• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zehirli aşk soruları

Böyle bir batıl inanca sahip değilim tabiki :delphin: uğur getirip getirmemesi konusunda pek bi fikrim yok :delphin:

sevgililer pembe de olsa yalan söyleyebilirler mi :delphin: bu yalanları itiraf etmek gerekir mi

Böyle bir batıl inanca sahip değilim tabiki :delphin: uğur getirip getirmemesi konusunda pek bi fikrim yok :delphin:

sevgililer pembe de olsa yalan söyleyebilirler mi :delphin: bu yalanları itiraf etmek gerekir mi

çok gerekliyse pembe yalan söylenebilir... durumu kurtarmak için belki ama daha sonra açıklamak kaydıyla... bana yalan söylenmesi hoşuma gitmezdi...

sevgilin; arkadaşlarına hayır diyemediği için sana hayır demek zorunda kalırsa ne düşünürsün ; senin anlayış göstereceğini düşündüğünü mü yoksa seni kırmaktan çekinmediğini mi?

Son düzenleme:
hayır dıyecegı seye göre degısırdı benım ıcın cok önemli bırseye hayır derse mutsuz olurdum ve mutsuzlugumu dıle getirirdim.

Sevgilin her cuma erkek arkadaşları ile dışarıda olduğunu sana ılıskıye başlamadan önce belirtseydi (erkek erkeğe muhabet ettıklerını) buna ragmen cuma gunlerınınde dıger haftanın günleri gibi sana özel olmasını ıstermıydın?

hayır dıyecegı seye göre degısırdı benım ıcın cok önemli bırseye hayır derse mutsuz olurdum ve mutsuzlugumu dıle getirirdim.

Sevgilin her cuma erkek arkadaşları ile dışarıda olduğunu sana ılıskıye başlamadan önce belirtseydi (erkek erkeğe muhabet ettıklerını) buna ragmen cuma gunlerınınde dıger haftanın günleri gibi sana özel olmasını ıstermıydın?

Benim için her gün mübarektir...
Cuma cumartesi diye ayırmam...

Erkek arkadaşın/eşin sana senden önceki kız arkadaşlarımla cinsel yönden çok rahattım şimdi zorlanıyorum senin yüzünden dese ne yapardın?

Benim için her gün mübarektir...
Cuma cumartesi diye ayırmam...

Erkek arkadaşın/eşin sana senden önceki kız arkadaşlarımla cinsel yönden çok rahattım şimdi zorlanıyorum senin yüzünden dese ne yapardın?

yani öncelikle nasıl zorlanıyorsun ne konuda diye sorarım yani benim evlilik öncesi cinselliği istememle ilgili zorlanma mı yoksa cinsellik yasadıgımız halde bunu söylemesimi eger ikinci anlamdaysa madem öyle hydi herkes kendi yoluna der yol verirdim giderdi. ten uyumu olmazsa zaten olmaz ne yaparsan yap ondan bitirirdim sanırım ilişkimi. ilk konuda ise eger bilemiyorum nasıl bi tepki verirdim zaten ööle bi duurmda bana bu kada agır laf edenle işim olmazdı o zaman hadi onların yanına git derdim yine...

piki ben sorayımm
benmkide cinsellikle ilgili olsun bari evlenceğin kişi seni eşi gibi gördüğünü söylüyor sana deli gibi aşık ve evlenemenize az kalmış yani düğüne şu kadar var gibisinden değil ama evlenceğin kişi o sana göre senşnle birliktelik yaşamak istese seni çoka rzuladıgını söylese onunla naılsa evlencegım kişi deyip birlikte olurmusun nasılsa gönülden atılan imza önemli deyip birlikte olurmusun

hayır asla.. bu dünyanın ne olcağı belli olmaz. benim değişip değişmiceğim belli olmaz onun değişmeceği de kesin değil. yani hayat şartları buu.. ya evlenene kadar bazı huylarımız uyuşmazsa ya da allah korusun aldatırsa.. çünkü evlilik aşamasına girildiğinde asıl birbirini tanıyor bence insan. üstelik bana böyle bişi ima etse ciddiyetinden şüphe duyardım. çünkü eğer kendinden eminse şimdiye kadar beklemiş evlenceğimiz de kesin az daha bekler. ama değilse elimden kaçırmayayım diye düşünüp bu yola girer.

