Zekai tahir burak'ta histereskopi olacağım kızlar. 1cm gibi polip var alınması gerek ve zekai tahir.burak'ta yaptırmaya karar verdim.
Bu hastanede histereskopi yaptıran, kısırlık tedavisi gören var mi? Eğitim ve araştırma olduğu için karar verdim. Gazi de, ankara üniversitesinde bilmem kaç hafta sonrasına randevu veriliyor.. Adetim gecikiyor belli olmuyor denk gelmiyor randevular..
Olumlu olumsuz düşünceleriniz neler büyük doğum hastanesi hakkında??
Dediginiz islemleri hiz yaptirmadim ama butun gebelik takiplerimi dogumumu zekai tahir burak hastanesinde yaptim.inanin oyle memnundum ki.artik bursa dayim suan da gebeyim ankara da olsam baska bir hastaneye gerek bile duymam yine oraya giderim.ben memnun kaldim insallah sizde memnun kalirsiniz..
Dediginiz islemleri hiz yaptirmadim ama butun gebelik takiplerimi dogumumu zekai tahir burak hastanesinde yaptim.inanin oyle memnundum ki.artik bursa dayim suan da gebeyim ankara da olsam baska bir hastaneye gerek bile duymam yine oraya giderim.ben memnun kaldim insallah sizde memnun kalirsiniz..
Tedavi sürecim uzun süreceği için, hem özeller maddi anlamda yıpratacaktı. Hem de üniversite hastanelerinden randevu almak tam bir işkence. Böyle memnun kalanları duydukça seviniyorum içim rahat ediyor. Teşekkür ederimm çokkkk