Çok sevdiğim içini dışını bildiğim komşum ama kardeşten öteyiz zehra ablamla o yazacak birazdan hikayesini kendi ağzından belki bir yardımınız dokunur.Hasan ilk aşkım uğruna sabahlara kadar ağlayıp yastığımı sırılsıklam eden adam bizim hikayemizin ayrıntılarını başka zaman anlatırım ama şuanda derdim daha da büyük biricik kızım gözümün bebeği hasanın oğluyla aşk yaşıyor ve belki de bizimkinden daha büyük bir aşk ki evlenmemize hiç bir engel yok diyorlar.Durum ise Hasan ben,burak ve Laleden başka bilen yok.
zehra abla komşu olur bu onun hikayesi,zehra ve hasan lise aşkı birbirlerini türk filmlerindeki gibi delice severler bişekilde ayrılırlar aynı mahallenin çocukları bunlar hasan yurt dışına gider ve hiç görüşmezler hasan yıllar sonra döndüğünde üç çocuğu olmuştur.zehra nın kızı lale ile hasanın oğlu burak aynı mahallede birbirini görüp aşık olur ve evlenmek istiyorlar,zehranın kocası bu durumu bilse kıyameti koparır.şuanda evliliğe karşı değil bildiğinde laleyi asla vermez çünkü çok kıskanç bir adam
ay korkunçç . ben kendimi yerine kouyorum . eskiden çok aşık olduğum biri vardı . benim kızım oldu onun oğlu benim kızımı seviyor . asla müsade etmem . o kızı eve kapatır yinede onun sülalesine vermem . bu konuda çok katı olurum .çünkü canım çok yanmıştı . ama arada bir öfke kin yada bir duyu yoksa sorun olmaz ama varsa kötü olur .
Zehra abla komşu olur bu onun hikayesi,Zehra ve Hasan lise aşkı birbirlerini türk filmlerindeki gibi delice severler bişekilde ayrılırlar aynı mahallenin çocukları bunlar hasan yurt dışına gider ve hiç görüşmezler hasan yıllar sonra döndüğünde üç çocuğu olmuştur.Zehra nın kızı Lale ile Hasanın oğlu burak aynı mahallede birbirini görüp aşık olur ve evlenmek istiyorlar,zehranın kocası bu durumu bilse kıyameti koparır.Şuanda evliliğe karşı değil bildiğinde laleyi asla vermez çünkü çok kıskanç bir adam
Konu sahibi, bir zahmet gelsen de doğru düzgün anlatsan keşke.. kim anladı?, nasıl anladı?, ne yaptı?, şimdi ne olacak?
Zehra ablanın kocası halil abi,zehra ablanın eski aşkı hasan abiyi öğrenmiş kıyamet kopmuş ofişimmm
ahahaha özet için sağol ablahalil abi nasıl öğrendi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?