Zen Tarotu İsteyenlerr

foreverlove ben hayata ilişkim yok.İlişki durumu ıle ılgılı bakarmsıın lütfen.

Özelden yazamıyoruz kutun dolmuş

Buarada şimdiden teşekkürler.

yani aklı eskisinde kalmıs ama onu da istemıyor aslında. sen daha mantıklı gelıyosun.. onu sende unutmak istiyor.. onu ıyılestirmeni yanii

yeni mi başladın bilmiyorum ama gerçekten çok iyi bakıyorsun nokta atışı resmen

çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Rebekahh cnm ilişkinle ilgili aklın kıtlenmiş

. oyle dusunuyosun olmuyo bole dusunuyosun olmuyoo. cok guzel hayallerin var.. fakat hayal kırıklıkları yasamıssın. bırkaç kısıyle ilgili hemde. hem ask hem sosyal hayatınla ılgılı olabılır. bı mesafe gırecek sevgılınle arana bu yol olabılır duygusal anlamda mesafe olabılır.. sen tek basına varsın gıbı hıssediyosun aslında bunu da sevıyosunnn kendı kendıne yetebılmek senı mutlu ediyor. sevgilkinin de kötu nıyetı yokk . bıraz bollugu seviyor maddi anlamda ama masum biri guven duyablırsın.. maddi sıkıntılar senı korkutuyor.. emın adımlarla ayagını saglam basmak senın ıcın n hayırlı olanıı.. cnm geçmişe takılmaaaa sevglinle uyumun superrr.

foreverlove ben hayata ilişkim yok.İlişki durumu ıle ılgılı bakarmsıın lütfen.

Özelden yazamıyoruz kutun dolmuş

Buarada şimdiden teşekkürler.

cnm ismini yazmamıssın ne kadar dogru cıkar bılmıyorum amaaa yalnızlık senı olgunlastırmıs. paylaşmayı seviyorsunnn.. anlayıslı cok uyumlu da bır ınsansın aslındaaaa. bıraz asi donemlerin oluyorr yapmaaa gecmişte takıldınnn takılmaaa. bır sure daha yalnızlık senı bekliyor fakat bu yalnızlık senın onune ısık acıyorrr. maddi sorunlara kafanı yormaaa. sahıbı oldugun seylere odaklannn .. yavaş bır donemdesinn.. agır agır ilerleyeceksinn. fedakarlık yapman gerekecek bır doneme de gırebılırsın... ama ılerleyen hayatında çok uyumlu ve cok mutlu bır hayat senı bekliyorr sakın takılma baska seylere.

melancol
Nergis

cnmmm bu kısı ıle ilgili ozel bişey dusundugunu hıssetmedimm. sanki daha farklı bı duyguyla bakıyosun. zihninnn kılıt olmuss. aklınn.. bır hıc gıbı.. pişmanlık var içten içee geçmişte yasadıgın bi takım seyler suankı ılıskıne mı etkı ediyo anlayamadım.. yalnış bişey yapıyorum dusuncesi senı bu hakle getirmiş olabilir.. cnm bu kişiyle ilgili ayrılık gorunuyoo bıraz gorunenın dısında bırı gıbı.. sen tembellik etmeyıp yuklerinden kurtulursan değişim yasayacaksın.. bence omer senı çok olumlu goruyor fakat senın duyguların çok net değil

Ruby17
Papatya

cnm ilişkinle ilgili bi değişim bekliyorsun sanırım.. bırınız çok asılık yapmıs görünüyor ve arada bıraz dalavereler dönmuş olabilir. sen imanı kuvvetlı bırısınn .rabbım senın yanındaa. bu ılışkı senı çok yıpratmışş.. hayalkırıklıkları yasamıssın ama farkındalığın artmış.. erkek arkadasın la aranda mesafe mı var bılmıyorum bu duygusal mesafe de olabilir.. fakat anlayış gösterırsen senın ıcın temız duygular besleyebilir. bıraz doldurusa gelıyor gıbı bazı akıl hocakları onu yonlendırmeye devam ederse yalnız kalacakk..cnm bıraz kendinizi dinleyıppp eski hatalarınızdan ders alırsanız mutlu olbilirsiniz..sen bı adım atabılırsın bence cesaret edemiyosun gibi.. ama bence ett ve anı yasaaa

