• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zehirli aşk soruları

kendimden küçükleri pek çekici bulmuyorum çocukça geliyorlar hatta yaşıtlarım bile çocukça geliyorlar
hep kardeşim gibi görürüm o yüzden olmadım büyük ihtimalle de olmam artık hayatım boyunca

diyelim yakın bi arkadaşınızın evindesiniz arkadaşınız, sevgiliniz, siz oturup konuşuyorsunuz. arkadaşınızın üstünde bi elbise var ama maşşallah sütyeni görünüyor zaten ayrıca bi ara öyle oturdu ki altındaki çamaşır çok net görünüyor diyelim. naparsınız??? :)

yüksek ve iğneleyici bir sesle iç çamaşırn da çok güzelmiş ama sergilemene gerek yok derim

erkek arkadaşınız yanınızdayken yere düştü naparsınız ?

yüksek ve iğneleyici bir sesle iç çamaşırn da çok güzelmiş ama sergilemene gerek yok derim

erkek arkadaşınız yanınızdayken yere düştü naparsınız ?

bilmemm heralde kalkması için yardım ederdim ama kötü bi durum yaa=) komik bi şekilde düştüyse gülerim:P:P

maço mu? romantik mi?

romantik.

sözlenmeyi düşündüğünüz adam,evli ve çocuklu bir kadınla beraberlik yaşamış. naparsınız?

ay pardon yanlış okudum berabermiş naparsınız diye okudum. Yani yaşanmış ve gerçekten bitmişse sorun olmaz diye düşünürüm.

Ahirette de beraber olmak istermisiniz?

evt isterim tabi

peki yıldırım aşkı mı yoksa iyice tanıdıktan sonra aşık olmak mı istersin? yada hangi şekilde aşık olsun sevgiline

uzuuuuuun bi tanisma süresinden sonra asik oldum sevgilime:)

sevdiginin mutlulugu icin mutsuz olmayi(onsuz olmayi) göze alabilir misin?
gerci onun mutlulugu icin neden ayrilmaniz gerekiyo :1closedeyes: onuda bilmiyorumya neyse:D
sacma bi soru oldu ama baska sorcak bise bulamadim:D:D:D

bunu yaşadık ve olamadım :)) ilişkide acı çektiriyordum ona artık dayanamıyacağını söylemişti beni gerçekten sevdiysen bırakırsın demişti ama bırakamadım bencilim galibaa :))) ii ki de bırakmamışım :p

sevgilini kısıtlar mısın? özellikle diğer kızlar/arkadaşlar fln hakkında yasak koydun mu hiç?

bunu yaşadık ve olamadım :)) ilişkide acı çektiriyordum ona artık dayanamıyacağını söylemişti beni gerçekten sevdiysen bırakırsın demişti ama bırakamadım bencilim galibaa :))) ii ki de bırakmamışım :p

sevgilini kısıtlar mısın? özellikle diğer kızlar/arkadaşlar fln hakkında yasak koydun mu hiç?

elbette kısıtlarım ben özgür kız değilsem o da özgür adam olamaz,kızlarla fazla samimi olmasını asla istemem,erkek milleti söz konusuysa kesinlikle gözünüzün biri işinizde gücünüzde diğeri sürekli onun üzerinde olmalıkaydirigubbakcemile3

kenan imirzalıoğlu mu?kıvanç tatlıtuğ mu?

elbette kısıtlarım ben özgür kız değilsem o da özgür adam olamaz,kızlarla fazla samimi olmasını asla istemem,erkek milleti söz konusuysa kesinlikle gözünüzün biri işinizde gücünüzde diğeri sürekli onun üzerinde olmalıkaydirigubbakcemile3

kenan imirzalıoğlu mu?kıvanç tatlıtuğ mu?

bu nasıl soru bööle :))) zor bi soru cidden ama ikiside değil bence :))) ikisini de sevmem fazla itici geliyor bana :)) hha ama kenan son osmanlıda çok seksiydi orda bayılmıştım ona zaten kim o tipe girse hayranı oluyorum bi zaafım var osmanlının o serseri gibi görünümlü maço ama bi o kadarda nazik erkeklerine yaa:))) fazla mı uçtum ne :))

neyse soruma geleyim
cevrenin szölerine kulak asarmsıın... yani senle ilgili olabilir sevglinle eşinle ilgili olabilr...cevrenin sözlerinin hayatında ne gibi yaptırımı vardır...

