Zehirli Sarmaşık Fox Tv

diziyi sırf aslı tandoğan var diye izliyeceğim çok seviyorum ve yaşını da hiç göstermiyor 1979 olduğunu duyduğumda çok şaşırmıştım 27 yaşında gibi sanki :nazar:

Allahım şu sinemi gebertmek istiorum :D
açık hava sinemalarında kötü adamı canlandıran aktöre gazoz şişesi fırlatan insana dönmek istiorum :)

aaaaayyyneeennn sinem cadısını gebertmek istiyorum.. hoş yakutun da gereksiz melekliği beni sinir etmiyor değil, ikisinin kafasını tokuştururum birbirine elime geçirsem:47:

bende çok beğendim ama saatini veya gününü değiştrsinler bence fatmagül başlayınca reytingler düşebilir

gerçeği fox reytinglere takmıyor arka sıradakileri izleyen yok 6 yıldır devam ediyor bu sezonda devam edecekmiş reyting ne olursa olsn bitirmiyor diziyi o da ilginç bişey

Yanlışınız var bence, arka sıradakilerin bu sezona kadar sıkı takipcisiydim. Ratingleride gayet yüksek geliyordu. O yüzden de uzattıkça uzattılar.

Ben İpek karapınar ve Yeşim Büber için seyretmek istiyordum ama Aslı Tandoğan ve yanındaki arkadaşı için izleyesim kaçıyor. Dün biraz baktim değişik geldi bana bugun netten izleyeceğim geçen bölümlerini.

Güzel bir dizi beğenerek izliyorum yakut güzelsin ama çok safsın ya sinem seni öldüresim geliyor o ne öyle ya kızın yerine geçtin heryerinden kötülük akıyor ha ceyla hanım sende biraz hareketlensen diyorum dizi başladı başlayalı durgunsun veeeee engin bey seni çok seviyorum fizik yakışıklılık on numara adam gibi adamsın seni çok beğeniyorum (ama anne ve kızı karşı karşıya getireceksin ona göre ikisinde mavi boncuk dağıtıyon )

yaaaaa kismecikler bu diziyi izlemiyormu ya:63:bence güzel bir dizi hele engin bey mikemmelllll:69::38:

yaaaaa kismecikler bu diziyi izlemiyormu ya:63:bence güzel bir dizi hele engin bey mikemmelllll:69::38:

Ben izliyorum canim sinirlenirim dayanmiyor su Sinem'e birde Yakut'la oz annesinin safligi iyiligi olduruyor beni..

Gerceklerin ortaya cikmasi cok uzun surecek bence.. baya uzatiyorlar..

Nurseli Idiz'in kotu kadin oyunculugu da cok guzel. Sohret dizisinden beri ozlemisim :1:

Bu hafta yeni bölümünü bekledim ama oynamadı neden acaba ya :63:

bu bölümü çok güzeldi ya ama yakut için çok üzüldüm kıyamam canım ya nasılda hayal kırıklığına uğradı ahhh engin ahhh kızın gözünün önünde dön dolaş oynaş sonra ben ceylayı seviyorum de :19::19:

Back
X