tuce_tuce
Menekşe

cnm bazı seyleri zorla oldurmaya calışma biraz akısına bırakk. ıc sesine guvenn o senı dogru yere yonlendırcek.. etrafından gelen sesleri duymaa... tecrube edeceksın bazı seylerii bu senın hayatına olumlu ız bırakacak.. yalnızlık hıssediyorsun bazennn.. maddi anlamda bazı seylere de deger veriyorsun fakat su akıp yolunu bulacak ve sen mutlu olacaksın. aceleci davranma bu huyun senı cıkmaza surukluyorr. erkek arkadasın stres altında maddi kaynaklı sorunlar var. yalnıs tanıdıgı ınsanlardan zarar gormus.. geçmişi at kafandan net ol.. ve değişimi yasa..askerlilkte olumsuz bi durum yok.. evlilile ilgili de sen zihnini bunla doldurdukça ısler kotuye gıde akısına bırak. ailenin de olumsuz bı durumu olmaz bölelikle

s21
güneş cnm bu ılışkı aılen yada cevren tarafından hos gorulen bi ilişki değil yada sen oyle dusunuyorsun.. bir baskı var uzerinde..yada bu ıs resmileşmiş anlamında. sense bu durumu duzeltmek istiyorsunn. maddi olarak yetersizlikleri mi var bilmiyorum ama senin kafanı kurcalayan maddii bir durum var. bu iş ile ilgili bi,r durum da olabilir.. yakın zamanda maddi anlamda bır rahatlama gorunuyo. sevgilin anı yasayan biri biraz maceraperest biri. seninle ilgili de temkinli sankii bazı yanılsamaları olmus gecmişteee bu yuzden..sana deger veriyorr fakat o cok ciddi bi ilişki için hazır değil su an.. sen onunla iletısımını sıcak tut. sahip oldukların ıcın sukret ve maddi konuları dillendirmee.simdilik..

kesinlikle çok isabetli şaşırdım gerçekten de.

asıl öğrenmek istediğimi sormamışım ama.onunla evlenmek bir hata mı olur yoksa tam tersi en doğru kara mı?

Canım bildin evet aramızda mesafe var artık farklı şehirlerdeyiz evet aynen dediğin gibi Çok teşekkür ederim

ya valla ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar doğru ki çok teşekkür ederim canım iç sesim su adamla çok mutlu olacaksın doğru kişi ailende ona saygı duyacak dio canım sende bunu mu söylemeye çalıştın birde asıl merak ettiğim sevgilimin okulu ne olacak bitirsin istiyorum ama

Son düzenleme:

dıyorn kı sen bunu takıntı halıne getırme getırsen adamı sıkacaksın bogacaksın farkında olmadan. akısına bırak su akar yolunu bulur. bunları dusunmen ıcın cok erken..

sağol canım yorumuna sağlık. ewt yazdıkların doğru canım.

,,hata degil dee çabalaman ve savaşman gerekirr.

beni çok sevdiğini söylüyor. Dünyada ki en önemli şeyin ben olduğumu söylüyor. Genel olarak bana çok iyi davranıyor tabı kavga edince üstüme de yürümeyi ihmal etmiyor. uzun zamandır evlilik konuşuyoruz. ama ben 2 gündür ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum. basit bir kavga etik ama ben gene de ne yaparsa yapsın ona bir türlü güvenemiyorum. içimden bir ses o kadar çabasına rağmen beni sevmediğini söylüyor. Aslında bütün dünyası benim ama gene de hep içimde bir şüphe var ve hep ona ona güvenmediğimi söylüyorum. ayrılık zor olacak ama yapabilirim yapmalıyım derken burayı gördüm sana yazdım. beni gerçekte seviyor mu bilemiyorum

teşekkür ederim canım

gerçekten tam isabetti.güzel baktın

savaşmak için deger mı dersen o sana kalmışş. hayattan ne beklediğini sen bılıyorsun.. bu kartlar sana yol gösterır boyle olursa boyle olur der.. bıraz akısına bırak ılıskıyı zaman ıcın de deger mı değmez mı göreceksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…