- 14 Eylül 2015
- 865
- 261
- 33
- Konu Sahibi elif ece 007
Arkadaşlar zthde tüp bebek yaptıran varmi.ücretli olmak zorunda bi oglum var.nekadr olur acaba surec nekadr surr merk ediyrm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sormamıştım canım, bugün sordum doktorum da net birşey söylemedi açıkcası. ama 4-5i bulur dedi. Extra olursa dondurma ücreti olur dedi. Cuma günü belli olur, yazarım sana. Bu arada Genartta olacak.Nerde yaptiriyosun.rapor olmuycak ya onu merk ediyorum.hastaneyi aradım.8 9 bine kadr maksimum dedi ama ortalama nedir acaba.sen nekadr olduğunu sormadinmi cnm
Canım bende şehir dışındayım. Bir kızım var. benimde rapor hakkım yok yani. Ama sana genartı önerebilirim. Kızımda ilk denemede orda oldu. Açıkcası Rabbimin istemesiyle oluyor ama merkezde fena değildi. Buda orda oluyor, yarın yumurtalar toplanacak. Dua istiyorum :)Tamm canm senden haber bekliyorum.ben sehir dışındayım o yüzden gidip görüşemiyorum.ucretli mi yaptiritisun cnm seninde mi rapor hakkin yok
Allah yardimcin olsun canm.guzel haberler verirsin inşallah.seninde evladını Rabbim size bağışlasın.sizde sıkıntı neydi canm.eger hersey dahil 4 5 bin olursa yine iyi canm yaCanım bende şehir dışındayım. Bir kızım var. benimde rapor hakkım yok yani. Ama sana genartı önerebilirim. Kızımda ilk denemede orda oldu. Açıkcası Rabbimin istemesiyle oluyor ama merkezde fena değildi. Buda orda oluyor, yarın yumurtalar toplanacak. Dua istiyorum :)
Allah razı olsun canım, sizede 2.nasip etsin inşAllah. Benim eşimin sperminde sıkıntı var. Hareketler sıfır. O nedenle olmuyor. Yarın yazarım sana ödediğimiz tutarı.Allah yardimcin olsun canm.guzel haberler verirsin inşallah.seninde evladını Rabbim size bağışlasın.sizde sıkıntı neydi canm.eger hersey dahil 4 5 bin olursa yine iyi canm ya
Yok canım merkez 4500, ilaç 1600, muayene 300. Eğer ilacı bu siteden alırsan daha uygun olabilir. Çoğu kişi öyle yapıyor. Ben bulamadım ama ilaç burda. Ben doğudayım, 33 yaşındayım. Bakalım yarın haber gelecek. İnş döllenip bölünürlerHoşgeldin canım benimhepsi mi 4500 yoksa ilaclar muane haricmi.bitti mi simdi beklemede misin
Canım ben ztb de yaptırmadım. Kızımda genartta oldu. 5 yaşında. Bence uygun fiyat ben açıkcası daha yüksek bekliyordumHadi ya.ztb ta nekadr tutmustu cnm.hadi vanm inşallah kalitwli emriyolar olur.kizin kqc yaşında
Evet canım çok şükür 5 döllenmiş. Çarşamba transfer yaparız dedi doktorCanim naptin haber varmi