2 tane arkadaşınız var ve bunlar sevgililer ikisiyle de yakınsınız ama erkek olanla muhabbetiniz daha iyi. ikisini de eşit süredir tanıyorsunuz hatta siz üçünüz bir aradayken çıkmaya başladılar ilk öpücüklerini birbirlerine sizin yanınızda verdiler fln. ama kız olanla çok iyi anlaşamıyorsunuz sizi çekemiyor fırsat buldukça laf sokmaya çalışıyor sizin ikiziniz gibi giyiniyor saçınızdan kıyafetinize herşeyinizi taklit ediyor.
erkek olansa bi tane kızla çok samimi bu aralar. hatta bi kere gördünüz ki o kız altında mini etek varken bacaklarını açmış dizleri erkeğe tamamen değer şekilde oturuyor yan dönmüş bi şekilde ve samimi bi şekilde konuşuyorlar. bu kızla baya samimiler, sevgilisininse bu samimiyetin farkında değil ya da farkında olsa da gözardı ediyor. kız arkadaşınızla konuşur musunuz? yoksa amaan o benim aynı şey olsa göbek atar deyip umursamaz mısınız?

ay çok uzun yazmışsın şekerimkafamçokkarıştıhm ben çıtlatırdım sadece zaten uyuz bi tipi var belli açık açık söylemezdim böyleleri suçu sana bana atarlar çünkü :oklava:

ben de arkadaşın sorduğu soruyu farklı bi açıdan ele alıyım (cinsellikle ilgili olan)ciddi düşünüyosunuz aranızda konuşuyosunuz belli başlı şeyleri diyelim,sizi beğendiğini biliyorsunuz yani ama bunu evlenmeden yapmak istemediğini söylüyor sizi düşündüğü için buna inanır mısınız gerçekten samimi midir sizce bu kişi

evet inaniyorum:) 4. yilimiza dogru gidiyoruz, askimda benle ayni görüste opuyorumnanaktan
benden sana zarar gelmez diyo, gelmedide simdiye kadar cok sükür :asigim:

offf soru bulamadim akannehir
neyse benimkide cinsellikten olsun sempatiksalakcinni
evlendiniz ama bi türlü iliskiye giremediniz(senden kaynaklanan bi durum)
korkunu bi türlü yenemedin.. esinde bu konuda sana cok destek oluyo
ama ister istemez onunda sabri tükeniyo ve
"artik dayanamiyorum, yeter ne korkusuymus bu? öyle kötü bisey olsa hic kimse cinsellik yasamazdi" akannehir dese napardin???
tabi uzun bi süre bekledikten sonra öyle 1-2 ay degil 2-3 sene diyelim

2 - 3 sene mi kaydirigubbakcemile3 ee daha fazlasını söylemediği için şükrederim

sevgilin askerde diyosun ki aşkım beni mi annen mi çok özledin
o da tabiki annem sorumu bu yani diyo
tepkin ne olur?

insanın annesinin yerini hiç kimse tutmaz bence
o yüzden kızmazdım açıkçası
doğruyu söylemek gerekirse öyle bir soruyu da asla sormam ben zaten :)))

işinden dolayı sevgilin sana eskisi gibi ilgi gösteremiyor.işleri iyi gittiği gün sana da sıcak davranıyor fakat işleri kötüyse o gün sana da ilgisiz davranıyor.kısacası ilişkiniz işine endeksli hale geliyor.bu durumda tavrın ne olurdu?onun stresini anlayıp işlerinin yoluna girmesini sabırla beklermiydin yoksa bendeki de can deyip isyan mı ederdin???

ben isyan etmezdim açıkçası. ama onu konuşturup rahatlamasını sağlamaya çalışırdım
yani kötü olduğu günler canını sıkan şeyi sorardım iyice konuştururdum o durumdan kurtulması için akıl verirdim. kafasında çözümü oturttuğu zaman eski haline de dönücektir zaten. hoş sevgilime böyle yaparım ve hep benleyken bütün sorunlarını unuttuğunu mutlu olduğunu söyler :)
yaşadığın hoş bişi değil tabi ben de öyle davranırdım sevgilime kafam bozuksa hıncımı ondan alıyordum eskiden. bana güzelce konuştu böyle böyle benleyken sorunlarını unutmanı istiyorum vs diye artık öyleyim :)

