- Konu Sahibi foreverlove
-
merhabalar..
zen tarotu destemı yenı aldım biraz alışmak adına günde 4-5 kişiye bakabilirim..
isminiz ve sorunu yazın yeter? birde evli bekar yada bi ilişki varsa onu işte
bana bakar mısın canııım?
adım merve eski sevgilimle barışabilicek miyim araması olur mu vs vs:) onun adı da kaan bekarım:)
mervecim evet bi ayrılık gözüküyor siddetli bir kavga sonucu bir ayrılık gibi görünüyor bu. kaanın farkındalık problemi var.. sen çok üzülmüş hatta psikolojık sorunların eşiğindesin diyebilirim. zihnin karma karışık. ne düşünecegini bileömiyorsun.. senin canın çok yanmıs bu ayrılıkta.ilişkiniz yavas ilerlemiş . sende ise b resmiyet takıntısı olmus sanırım . hani şu anlamda bu ilişki bi resmıyete dökülsün anlamında.. savaşmak istemıyorsun hayalın bu.. acaba sen işi resmıyete dökmek istedin yada oyle yaklaştın o da kaçtı mı? diye düşünmeden edemiyorum.. biraz akısına bıraksaymıssınız aslında olurömus gibi geliyor.. kaan sa su an yalnız görünüyorr yeni bir ilişkiye cesareti yok...
bence sen bir adım atmalısın. eger bu adımı atarsan ve caba gösterırsen ıleri olan bi ilişki olabilir..
merak ettim bana da bakar mısınız ismim merve bekarım genel anlamda bakabilir misiniz
duygusal hayat olsun o zaman canım
evet canım güven konusunda takıntılıyım hayal kırıklıklarıda yaşadım ve diğerleri de doğru tespitler çok teşekkür ederim canımmervecim bu yalnızlık seni sıkmıs durumda. yenı bir olusum yenı bır vızyon bir değişim istiyorsun hayatında. ama senın ıcın bır ılskı guvene dayalı olmalı.bu konuda biraz takıntılısın. bır kosullama var. bu kosullama dan vazgecersen biraz salıverırsen kendini bu cok akıllıvca getırıler saglıycak sana. biraz hayal kırıklıkları yasmaıssın.. dısardan gelen sözlere kulak asma sen. biraz etkılenıyor gıbısın.. acı ceken bi erkek var gibi. böyle gordum.biraz tezcanlısın. gecmişte yasamayı bırak. bırıyle bir butun olmak ıstıyosun suruklenıp gitmeyıı.. yenı bı ılışkı olacak mı dedim bıraz anlayıslı ve masum duygularla yaklaşırsan basarılı olacaksın. birazda pişmanılıkların oldugunu gordum cnm
bende ıstıyorum ısmım selın eskı erkek arkadasımın ısmı tolga yenıden bı barısma olurmu?tesekkurler:)
Genel olarak banada bakarmısın.İsmim leyla evliyim.
Lütfen.
gecmişte yasadıgın bazı seylere takılı kalmıssın bu senı strese sokuyor bazı yalanlar söylenmiş sana.. uzuntulu donemlerden geçmişssin yakın zamansda. hayalkırıklıkları olmus. hayal ettıgın evlilik bu değil sankii. çok yalnız hissediyorsun. sen aşoıksın esine.. belki çok fazla vakıt gecıremıyorsunuz. sen daha fedakar esin daha çocuksu gibi.. maddi olarak sıkıtı cekmek senı yoruyor.. sevgi yoklugu da cekmek isstemıyorsun. bı anı bı anına tutmuyor sankı hayatının. hayatını ertelemek istemıyorsun.. esin biraz asi sanırımm ama anlayışlı davranırsan çok mutlu gunlreriniz olur.. senin içinde cok buyuk bir guc var cnm.
isim söylemeden olmuyor mu? oluyorsa ben iş hayatı için istiyorum
merhabalar..
zen tarotu destemı yenı aldım biraz alışmak adına günde 4-5 kişiye bakabilirim..
isminiz ve sorunu yazın yeter? birde evli bekar yada bi ilişki varsa onu işte
hee bu arada zen gelecegi soylemezzz. nasıl davranmanız gerektiğini yada sebepleri verir size..
ismim şebnem bekarım, aşk hayatım için istiyorum hayatımda kimse yok.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?