Zengin erkek orta kadın ilişkisi kendimi ezik hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye kendinizi bu kadar değersiz görüyorsunuz ki? Aranızda uçurumlar da yok. İşiniz, gücünüz, arabanız, kendinden hallice bir yaşamınız var belli ki.
Ama bu kadar kompleks yaparsanız da mutlu olamazsınız. Ayrılın daha iyi.
Ayrıca kendi kendinize daha önceki ilişkilerinde fakir kızlarla çıkarken, o kızların adamın sırf zengin olduğu için sevgili olduğu kanısına nasıl vardınız? Ön yargılı olmayın bence, başkaları da belki sizin için aynı ön yargıyı yapıyordur. Belki de siz zaten bu tür ilişkileri görüp "kesin kız adam zengin olduğu için onunla birlikte" diye düşündüğünüz için dışarıdan birileri de sizin için aynı şeyi düşünüyordur diye de kompleks yaptınız.

Söylemeyi düşünüyordum demeyeyim mi ?
Yani ayrılmakta kararlıysanız söyleyin. Bu durumu söylemeniz onunda böyle düşünmesine sebep olabilir bilinçaltına işlemiş olursunuz. Ayrı dünyaların insanı olarak görüyorsanız ve bitirmek istiyorsanız söyleyin. Ama ben ortada ilişkiyi bitirecek bir şey göremiyorum.

Zengin erkekler karşılarındaki kadından zengin olmasını beklemez. Zaten paraları var. Benim kuzenim Ankara’nın en zengin ailelerinden birinin oğlu. Kafede tanıştığı asker kızıyla evlendi. Kuzenim tip olarak zayıf, kara, kısa bir şeydir. Gelin çok güzel. Ama parayı hazmedemedi o ayrı.

Denklik sadece gelirle olmuyor sizin daha büyük probleminiz kafanızın denk olmaması gibi.
Onu çözerseniz olur niye olmasın!

Kızlar ☹️ Ben kısa zaman önce bi ilişkinin içinde buldum kendimi, adam baya ilgili de bir şey her şey on numara ilgi alaka tam istediğim gibi, ama kendimi ezik gibi hissediyorum ☹️sürekli içimden kendi durumumla onu kıyaslıyorum benim arabamla onun arabasını( benim araç normal onun araç hayvan gibi ) benim oturduğum yerle( çarşı) onun oturduğu yeri( 3 katlı villa ) benim işimle onun işini fln, ki kendi bu konulara asla bir şey demiyor daha önceden benden daha fakirleri- eğitimsizleri ile cıkmış (kendi demiyor bildiğim kişiler ) ki hadi o kadınlar zengin sevgili buldum diye çıkmışlar ben zaten kimsenin 5 kuruşunu yiyemem🤷🏻‍♀️sizce ne yapayım aklımda sürekli davul bile dengi dengine o kim ben kim diye geçiyorum sizce ne yapmalıyım ? Konuşup bitireyim mi?
Icinde kendinizi kötü hissettiginiz ilişkiyi sürdürmeyin. Ileride bu sorun daha da büyür .

Kızlar ☹️ Ben kısa zaman önce bi ilişkinin içinde buldum kendimi, adam baya ilgili de bir şey her şey on numara ilgi alaka tam istediğim gibi, ama kendimi ezik gibi hissediyorum ☹️sürekli içimden kendi durumumla onu kıyaslıyorum benim arabamla onun arabasını( benim araç normal onun araç hayvan gibi ) benim oturduğum yerle( çarşı) onun oturduğu yeri( 3 katlı villa ) benim işimle onun işini fln, ki kendi bu konulara asla bir şey demiyor daha önceden benden daha fakirleri- eğitimsizleri ile cıkmış (kendi demiyor bildiğim kişiler ) ki hadi o kadınlar zengin sevgili buldum diye çıkmışlar ben zaten kimsenin 5 kuruşunu yiyemem🤷🏻‍♀️sizce ne yapayım aklımda sürekli davul bile dengi dengine o kim ben kim diye geçiyorum sizce ne yapmalıyım ? Konuşup bitireyim mi?
Bence bitirmek yerine anlatıp oturup konuşun eğer sevıyorsanız bunlar gözünüze bakmaz zaten bır aksılık var demek ki sizde böyle düşünüyorsunuz

Zamanla geçiyor. Baktın o rahatsız olmuyor sen de olmamaya başlarsın.zengin sevgili bulmuş bir de dert ediniyor.dert edeceğine çatır çatır çatlat bizi kızzz 😄.şaka bir yana denklik algınız neden sadece parayla ilgili ? Hayatta başka kalite unsûrları da var.hatta paradan daha önemli.buradaki çoğu kadın da direkt fakirdir ama şahane yorumlar yapılıyor.şahane hayat görüşünde insanlar var.zenginliğin maalesef bizim ülkemizde kalkteyle uzaktan yakından ilgisi yok.

Kompleks yapılacak bir durum göremedim? Öyleyse ayrılın. Ama çok saçma haberiniz olsun adını feriha koydum dizisi değil sonuçta 😅

Hanımlar , üye erkek, muhtemelen ergen... Klavye eril , buram buram testesteron kokusu geliyor üsluptan , boşuna yormayın kendinizi bence...
Bana da öyle geliyor gold digger falan anlamına baktım ne demek diye 😅 ya da o yargıladığı kişilerin ta kendisi

Kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsaniz, kimseye eyvallahiniz yoksa kendinizle gurur duymalisiniz. Ne münasebet ezik görmek. Ama yok o benden iyilerine layık, başka dünyaların insanıyız diye arabesk arabesk konuşup adamı darlayacaksaniz da ayrılın aman 🙄

Yo bence hissetmez biraz karşı tarafın tavrıyla alakalı ya da sizin kendinize verdiğiniz değerle alakalı. Buarada Gold digger ne diye googlea baktım zengin koca avcısı demek bu kadar zor mu yav.
O zaman havali olmuyor 🤣

Mal, mülk, para, pul bunların hepsi geçiçi şeyler. Yarın bir gün (inşallah olmaz tabii) öyle bir şey olur ki bir gece elindekinin hepsini de kaybedebilir, siz ondan çok daha iyi durumda olabilirsiniz. Önemli olan birlikte ne paylaşabildiğiniz, birbirinizi anlamanız. Hem bu ekonomik koşullarda arabanızın olması, çalışıyor olmanız vs. de bence önemli bir şey. Ama siz devamlı bunu sorun haline getirecek iseniz ayrılın.