hmmm sevgilinle önceki ilişkilerinizi konuştunuz. kimlerle çıktığını fln biliyorsunuz. amaa cinsel hayatı hakkında hiç bişey bilmiyorsunuz. genel eve gitmediğini biliyorsun bitek ama birileriyle bişiler yaşadı mı yoksa bakir mi onu bile bilmiyorsunuz. bi kere yarım ağız sorar gibi oldunuz ama konuyu geçiştirdi. bu arada o size hiç bi zaman böyle bişi sormadı (ki olan bişi yok zaten:)) neyse işte ayrıntılı bişi sormadı ve hep benden öncesi beni ilgilendirmez fln dedi. ama bi yandan da sevgilinizle ciddisiniz ve bunu bilmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz, bi yandan da öğrenirseniz kafaya o eski sevgiliyi vs takma riskiniz çok yüksek. naparsınız? öğrenmeye karar verirsen nası sorarsın?

ay çok uzun yazmışımmm kaydirigubbakcemile3

evet şekerim gene çok uzun yazmışsın:)anahtar cvpla rvermiş aslınd abu kişi geçmişin geçmişte kaldı,bana hiç sormadı ,ben sorduğumda ise geçiştirdi yani bu kişi böyle bi varsayım durumunda:)cvbı vermiş bana göre yaşadım ama eşeleme diyo gibi geldi bana belkide yanılıorumdur..ama illa sorcak olsam birden pat diye sorardım sıkıştırırdım :D

sorum:siz diyelim ki çok çalışkansınız yani hemen para kazanayım die iş araştırıyosunuz daha ii bi iş olsun die boş durmuosunuz yani ama sevgiliniz öyle değil üstelik çok ii bi geleceği var ama bunu değerlendirmio naparsınız amaaan banane mi dersiniz

hayır banane demem kesinlikle.. mutlaka onu teşvik etmeye ve bu konuda ufkunu açmaya çalışırım. kendi hayatımda önemsediğim şeylere onun değer vermiyor olması ilerde de sorun yaratacağı için, hem kendi geleceğini en iyi şekilde yaşaması hemde ilişkimizin geleceğinin güzel olması için bu şekilde davranırım..

diyelim ki sevgilinizle bi süredir fazla görüşemediniz, onun işleri yoğundu. ve bi akşam vakti oldu, ama bugun çok yorgunum eve gidip dinlenmek istiyorum dedi, sizi görmek yerin bunu istedi... tavrınız ne olurdu???

aşkım ya benımle bu aralar hıc ılgılenmıyorsun diye çocuksu bır sesle sorardım aşkımda dayanamazdı eğer gerçekten ayakta duramayacak kadar yorgun degılse?

sevgılınızı kendınıze uygun görmediğinizi düşündüğünüz bir an oldu mu? boyle bır düşüncede olan ınsan gerçekten sevmıyormudur sızce?

aşkım ya benımle bu aralar hıc ılgılenmıyorsun diye çocuksu bır sesle sorardım aşkımda dayanamazdı eğer gerçekten ayakta duramayacak kadar yorgun degılse?

sevgılınızı kendınıze uygun görmediğinizi düşündüğünüz bir an oldu mu? boyle bır düşüncede olan ınsan gerçekten sevmıyormudur sızce?

Bazen benim klasiğe onunsa fazla spora kaçtığı zamanlar oluyor o zamanlar güzelce bak bu böyle olmamış diye izah ediyorum...
Kendi de diyor aşkım ben çok zevkli değilim beraber alışveriş yapalım diye...
sempatiksalakcinni
Bunun dışında yok...
kaydirigubbakcemile4

Peki sen, diyelim ki eski sevgilini yolda gördün yanında da yeni sevgilin var. Eski sevgilinle çok dostane ayrıldınız. Yolda karşılaşınca selam verecek kadar iyi ayrılmanız yani... boshayallersmile
Sevgilin de çok kıskanç. Buna rağmen eskiyi görünce selam verir miydin?