Tabiki KENAN İMİRZALIOĞLU bayılıyorum o gözlere :asigim: tam benlik soru okuyunca atladım walla opuyorumnanaktan

Sewdiğiniz eşiniz için hiç yapmak istemediğiniz bir şeyi (o şey ne) yaparmıydınız yoksa bahaneyle geçiştirirmiydiniz sewdiğiniz çok istiyo ama

Tabiki KENAN İMİRZALIOĞLU bayılıyorum o gözlere :asigim: tam benlik soru okuyunca atladım walla opuyorumnanaktan

Sewdiğiniz eşiniz için hiç yapmak istemediğiniz bir şeyi (o şey ne) yaparmıydınız yoksa bahaneyle geçiştirirmiydiniz sewdiğiniz çok istiyo ama

ama benim sorumu cwevaplamışsın onu ben cevapladım bi keremcik :)) sen benim sorumu cevapla canım :))

Yaa ama benden önce yazmışsın ben yazarken sen yazmamıştın tatlım

Cewremdiklerin sözlerine pek takmam insanlar iyyide kötüyüde kendince yorumlarlar elalem ne diyecek diye düşünürsek yaşayamayız oldumu cicim opuyorumnanaktan

canım kenan imirzalıoğlu mu kıvanç tatlıtuğ mu sorusunda bu isimler sadece temsil amaçlıydı yani uzun boylu esmer kara kaşlı kara gözlü=kenan
şarışın yapılı,yakışıklı=kıvanç
:))

kimse soru sormamış ben sorayım
evlendin mutlusun çocuk yapmaya karar verdiniz,
ilk çocuğun kız mı olsun istersin erkek mi?

canım kenan imirzalıoğlu mu kıvanç tatlıtuğ mu sorusunda bu isimler sadece temsil amaçlıydı yani uzun boylu esmer kara kaşlı kara gözlü=kenan
şarışın yapılı,yakışıklı=kıvanç
:))

kimse soru sormamış ben sorayım
evlendin mutlusun çocuk yapmaya karar verdiniz,
ilk çocuğun kız mı olsun istersin erkek mi?

ilk çocuğum erkek oLsun isterim=)

hayatınızda önemli bi konuda tercih yapmak zorunda bırakıldınız mı? yanıtınız evetse hangi konuda??

maalesef evet..üniversiteyi ABD de okuma şansım vardı,hatta herseyim hazırdı gidecektim..o donem ruh hastası bir erkek arkadasım vardı,birazda ondan kurtulmak icinde tercih etmiştim ABD yi..fakat beni öyle bir tehtid etti ki..gidemedim ve burada 2 yıllık bir üniversitede okudum..suan belkide bütün hayatım bambaşka olabilirdi..

Allah korusun; diyelim ki çok sevdiğiniz bir yakınınızın ölümle burun burun geldigini öğrendiniz ve hastaneye gittiniz,çok uzgunsunuz ve perisansiniz..bütün gün hastanede iyi haber almayı beklediniz..bu sırada sevgiliniz aksam için kendine program yapmış,arkadaşlarıyla dışarıya çıktı..saat gece 1e kadar arkadaşlarıyla disarda takıldı..ama sizi de bütün gün aradı,gelişme var mı diye sordu,destek olmaya çalıştı..bu durum sizi rahatsız eder mı?sizin böyle bir gün geçirdiğinizi bile bile onun eğlenmesi sizi üzer mı?

off üzmek ne kelime sevgisinden herşeyden şüphe ederim hele aynı şehirdeysek yanıma gelip bana destek olması gerek. ne o öle lisede miyiz aklımdasın gibisinden arıyor. gerçekten seven adam eğlenmeyi bırak, zaten aklı takılır sevdiğim nası diye yanına gelmeden duramaz isterse fizanda olsun..

sevgiline şimdiye kadar aldığın/yaptığın vs verdiğin ve en çok beğendiği hediye neydi? :)

Back
X