- Konu Sahibi foreverlove
-
cnm su ankı ılıskınde evet bı problem var. fakat sen asıksın. bu ılışkı senı yorumus.. cu ku sıstemlı duzenli gisden bi ilişki değil koyvermıs gidiyo gibi.. fakat senın ıcın ıyı bısey bu sen tecrube sahıbı oluyorsun hayatla ilgili.. bunlar senın hayrına anlayacagın.. bu ilişki devam ederse anı anı tutmayacakk.. evet erkek arkadasının aklı gecmişte yasadıklarında. biraz asi bi yaratılısı var. zihni bulanık.. senı aldatıyo dıyemem ama aklı karısık.. sen kontrol etmeye calısıyosun onu fakat bundan vazgec bu senı daha cıkmaza göturur.. eski kız arkadasıyla ciddi hayaller kurmus bu dogruu.. senınle ilgili ise değişmek iyileşmek istiyor..
en eskisi için hayalkırıklıkları uzuntu yasanmıs.. fakat onunla olacak gibi değil
yani aklı eskisinde kalmıs ama onu da istemıyor aslında. sen daha mantıklı gelıyosun.. onu sende unutmak istiyor.. onu ıyılestirmeni yanii
mesaj kutum doluymus gelmemişşForeverlove özelden yollamıştım banada bakar mısın?
foreverlove ben hayata ilişkim yok.İlişki durumu ıle ılgılı bakarmsıın lütfen.
Özelden yazamıyoruz kutun dolmuş
Buarada şimdiden teşekkürler.
mesaj kutum doluymus gelmemişş
s21
güneş cnm bu ılışkı aılen yada cevren tarafından hos gorulen bi ilişki değil yada sen oyle dusunuyorsun.. bir baskı var uzerinde..yada bu ıs resmileşmiş anlamında. sense bu durumu duzeltmek istiyorsunn. maddi olarak yetersizlikleri mi var bilmiyorum ama senin kafanı kurcalayan maddii bir durum var. bu iş ile ilgili bi,r durum da olabilir.. yakın zamanda maddi anlamda bır rahatlama gorunuyo. sevgilin anı yasayan biri biraz maceraperest biri. seninle ilgili de temkinli sankii bazı yanılsamaları olmus gecmişteee bu yuzden..sana deger veriyorr fakat o cok ciddi bi ilişki için hazır değil su an.. sen onunla iletısımını sıcak tut. sahip oldukların ıcın sukret ve maddi konuları dillendirmee.simdilik..
Ruby17
Papatya
cnm ilişkinle ilgili bi değişim bekliyorsun sanırım.. bırınız çok asılık yapmıs görünüyor ve arada bıraz dalavereler dönmuş olabilir. sen imanı kuvvetlı bırısınn .rabbım senın yanındaa. bu ılışkı senı çok yıpratmışş.. hayalkırıklıkları yasamıssın ama farkındalığın artmış.. erkek arkadasın la aranda mesafe mı var bılmıyorum bu duygusal mesafe de olabilir.. fakat anlayış gösterırsen senın ıcın temız duygular besleyebilir. bıraz doldurusa gelıyor gıbı bazı akıl hocakları onu yonlendırmeye devam ederse yalnız kalacakk..cnm bıraz kendinizi dinleyıppp eski hatalarınızdan ders alırsanız mutlu olbilirsiniz..sen bı adım atabılırsın bence cesaret edemiyosun gibi.. ama bence ett ve anı yasaaa
,,hata degil dee çabalaman ve savaşman gerekirr.kesinlikle çok isabetli şaşırdım gerçekten de.
asıl öğrenmek istediğimi sormamışım ama.onunla evlenmek bir hata mı olur yoksa tam tersi en doğru kara mı?
tuce_tuce
Menekşe
cnm bazı seyleri zorla oldurmaya calışma biraz akısına bırakk. ıc sesine guvenn o senı dogru yere yonlendırcek.. etrafından gelen sesleri duymaa... tecrube edeceksın bazı seylerii bu senın hayatına olumlu ız bırakacak.. yalnızlık hıssediyorsun bazennn.. maddi anlamda bazı seylere de deger veriyorsun fakat su akıp yolunu bulacak ve sen mutlu olacaksın. aceleci davranma bu huyun senı cıkmaza surukluyorr. erkek arkadasın stres altında maddi kaynaklı sorunlar var. yalnıs tanıdıgı ınsanlardan zarar gormus.. geçmişi at kafandan net ol.. ve değişimi yasa..askerlilkte olumsuz bi durum yok.. evlilile ilgili de sen zihnini bunla doldurdukça ısler kotuye gıde akısına bırak. ailenin de olumsuz bı durumu olmaz bölelikle
ya valla ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar doğru ki çok teşekkür ederim canım iç sesim su adamla çok mutlu olacaksın doğru kişi ailende ona saygı duyacak dio canım sende bunu mu söylemeye çalıştın
zeynepcim bu ilişki senin için bi hayal kırıklıgı yaratıyor. kendini bu ilişkide yalnız hıssediyorsun..sankı tum guzel seyleri ertelıyormussun gibi geliyor. bu da senı psikolojık anlamda cok yooruyor. biraz sosyallesmen taraftarıyım. yok sa ıleride pişmanlık duyabşilirsin. maddi anlamda biraz beklentilerin var. uyumsuzluk oldugunu dusunuyorsun ılışskınde. erkek arkadasın biraz ssesiz. sankı cok sey paylaşamıyorsunuz. onun sırtında da bır yuk var ama bıraz bu ılışkı ıcın caba sarfetmeli.. cnm bu ilişkıdeanı yasayacaksın eger mutlu olmak istiyorsan. iş konusunda da işe girersen ki öyle gözüküyor senın ıcın cok olumlu.. yenı bır hayat başlıycak yenı bakıs acıları..
,,hata degil dee çabalaman ve savaşman gerekirr.
beni çok sevdiğini söylüyor. Dünyada ki en önemli şeyin ben olduğumu söylüyor. Genel olarak bana çok iyi davranıyor tabı kavga edince üstüme de yürümeyi ihmal etmiyor. uzun zamandır evlilik konuşuyoruz. ama ben 2 gündür ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum. basit bir kavga etik ama ben gene de ne yaparsa yapsın ona bir türlü güvenemiyorum. içimden bir ses o kadar çabasına rağmen beni sevmediğini söylüyor. Aslında bütün dünyası benim ama gene de hep içimde bir şüphe var ve hep ona ona güvenmediğimi söylüyorum. ayrılık zor olacak ama yapabilirim yapmalıyım derken burayı gördüm sana yazdım. beni gerçekte seviyor mu bilemiyorum
teşekkür ederim canım
gerçekten tam isabetti.güzel baktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?