G Gabriel_ Nirvana Kayıtlı Üye 15 Kasım 2007 2.885 3.699 658 14 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Gabriel_ #1 arkadaşlar ankarda kimyager zeki gündüz hocayı uyan varmı? yanık tedavisi filan yapıyo kimyasal bi ilaçla. arkaaşım yüzünü yaptırdı pürüzsüz oldu bende de sivilcelerde kalma minik çopurlar var.onlar için yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok.yaptıran veye duyan varmı ?
arkadaşlar ankarda kimyager zeki gündüz hocayı uyan varmı? yanık tedavisi filan yapıyo kimyasal bi ilaçla. arkaaşım yüzünü yaptırdı pürüzsüz oldu bende de sivilcelerde kalma minik çopurlar var.onlar için yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok.yaptıran veye duyan varmı ?
Kazen Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀 Administrator 14 Kasım 2001 21.494 En iyi cevaplar 2 69.628 1.623 102 30 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Gabriel_ #2 Merhaba Bu tür ürünlerin paylaşılması site kuralları gereği yasaktır. Sadece kurumsal firmalara ait ürünler hakkında paylaşım yapılmaktadır.
Merhaba Bu tür ürünlerin paylaşılması site kuralları gereği yasaktır. Sadece kurumsal firmalara ait ürünler hakkında paylaşım yapılmaktadır.
F freyya Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2013 2 0 6 35 İstanbul 16 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Gabriel_ #3 küçük dünya .!.: arkadaşlar ankarda kimyager zeki gündüz hocayı uyan varmı? yanık tedavisi filan yapıyo kimyasal bi ilaçla. arkaaşım yüzünü yaptırdı pürüzsüz oldu bende de sivilcelerde kalma minik çopurlar var.onlar için yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok.yaptıran veye duyan varmı ? Genişletmek için tıkla... ürünü kullandığım için dikkatimi çekti,kremini kullanmak ta çok etkili sonuç veriyor,deneyin bence
küçük dünya .!.: arkadaşlar ankarda kimyager zeki gündüz hocayı uyan varmı? yanık tedavisi filan yapıyo kimyasal bi ilaçla. arkaaşım yüzünü yaptırdı pürüzsüz oldu bende de sivilcelerde kalma minik çopurlar var.onlar için yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok.yaptıran veye duyan varmı ? Genişletmek için tıkla... ürünü kullandığım için dikkatimi çekti,kremini kullanmak ta çok etkili sonuç veriyor,deneyin bence