Zekai tahir burak ta tüp bebek yaptıranlar

Ooo hadi bakalim cok guzel.bundan sonrasi da iyi olsun inşallah.tedavi toplam kac gun yada hafta gecti canm.hemen gittigin ay tedaviye basladilarmi cnm ya.yoksa bi olay varya rahim gebelige uygunmu diye ayrintili ultrason mu oluyodu onda fln baktilar mi.anlatirmisin bi canim ya
Yok canım ben hemen başladım, hatta doktorla watsaptan yazışıp dozu falan verdi. Adeti erken oldum grlmeden öyle başladık. Bi hormon testlerini yolladım o kadar

Oyle mi cok guzel.arayinca direk iletisime geciyolar mi.yani kac gundur ordasin cnm.e ozamn sen ilk ultrason kan tahlilini yasadigin yrrde yaptirdin oyle mi.kus.bkma cnm cok soru sordum dimi

Oyle mi cok guzel.arayinca direk iletisime geciyolar mi.yani kac gundur ordasin cnm.e ozamn sen ilk ultrason kan tahlilini yasadigin yrrde yaptirdin oyle mi.kus.bkma cnm cok soru sordum dimi
Canım doktorun numara kayıtlı aklıma takılan herşeyi soruyorum. Bulunduğum yerde sadece kontrole gittim hormon testleri yapıldı ve ultrasona girdim o kadar. Adet olunca hocaya yazdım oda iğneye başla 2.gün dedi. İğneyi o trafta bulamadık otobüsle ankdan geldi. Başladım ve 5. Günde ankya geldim hemen kontrole gittim ve öyle devam ettik. Geleli 1 hafta oldu

Canim ben de Ztb gidiyorum, ancak tüp bebek bölümüne değil, 2 kere aşılama oldum, tutmadı. Senin oğlun varmış, neden tüp bebek düşünüyorsun hemen?
Oglum da tup bebek lr oldu cnm.4yaşında.bitane daha nasip eder ınş Rabbim diye uğraşıyorum ışte.s8kintiniz ne canm.tup bebektn once 4kere aşılama yaptrdim tutmadi.Rabbim sana da nasip eder ınş

Oglum da tup bebek lr oldu cnm.4yaşında.bitane daha nasip eder ınş Rabbim diye uğraşıyorum ışte.s8kintiniz ne canm.tup bebektn once 4kere aşılama yaptrdim tutmadi.Rabbim sana da nasip eder ınş
Amin canım, Allah bağışlasın evladını Inşallah tekrar nasip eder.
Benim tüplerin biri kapalı biri açık, drlar o önemli değil dedi ve 2 olumsuz aşılamam oldu. Şubat'ta tekrar gideceğim belki 3. aşılma yapılır. Ordaki tüp bebek bölümüne de direk başvuru yapılamıyor ya, o yüzden merak ettim ne zaman yönlendiriyorlar diye, tabi isteğim kendiliğinden olsun, en azından aşılama ile. Ama o durumu da düşünmeden olmuyor işte.
Senin aşılamalar ve tup bebek de mi Ztb de yapılmıştı canım, şimdi direk kabul ettiler mi o yüzden?

Amin canım, Allah bağışlasın evladını Inşallah tekrar nasip eder.
Benim tüplerin biri kapalı biri açık, drlar o önemli değil dedi ve 2 olumsuz aşılamam oldu. Şubat'ta tekrar gideceğim belki 3. aşılma yapılır. Ordaki tüp bebek bölümüne de direk başvuru yapılamıyor ya, o yüzden merak ettim ne zaman yönlendiriyorlar diye, tabi isteğim kendiliğinden olsun, en azından aşılama ile. Ama o durumu da düşünmeden olmuyor işte.
Senin aşılamalar ve tup bebek de mi Ztb de yapılmıştı canım, şimdi direk kabul ettiler mi o yüzden?
Hayir cnm ikisi lokman hekimde 2.si ztbta.galibs sartlAri 2kere igneyle aşılama olmasi lazimdi.yada kendi hastanelerinde 2kere yaptrman lazimdi.çok zamn gecti unuttm inan.ins olur canim ya.baska sorun yoksa sende esinin de sonuçları guzelse tutar ınş.

Back
X