Merhaba reyyan2013
inşaallah bu yaşadığın son olumsuzluk olur. Ben z.t.b.ta doğrudan tüp bebek yapmadım, ancak tahlillerimin çoğunu oradan yaptım. Hocalara ulaşmanız mümkün değil. Asistanlarla muhatap oluyorsunuz ve yumurtalık takini için gittiğinizde sıra hangi doktordaysa o size bakıyor, her seferinde durumunuzu yeni doktora anlatıyorsunuz, tabi ki onların da bakış açıları birbirinden farklı olabiliyor. Kalabalık da oluyor çoğu zaman. Ama ben bunu da devlet hast.den yapayım derseniz denemeye değer, en azından oradaki herkes kendi çapında görevini yapıyor, bazen tersliklerle de karşılabilirsiniz. dediğim gibi kalabalık olduğu için ve sizi kaybetme kaygıları olmadığı için bazen aşırı rahat ve keyfi davranabiliyorlar. Yine de devlet hast. olduğu için maddi sıkıntıları göz önüne aldığımızda tercih edilebilir. Her şey kısmet. Geçenlerde bir tanıdığım, Ank. Üni. cebeci hastanesinde günlerce sırada bekleyerek ve sadece asistanlarla hemşirelerle muhatap olarak hatta olmayarak! gebelik elde etti. Allah ol derse her yerde olabilir. Bizim yaptığımız fiili dua...
Allah hepimizin yardımcısı olsun