevgilinizle artık işlerin resmiyete dökülmesini istiyorsunuz..fakat arada çok büyük bir engel var; okul+askerlik..babadan kalma bir iside yok..yani ya kendi isini kuracak ya da bir yerde çalışacak..babası askerliğini yapıp gelene kadar sana is kurmam diyor..sizin ailenizde suan isi olmayan,askerliğini henüz yapmamış bir insanla sozlenmenize karsı..ama sen istiyorsuuuuuun:( o askerdeyken parmağında yüzük olsun,onu beklemek daha da anlamlı olsun,yanına rahat gidip gelebilmek istiyorsun..aileni ikna etmeye mı çalışırdın?yoksaa yüzüğü taksam ne değişecek ki,öyle ya da bekliycem nasılsa ailemle bosuna tartismiyim..mı derdin?söyle bakem ne derdin? :))))

çok istiyorsam duramaz ailemi ikna etmeye çalışırdım sanırım.

sevgilin senin iş ilişkilerini kıskanıyor. normalde konuşmanı istemediği ama bunu açıkça söylemediği biriyle iş dolayısıyla MECBUREN konuşmak zorunda kalıyorsun o da orda ve ipler kopuyor. seni samimi olduğu bir bayan iş arkadaşınızla buluşması gerektiğini ima ederek rahatsız etme çabasına giriyor ve ikiniz de gece uykususz kalıyorsunuz sinirden. sempatiksalakcinni

napardın?

ya bu çok gıcık bi durum,peki iş dolayısıyla senin konuşmak zorunda olduğun kişi bi erkek sanırım bayan olsa dert etmez çünkü:Dhm napardım nedenlerini sorardım çok meraklısın galiba gibi iğneleyici laflar sokardım kayıtsız kalmazdım ama

sorum şu:sen sevgiline pahalı sayılabilecek hediyeler almışsın diyelim ama o sana aynı ölçütte almamış ve sen geneld epahalı sayılabilecek hediyelerden hoşlanıyosun alırkende verirkende ama sana aynısı yapılmıyo bunun kötü olduğunda farkındasın ama elinde olmuyo pek bundan sonrası için napardın haklı mıısn bu duurmda haksız mısın

benım ıcın hıcbır zaman maddiyat önemli olmadığı ( bır cıkolata ıle mutlu olabılen bırısıyım yeterkı o yanımda olsun:) ) ıcın ve beyfendımızde benı mutlu etmeyı tek kelıme ıle bıle becerebıldıgı ıcın ben ne ıstersem pahalı yada ucuz aşkıma almaya devam ederdım.oda ucuz alıyorsa mutlaka bır bıldıgı vardır dıye dusunurdum.Haklı yada haksız yoktur sevgının bedeli bır hedıye ıle asla ölçülemez.

soru: aşkını çok sevıyorsun fakat ilk erkek arkadaşınla da kanka gıbısınız ve eskı erkek arkadaşın askere gıdecek asker yemeğine senıde çağırdı sevgılıne bırlıkte gıtmeyı teklıf edermıydın? ( senın yanlız gıtmene ızın vermış oldugunu düşünüpte yanıt ver) :)

gitmezdim tabikide hele bunu ona teklif etmeyi düşünmezdim eski erkek arkadaştan kanka arkadaş olmucağını düşünenlerdenim bunu kalkıp ta yeni sevgilime söylemezdim ben böyle bi durum olsa çünkü aynı durumun kendime yapıldığını düşünürdüm onun eski kız arkadaşının düğünü ols agitmesini ister miydim asla..

sorum şu:sevgilinizin ağzı farklı olsa yöresel ağız özellikleri yani çok belirgin değil ama siz rahatsız oluyorsunuz mesela k harfine g diyorsa bunu değiştirmesini söyler miysiniz ya da nasıl söylerdiniz

benım ıstedıklerımı belırtme yolum var.o bırsey anlatırken yanlış kelıme kullanırsa yada ne bılım arada sınırlıyken erkeklerin arasında konuştuğu gibi bıraz farklı konuşmaya kalktıgında yaptıgım sey onu bır anda öpmeye başlıyorum yanağından ama sen anlat aşkım ben senı boyle dınlıyorum dıyorum bır yerde ne konuşması bıtıncede nazlı bır ses tonuyla aşkım ya bak burada bunu dedın ama bu deyıp tekrardan öpüyorum.bu sekılde bız çözdük bu durumu.

soru: sevgilinizi mutlu etmek ıstıyorsunuz ama delı gıbı mutlu olsun ve bunun ıcın bır suprız hazırlamaya karar verdınız en çılgın şeyi düşünüyorsunuz yapmayı ama aklınıza bır türlü fikir gelmiyor ne yaparsınız?

buraya yazıp sorardım:))) kızlardan fikir vermesini isterdim...

sevgilinize atkı aldınız hediye olarak.. ama batıl inancı olduğunu söyledi, atkının ilişkiye zarar verip uğursuzluk getireceğine dair.. atkıyı geri alıp onun yerine başka bişey vermenizi istedi... ne alırdınız, yada ne yapardınız??

peki askim, ne almami istersin, istedigin biseyi aliyim derdim :hulya:

sevgiline, eskiden hoslandigin veya eski sevgililerinden bahseder misin? veya bahsettinmi?

evet bızım aldıgımız karar suydu bırbırımızden hıcbır saklı seyımız olmaması adına ve ileride önümüze cıkacak herseyı engelleyebılmek adına bırbırımızın geçmişlerini hataları ıle dogruları ıle bırbırımıze anlatmamızdı ben aşkıma tamamen geçmişimi anlattım ve aşkımda bana anlattı.artık saklımız gızlımız yok ,benim eskı geçmişimi ve onun eskı geçmişini yok ederek bızı yarattık.bence mantıklı olanda bu..

soru: sence sevgılılerın bırbırıne hedıye ettıklerı hedıyeler sana göre uğursuzluk yada uğur getirirmi? böyle bir batıl ınanca sahıpmısın?

Back
X