Zekai tahir ve özel oda

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Anlara Zekai tahir Burak hastanesinde sezeryan olacağım. Özel oda durumlarını bileniniz var mı? Herkesle aynı oda da biraz zor olacak sanırım eşim değil belki ama annem olmadan çok zorlanırım gibi geliyor. Kimseyi almıyorlar mı yanımıza ?

Anlara Zekai tahir Burak hastanesinde sezeryan olacağım. Özel oda durumlarını bileniniz var mı? Herkesle aynı oda da biraz zor olacak sanırım eşim değil belki ama annem olmadan çok zorlanırım gibi geliyor. Kimseyi almıyorlar mı yanımıza ?
Ozel oda olmasada annen refakatci kalabiliyor ama ozel oda olursa esinde kalir. Bizim burda devlette boyle

bende orda yaptim ilk dogumumu normaldi. Erkek refakatci kalamiyo.. Annen kalir buyuk ihtimalle.. 90 tl ucret. 1 gunlugu bu arada. Sezeryan olanlara oncelik veriliyo oda konusunda. Yer kalmasa bile sizin icin bosaltiliyo..

Bende özel oda da kaldım bi bayan refakatçi alıyorlardı. Bu günlerde hastanede bi söylenti var umarım gerçek değildir . Özel oda kalktı şeklinde falan. Bende endişeliyim :((

Şimdi ben özel oda tutmasam bile sezeryan olduğum için öncelik mi verecekler? Benim gözümü çok korkuttular yanına kimseyi almıyorlar diye ben tek başıma Doğuma o stresle nasıl gideceğim ki korkuyorum zaten ne olacak diye. Annem olsa belki biraz daha iyi hissederdim kendimi

Şimdi ben özel oda tutmasam bile sezeryan olduğum için öncelik mi verecekler? Benim gözümü çok korkuttular yanına kimseyi almıyorlar diye ben tek başıma Doğuma o stresle nasıl gideceğim ki korkuyorum zaten ne olacak diye. Annem olsa belki biraz daha iyi hissederdim kendimi
Sezeryana refakatçi alırlar canım ya. Ben geçen hastanede yattığımda 6 kişilik odada iki kişiydik . Çöl yoğun değildi hastane

Sakin ol canım stres yapma olup bitecek iki gün kalacaksın sadece Bende özel oda çok istiyorum ama nasip ya
Yarın acile gidiyorum belki bilgi verirler. 40 haftalık olacağım nerdeyse nasıl sancı Yok ben anlamadım. İnşallah rahat olur odalar. Sezeryandan kaç gün kalınıyor çok da kalmak istemiyorum iyice gerilirim sevmiyorum hastane ortamını. Eşim de gelemeyecek yanıma sanırım :(

Yarın acile gidiyorum belki bilgi verirler. 40 haftalık olacağım nerdeyse nasıl sancı Yok ben anlamadım. İnşallah rahat olur odalar. Sezeryandan kaç gün kalınıyor çok da kalmak istemiyorum iyice gerilirim sevmiyorum hastane ortamını. Eşim de gelemeyecek yanıma sanırım :KK43:
Eşin seni ziyaret saatine kadar göremez belki kaçamak çıkarsa yukarı anca koridorda görür. Hasta mahremiyetinden dolayı. Ama özel odan olursa eşin rahat gelip gider yanına. 2 gün galiba sezeryan yatış süresi. Sıkıntı yapma canım. Bebeğine en iyi Dr lar bakıyor hastane çok gelişmiş durumda yeni doğan bir bebeği her bölümde hemen ameliyata alabilecek kapasiteleri var. Allah kimsenin başına vermesin ama. Bende İnan hastane iyi diye gidiyorum. 2 güne eve geçeceksin zaten. Özel olmayan odalar gayet iyi durumda korkun olmasın. Gece 24 saat her katın uzman Dr u var 4 hemşire var. Ebe var.

