• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi

reyyan2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
142
17
98
Tokat
Arkadaşlar merhaba...Benim ilk tüp bebek denemem özel bir klinikte oldu ve negatif sonuç aldım...Şimdi ikinci tedavi için bu hastaneyi düşünüyorum...Oluumlu olumsuz bildiğiniz şeyleri etrafınızdan çevrenizden bu hastanede tüp bebek tedavisi görmüş olanlar vs..lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız???

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba...Benim ilk tüp bebek denemem özel bir klinikte oldu ve negatif sonuç aldım...Şimdi ikinci tedavi için bu hastaneyi düşünüyorum...Oluumlu olumsuz bildiğiniz şeyleri etrafınızdan çevrenizden bu hastanede tüp bebek tedavisi görmüş olanlar vs..lütfen fikirlerinizi paylaşın...

Valla canım tüp bebek olmadım ama histereskopi oldum. Ve gayet memnunum ameliyatım da orada olacak inşallah sorun yaşamam.
Tabi devlet olduğu için tüp bebeğin bazı şartları var 3.5 yıllık evlilik, hiç çocuğun olmaması gibi. Yoksa kendin karşılıyorsun diye biliyorum.. Ama hizmet olarak çoğu özel hastanelerde görmediğim tecrübe, ilgi alakayı gördüm tavsiye ederim

Valla canım tüp bebek olmadım ama histereskopi oldum. Ve gayet memnunum ameliyatım da orada olacak inşallah sorun yaşamam.
Tabi devlet olduğu için tüp bebeğin bazı şartları var 3.5 yıllık evlilik, hiç çocuğun olmaması gibi. Yoksa kendin karşılıyorsun diye biliyorum.. Ama hizmet olarak çoğu özel hastanelerde görmediğim tecrübe, ilgi alakayı gördüm tavsiye ederim

Hımmm evet tüm şartlarım uyuyo benim....ekim ayında başlayacağın inşallah....hep olumlu şeyler duydum orayla ilgili ama bakalım o zamana kadar karar vereceğim...teşekkürler cevabınız için...Allah şifalar versin...

Merhaba reyyan2013
inşaallah bu yaşadığın son olumsuzluk olur. Ben z.t.b.ta doğrudan tüp bebek yapmadım, ancak tahlillerimin çoğunu oradan yaptım. Hocalara ulaşmanız mümkün değil. Asistanlarla muhatap oluyorsunuz ve yumurtalık takini için gittiğinizde sıra hangi doktordaysa o size bakıyor, her seferinde durumunuzu yeni doktora anlatıyorsunuz, tabi ki onların da bakış açıları birbirinden farklı olabiliyor. Kalabalık da oluyor çoğu zaman. Ama ben bunu da devlet hast.den yapayım derseniz denemeye değer, en azından oradaki herkes kendi çapında görevini yapıyor, bazen tersliklerle de karşılabilirsiniz. dediğim gibi kalabalık olduğu için ve sizi kaybetme kaygıları olmadığı için bazen aşırı rahat ve keyfi davranabiliyorlar. Yine de devlet hast. olduğu için maddi sıkıntıları göz önüne aldığımızda tercih edilebilir. Her şey kısmet. Geçenlerde bir tanıdığım, Ank. Üni. cebeci hastanesinde günlerce sırada bekleyerek ve sadece asistanlarla hemşirelerle muhatap olarak hatta olmayarak! gebelik elde etti. Allah ol derse her yerde olabilir. Bizim yaptığımız fiili dua...
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben tedavi olmadim ama birkez muayene icin gittim, internetten randavu alirsaniz istediginiz doktoru secebilyorsunuz ( tabi doktor o gun calisiyorsa ve randavusunda bos yer varsa, ama sanirim insanlar genelde internet randevu sistemini kullanmadigindan uygun yer oluyor) her seferinde farkli doktor sorunu bu sekilde cozulebilir belki, tabi benim dedigim muayene icin, tedavi de farkli bir randavu sistemi varmidir bilmiyorum

Back
X