Zehra Mete'ye Giden var mı?

Arina

İzmir 🌴
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
4.235
0
356
Karşıyaka
Kızlar,

Doktorum kahraman Kolday'dı; fakat artık gitmemeye karar verdim. Zehra Mete düşünüyorum; ama kararsızım. Giden var mı? Ya da gitmiş olan? Memnun musunuz? değil misiniz?

Bir de Karşıyaka'da oturduğumdan dolayı daha uygun benim için.

canım niye kahraman koldaydan vazgeçtin?ben ona gitmeyi düşünüyorum da:uhm:

Canım,

Ben boş gebelik geçirdğim zaman hiç test yapmadı neden kaynaklandığını öğrenmek için. ılk gebeliklerde olur dedi ve geçti.

Ben 9 ay Kahraman kolday'a gittim gebeliğimin 8 ayında değiştirmeye karar verdim. Neden derseniz çok paracı ve bi o kadarda üç kağıtcı. Bana bebeğim boynuna kordon 2 kez dolanmış sezaryan yapmamız gerekiyor dedi. Ertesi gün başka bir doktora gittim hiç öyle bir şey yok herşey yolunda dedi. Ayrıca 9 ay boyunca giden hastasına ocaktan sonra güzel bir zam gelecek deyip para hesabı yaptı. Bende doğumu başka bir doktorla yarı fiyatına hallettim. Ayrıca çınarlıda karşılaştık birşey sordum cevaplamadı bile. Yani kahraman kolday mı aman aman derim. Uzak durun.

Genelde herkes memnun Kahraman Bey'den; ama açıkcası bende ta kiii kürtaj olana kadar memnundum. Sonra belli etti kendini. Hemen doktorumu değiştirdim... Hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz senle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…