Eşin seni ziyaret saatine kadar göremez belki kaçamak çıkarsa yukarı anca koridorda görür. Hasta mahremiyetinden dolayı. Ama özel odan olursa eşin rahat gelip gider yanına. 2 gün galiba sezeryan yatış süresi. Sıkıntı yapma canım. Bebeğine en iyi Dr lar bakıyor hastane çok gelişmiş durumda yeni doğan bir bebeği her bölümde hemen ameliyata alabilecek kapasiteleri var. Allah kimsenin başına vermesin ama. Bende İnan hastane iyi diye gidiyorum. 2 güne eve geçeceksin zaten. Özel olmayan odalar gayet iyi durumda korkun olmasın. Gece 24 saat her katın uzman Dr u var 4 hemşire var. Ebe var.
Hay maşallah gerçekten anlattığın gibiyse özel hastaneden farkı yokmuş çok iyi gerçekten. İnsan tecrübe sahibi olmayınca başına ne geleceğini kestiremiyor. O yüzden çok tedirginim ama içime su serptin teşekkür ederim canım.

Hay maşallah gerçekten anlattığın gibiyse özel hastaneden farkı yokmuş çok iyi gerçekten. İnsan tecrübe sahibi olmayınca başına ne geleceğini kestiremiyor. O yüzden çok tedirginim ama içime su serptin teşekkür ederim canım.
Bana inanabilirsin ilk gebeliğimde mecbur kalıp özelden oraya geçiş yapmıştım o kadar korkuyordum ki herkes oraya kesim hane kızıyorlar vuruyorlar küfrediyorlar falan diyordu. Valla hayatımda tanıdığım en efendi Dr hemşire ve ebeleri orda tanıdım şükür . Zaten bebeğinle ilgilensinler ona iyi baksınlar yeter. Ben ilgi şatafat istemiyorum. Doğum odamı süslesem nolur süslemesem nolur. Yeterki evladım ve ben sağlıklıca çıkalım eve. Evde zaten büyün süslemeler hazırlıklar yapılıyor. İlk doğumumda evin içini eşim pembe beyaz balonlarla fiyonklu tüller le doldurmuştu. Kırkım çıkana kadar gelen giden ev şenlik gibiydi :)

9 Ay boyunca sezeryan olmam gerektiğini düşünen Zekai tahir Doğum anına gelince normal Doğum için zorladı ve bende koşarak uzaklaştım bebeğimin sağlığı için. Özelde Doğum yaptım.

9 Ay boyunca sezeryan olmam gerektiğini düşünen Zekai tahir Doğum anına gelince normal Doğum için zorladı ve bende koşarak uzaklaştım bebeğimin sağlığı için. Özelde Doğum yaptım.
Ay niye öyle oldu ????

Ay niye öyle oldu ????
Denk geldiğim doktor prensip olarak sezeryana karşı olan bir doktormuş. Ben burada nöbetçi olduğum sürece sen sezeryan olamazsın o yüzden normal Doğuma imza at dedi bende ben atsam eşim atmaz dedim. Eşin atar atar sen at dediler bende imza karşılığı çıkmak istiyorum eşime haber verin çıkıcam dedim. Eşim kata geldi beni resmen kaçırdı. Soluğu özelde aldım.

Denk geldiğim doktor prensip olarak sezeryana karşı olan bir doktormuş. Ben burada nöbetçi olduğum sürece sen sezeryan olamazsın o yüzden normal Doğuma imza at dedi bende ben atsam eşim atmaz dedim. Eşin atar atar sen at dediler bende imza karşılığı çıkmak istiyorum eşime haber verin çıkıcam dedim. Eşim kata geldi beni resmen kaçırdı. Soluğu özelde aldım.
İyide senin rahim ağzında sorun vardı niye böyle bi canilik peşine düştüler :( Allah kurtarmış seni canım ya

Çok geçmiş olsun. Gözünüzü karartmış ve doğru karar vermişsiniz. Sizinki ile aynı olup kötü geçen çok hikaye biliyorum. Allah bebeğinize ve sana sağlık versin

öncelikle geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla sıhhatle:anne:ben hem devlete hem özele gidiyorum hatta devlette ki doktorlar daha ilgili geldi bilmiyorum belki şanstı hatta devlette doğurmayı bile düşünür oldum, sakıncası yoksa normal doğum diye direten doktor kimdi öğrenebilir miyim? gerçi ben sezeryanlıyım nasip olursa bu da öyle olacak ama merak ettim:KK64:

orda doğum yapanlar daha detaylı bilgi verse keşke hala nerde doğum yapayım kararsızım...

Onur topçu diye bir doktor. Hepinizden Allah razı olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Allah kimseyi de benim durumuma düşürmesin gerçekten hayatımın en kötü günüydü. Bir daha mecbur kalmadıkça o hastaneyi tercih etmeyeceğim.

Back
X