Zengin erkek orta kadın ilişkisi kendimi ezik hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bitir cunku sadece paradan puldan bahsetmissin, sevgi ask bunlar yok belli..

Yani sevgilimin parasi yok desen gene ayni yorumu yaprdim.. sevgi saygi sadakat caliskanlik kisilik bunlar daha onemli.. bunlarin bahsi bile yok

Tek derdin maddi durum ve kiyas.. bence bu durum psikolojini bozmus

Benim yapacağım yorumlar değildi ama sizin tarzınız olduğu için size kullandım. Size özel 😌 buraya böyle konular açınca amacınız değişmiyor ama içiniz rahatlıyorsa açın tabi:) size para peşinden az koşmalar diliyorum. Es kaza ulaşınca yorulmanızı istemem yemeye de dermanınız kalsın.

Sen evlen o adamla da konu açacaksın pişmanım diye haklıymışsın diye de mesaj atacaksın seni düşündük neler dedin bana anammm ne alaka

bunu niye kompleks yapar ki bir insan? ben eğer seviyorsam ciddi ciddi evlenmeyi bile düşünebilirdim. hem neden parasını yiyor olayım ki, kendi işini yapıyor muhtemelen, zengin olmasam da benim de bi aklım, fikirlerim ve vizyonum var eğer o da uygun görürse işini geliştirmesi yönünde yapabileceğim her türlü desteği yapardım hem ülke ekonomisine de ciddi katkım olurdu, kendimi işe yarar hissederdim. fırsata çevirmekte fayda var. zengin adamla sevgilisin/evlendin diye havuz başında parasını yemek zorunda değilsin, adamı hayatın için bir şans olarak görüp kendi potansiyelini de açığa çıkarabilirsin.

İstesen de olmaz artık..
Sen zaten ilişkinizin notunu vermişsin.
Belki de adam zampara..
Ayrıca fakirler ve egitimsizler diyerek otekilestirmesen mi insanları..
Adam eğitim farkı gozetmiyorsa suç mu ?
Belki de paramda gözü oldukları için bıraktım dedi ama kullanip bıraktı senden öncekileri..
Dikkat et derim..
Son olmazsın,ilk olmadigini da biliyorsun zaten.

Daha iyilerine layık bence
kendini niye bukadar değersiz görüyorsun, beden dilin kendini ele veriyordur. yapma, duygu olustuysa görüşmeye devam et bence kendini de bukonuda geliştir, ne insanlar var kariyeri, arabası senin saydığın hiçbişeyi yok ama duruşlarıyla kendine güvendiğini belli ediyorlar.

Kııız ne güzel işte seni seçmiş keyfini sür ya takma bu kadar her şey olacağına varır bıraksan onu mutlu mu olacaksın sanki

kendini niye bukadar değersiz görüyorsun, beden dilin kendini ele veriyordur. yapma, duygu olustuysa görüşmeye devam et bence kendini de bukonuda geliştir, ne insanlar var kariyeri, arabası senin saydığın hiçbişeyi yok ama duruşlarıyla kendine güvendiğini belli ediyorlar.
Haklısınız farkındalık oluşturucam

Zengün sevgilisiyle tıra otostop çeken golddigger olur mu bacım?
Eki Görüntüle 3148693
*Otostop cektigimiz abi de Müslüm Gürses 😂😂😂kendisi zaten TikTok fenomeni olduğu için paylaşmakta sıkıntı görmedim.

Yani sözün özü, hiç kasma konu sahibi. Adam zengin birini isteseydi okuldan,işten,komşulardan bir kadın zaten secerdi

Konuyla bağlantısız çok güzel bir poz Allah mutluluğunuzu daim etsin 🧿

Kızlar ☹️ Ben kısa zaman önce bi ilişkinin içinde buldum kendimi, adam baya ilgili de bir şey her şey on numara ilgi alaka tam istediğim gibi, ama kendimi ezik gibi hissediyorum ☹️sürekli içimden kendi durumumla onu kıyaslıyorum benim arabamla onun arabasını( benim araç normal onun araç hayvan gibi ) benim oturduğum yerle( çarşı) onun oturduğu yeri( 3 katlı villa ) benim işimle onun işini fln, ki kendi bu konulara asla bir şey demiyor daha önceden benden daha fakirleri- eğitimsizleri ile cıkmış (kendi demiyor bildiğim kişiler ) ki hadi o kadınlar zengin sevgili buldum diye çıkmışlar ben zaten kimsenin 5 kuruşunu yiyemem🤷🏻‍♀️sizce ne yapayım aklımda sürekli davul bile dengi dengine o kim ben kim diye geçiyorum sizce ne yapmalıyım ? Konuşup bitireyim mi?

Güncelleme : ayrıldım kızlar
AA niye ayrıldın kız hayvan gibi arabası varmış yer içer gezerdin

Ben de durumundaha iyi erkek isteyen kadınları pek anlamıyorum, yani nasıl statü farkı insanı rahatsız etmez ki?

Ben de durumundaha iyi erkek isteyen kadınları pek anlamıyorum, yani nasıl statü farkı insanı rahatsız etmez ki?

Beni rahatsiz etmez acikcasi tam olarak neden rahatsiz olunsun ki? Bilemiyorum.

Ha ama zengin vaaar zengin var. Cooook abartili fark varsa her anlamda zaten bir kaç ay sonra hevesler gecince, takilmaca bitince bu fark kendini iyiden iyiye hissettirir. Cunku adamin/kadinin arkadas ortamina, aile ortamina girmek, onun alistigi hayata katilmak uzun vadede maddi manevi sıkıntı vermeye başlayacaktir zaten istisnalar olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X