Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailemin neden istemediğini sorgularım önce. genelde hep haklı olurlar. daha önce istemedikleri sevgilimle ilişkimi bitirmedim ve dedikleri aynen oldu. o yüzden onların arasını ısıtmaya çalışırım ama nuh demiyorlarsa ipin ucunu bırakırım ve ayrılırım.
sevgilinin ablası var ve başta seni sevmediğini ama sonradan çok sevdiğini açıkça söyledi. ayrıca biraz sorunları olan bi kız. şuan sana çok samimi davranıyor ama içten mi emin olamıyorsun. geçmişi unutup sen de samimi mi olursun yoksa arandaki mesafeyi her zaman korur musun?
birşey yapmasına gerek yok. aşk garip birşey, huyu suyu için aşık olunmuyor, görüyorsun ve oluyorsun :asigim: devamı için birşeyler yapmalı, başlangıcı için değil.
Bir gemide gidiyorsunuz. gemi batıyor. altınızda öyle bir sandal varki, sadece 2 kişi taşıyabilir. Siz bindiniz, geriye anneniz ve evlenmeyi düşündüğünüz hayatınızın aşkı kaldı. hangisini alırdınız? ya da ne yapardınız?
ewt war ayna:HAYATTA PAYLAŞMAYA DEĞER BİLDİĞİN BİR SIR VARSA EĞER HAYKIRIP DAĞLARA TASLARA ANLATMALIYMIS MEĞER...
diyelımkı çok guzel gıden bı ilişkın war ama canında değişiklik istio sırf bunun için aldatrmısın sewgılını?
hah çok sık başıma gelen bi sorun :)
sarılırım sevgilime çaktırmadan ona öperim sarılırım o da zaten tepki verir hemen daha çok sarılır eder bi daha da kıza bakmam :) kızla ne uğraşcam anca bakar öle hıhh
peki soruyu değiştirelim. sevgilin sana sürekli bakılmasından çok rahatsız. sen sevgiline ilgili olsan da o anlarda sevgilin o kişi sana bakmaya devam ederse işi kavgaya kadar götürebiliyor. nası yaparsın da sakinleştirirsin sevgilini?
kavga etmesine elimden geldiği kadar engel olmaya çalışırdım
amaan hayatım boşver göz bu bakarlar hem benim gözüm senden başkasını görmüyoki deyip ortamı yumuşatmaya çalışırdım..
sevgiliniz sizin yanınızda hiç ağladı mı??
:asigim: öperim Şeniz oda hemen sakinlesir
diyelimki sevgilin böyle bi durumda(üstteki iki soruda) seni cok kiskandi ve kavga cikardi
napardin??