askimdan önce ciddi bi iliskim olmadi
ama tabi hoslandigim kisiler oldu ve askimda bunlari cok iyi bilir ve tanir kaydirigubbakcemile3
bilemiyorum verirdim belkide ama askimin elini hic birakmazdim:) böyleliklede kiskanilcak bi durum olmadigini anlardi:)

gelelim soruma(diger sorularimin hicbi sekilde hayatimla bi alakasi yok ama bu sorunu yasiyorum)
sevgilinle cok mutlu bi beraberligin var, cevrenizdeki herkes biliyo iliskinizi
ama hala arada densizler cikip seni baskasina, sevgilinide bi baskasina yakistirabiliyolar :mymeka::
sende bu durumdan cok sikayetcisin ama bu kisilere gidipte "yeter artik ya beraber oldugumuzu bile bile daha ne konusuyosunuz, rahat birakin artik bizi :kızgın: " diyemiyosunda
sevgilinin seni sevdigini cok iyi biliyosun ama bu durum seni gercekten cok sinir ediyo
e sonucta seni konuscaklarina baskalarinida konusuyolar :mymeka:
napardin? kulagini tikar beraberliginemi bakardin? yoksa bi cözümmü bulmaya calisirdin?

askimdan önce ciddi bi iliskim olmadi
ama tabi hoslandigim kisiler oldu ve askimda bunlari cok iyi bilir ve tanir kaydirigubbakcemile3
bilemiyorum verirdim belkide ama askimin elini hic birakmazdim:) böyleliklede kiskanilcak bi durum olmadigini anlardi:)

gelelim soruma(diger sorularimin hicbi sekilde hayatimla bi alakasi yok ama bu sorunu yasiyorum)
sevgilinle cok mutlu bi beraberligin var, cevrenizdeki herkes biliyo iliskinizi
ama hala arada densizler cikip seni baskasina, sevgilinide bi baskasina yakistirabiliyolar :mymeka::
sende bu durumdan cok sikayetcisin ama bu kisilere gidipte "yeter artik ya beraber oldugumuzu bile bile daha ne konusuyosunuz, rahat birakin artik bizi :kızgın: " diyemiyosunda
sevgilinin seni sevdigini cok iyi biliyosun ama bu durum seni gercekten cok sinir ediyo
e sonucta seni konuscaklarina baskalarinida konusuyolar :mymeka:
napardin? kulagini tikar beraberliginemi bakardin? yoksa bi cözümmü bulmaya calisirdin?

kesinlikle umursamaz takmamaya çalışırım ve inadına daha mutlu görünürdüm bu benim ve onun tercihi millete bu konu hakkında söz sahibi olmak düşmezz düşüyosada düşündükleriyle kalırlarr..

pekiii 2 ay önce ayrıldığınız ( yani onun ayrıldığı ) eski sevgiliniz neden sizi msn sinden silmez..??

ben belkı bırseyler yazarımda egosunu tatmin eder diye veya orada dursa nolur durmasa nolur dıye düşünüp silme zahmetınde bulunmamasındandır.

sevgılınızın facebooktaki resimlerine takmış durumdasınız ama kıskandığınızı belli etmeden onları oradan kaldırtmanız gerekiyor ne yaparsınız?

ben belkı bırseyler yazarımda egosunu tatmin eder diye veya orada dursa nolur durmasa nolur dıye düşünüp silme zahmetınde bulunmamasındandır.

sevgılınızın facebooktaki resimlerine takmış durumdasınız ama kıskandığınızı belli etmeden onları oradan kaldırtmanız gerekiyor ne yaparsınız?

ayy şu resimlerini kaldır hayatım çok tuhafsın bu resimlerde derim (tecrübeyle sabit direkt kaldırdı=) :P:P ya da ilk önce ben resimlerimi kaldırırım soruncada çok sıkıldımm artık yaa sende kaldırsana şunları flan derimm.. dahada ilerisii facebookumu kapatır onunda kapatmasını isterim=)

uzun süredir birlikte olduğunuz seviglinizin durup dururken sizden bi süre yanlız kalmak için zaman istediğini söylemesine tepkiniz ne olurdu??

uzun süredir birlikte olduğunuz seviglinizin durup dururken sizden bi süre yanlız kalmak için zaman istediğini söylemesine tepkiniz ne olurdu??

birşeylerin ters gittiğini yada artık beni istemediğini düşürdüm.ve bunu ona açık açık sorardım.yine aynı şeyi sölüorsa ısrar etmezdim ama içimde bir kurt olurdu yine.

peki erkek arkadaşınız yada eşiniz iş gereği yada eğitimi için yurtdışına çıkıcak olsa ve dönüşünün ne zman olucağı belli olmasa izin verirmiydiniz bu duruma?

Back
X