Zeka testi ?

Zeka testi

• Evet yaptir

OY: 4 44,4%
  • Hayir yaptirma

OY: 5 55,6%

• Ankete Katılan
    9

HaNDe__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
263
26
118
35
Özel bir hastaneye gidiyorum en son gittigimde doktorum 20gun sonra gel zeka testi yapilacak dedi fiyat konusundan dolayi devlette yaptirmayi uygun gördüm bugun 11 haftalik oldugunu ve daha kucuk olduğunu söyledi devletteki doktor 10 gün sonra gelmemi söyledi arastirdigima göre yaptirma gereksiz diyorlar sizleride fikrini almak istiyorum kötü bir sonuç ciksabile allahim neyi yazdiysa kabulüm. Bu zeka testi ikili tarama olarakmi geciyor acaba ?

ikili tarama testi olarak geçior evet sonuca çok takılmıycaksan ikili testi yaptır derim sadece bi de ayrıntılı ultrason o da ilerleyen haftalarda oluyor zatnn

Ben de kararsızım çünkü burada okudum kaç kişiye çocuğun down a benziyor demişler sonra hep sağlıklı doğmuş ve kadınlar hamileliğimiz berbat geçti bu yüzden diyorlar

Ben de kararsızım çünkü burada okudum kaç kişiye çocuğun down a benziyor demişler sonra hep sağlıklı doğmuş ve kadınlar hamileliğimiz berbat geçti bu yüzden diyorlar

Evet bende sabahtan beri araştiriyorum gerekliyse suresi dolamadan yaptirayim diye genelde herkez yaptirma diyor yorumlariniz icin teşekkür ederim kizlar

Yaptırmayın diyemem.O 1 hafta cektiğim stressi ben bilirim o ayrı. Aldırmak önemli değil, aldırmak istemezseniz bile neyle karsılasacagınızı bilmek daha iyi bence. Simdiden arastırmalara baslamak bile mantıklı olur. Allah korusun öyle bir durumda en erken yapılan eğitimler bile hayat kalitesini arttırıyor. Hele Türkiye sartlarında sudan cıkmıs balıga dönmek istemez kimse. Allah hepsine saglık versin insallah.

Testi yaptırdınız mı peki?

Dr benden de istedi araştırıyorum işte nedir ne değildir tam bilgimde yok...

Hersey Allahtan.testin sonucu sizin bebeğinize kavusmanızı engellemeye bilir kaldı ki test %100 sonuc veren bir test değil. Diyelim ki bebek down sendromlu ve öğrendiniz doğuracaksınız. Belki doğduğunda yenidoğan yoğum bakımına ihtiyac olacak veye farklı bir tıbbı yardıma ona göre hazırlık yapacaksınız hastane sececeksiniz. Psikolojinizi ona göre hazırlayacaksınız evet zor olacak belki ama testi yaptırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…