İlginç geldi konu. Benim sevgilimle aramda derin bir ekonomik uçurum var çünkü o Euro kazanılan bir ülke vatandaşı. On lira etmeyecek şeye 40 lira dediklerinde, "aaaa ucuzmuş" diyebiliyor (ki yasakladim,artık benim yanımda ucuz kelimesini kullanamıyor).
Hiç de mahcubiyetini yaşamadim. beraber bir yere gideceksek x şehrini ben alırım y şehrini o. X sehrini gezdirmek benden olur fakir fakir takiliriz,ben bütçeme uyan planlar yaparım, gerekirse otostop çekeriz , Y şehri komple onda olur,araç kiralarız, şık yerlere gider birkaç çeşit yemek söyleriz:) aynı sehirdeysek de bazı buluşmalar yengenc günü olur,baştan sona ben ayarlarım, piknik yapar , çiğköfte yer, baleye falan gideriz, bazı buluşmalar onun günü olur ona göre takiliriz.
Ne var ki bunda?
Bunun ne ezikligini hissederim ne de adamı benden üstün görürüm. Kaldı ki sizin arabanız çarşıda eviniz falan varmış, benim hiç bir şeyim yok 😂 hiçbir şeyim olmadığı gibi pasaportum inanılmaz değersiz ve plan yapacakken kendini TR'ye vizesiz ülkelerle sınırlamak zorunda.
Buna rağmen yine de hiç ezilmem büzülmem. Beni seven ben olduğum için sevmis. Neden böyle şeylerden o daha iyisine layık diye düşüneyim ki?
Kendi değerinizin farkındasınız demek ki. Birlikte olduğunuza göre ikiniz de birbirinize değer veriyorsunuz belli ki. O değil de acun'un, sunuculuğunu larissa ve murat'a yaptırdığı "para bende" isimli anlattığınız tarz belgesel formatlı bir programı vardı. O geldi aklıma 🤭
------------
Konu sahibi, erkek arkadaşınız parasını çok mu gözünüze gözünüze sokuyor? Yoksa oturdugunuz yerden kendi kendinize mi kuruntu yapıyorsunuz? Bunu sorun yapmanız aranızda güçlü bir bağın olmadığını düşündürdü bana.

Zamanla geçiyor. Baktın o rahatsız olmuyor sen de olmamaya başlarsın.zengin sevgili bulmuş bir de dert ediniyor.dert edeceğine çatır çatır çatlat bizi kızzz 😄.şaka bir yana denklik algınız neden sadece parayla ilgili ? Hayatta başka kalite unsûrları da var.hatta paradan daha önemli.buradaki çoğu kadın da direkt fakirdir ama şahane yorumlar yapılıyor.şahane hayat görüşünde insanlar var.zenginliğin maalesef bizim ülkemizde kalkteyle uzaktan yakından ilgisi yok.
Çok tatlısınız teşekkür ederim yorumunuz için
Kendi değerinizin farkındasınız demek ki. Birlikte olduğunuza göre ikiniz de birbirinize değer veriyorsunuz belli ki. O değil de acun'un, sunuculuğunu larissa ve murat'a yaptırdığı "para bende" isimli anlattığınız tarz belgesel formatlı bir programı vardı. O geldi aklıma 🤭
------------
Konu sahibi, erkek arkadaşınız parasını çok mu gözünüze gözünüze sokuyor? Yoksa oturdugunuz yerden kendi kendinize mi kuruntu yapıyorsunuz? Bunu sorun yapmanız aranızda güçlü bir bağın olmadığını düşündürdü bana.

Kuruntu yapıyorum ona hava hoş

Korkmayın sizinle fakir pardon orta olduğunuz halde sevgili olduysa bu nedenden dolayı terk etmez ama “gold digger “ zengin koca avcısı olduğunuzu anlayınca terk eder ama onu söyleyim.

Cocuklu sizden büyük ve evlilik çok da istemeyen bir adamla zorlayıp evlenmemeniz için yorum yapmıştım ama bana düşman olmuşsunuz🤷🏻‍♀️,

sizin durumla hiç alakalı olmayan bir konu benim ki, gold digger da baya internette kullanılan bir dil z kuşağı bilir bunu, ayrıca eski kişileri böyle diye itham etmediğimi de söyledim adını soyadını oturduğu yeri arabasını söylüyorlardı ondan bu çıkarımı yaptım yoksa her zenginle takılana ya da bir zenginin eski sevgilileri hakkında gold digger demem. Zengin Koca avcısı olsam böyle konu açmam uçuşa uçuşa evlenirim kıyas yapmam tavrınız çok yanlış, gidin evlenin madem yaşlı cocuklu sevgilinizle amanın nasıl bir kompleks bu 😳

Cocuklu sizden büyük ve evlilik çok da istemeyen bir adamla zorlayıp evlenmemeniz için yorum yapmıştım ama bana düşman olmuşsunuz🤷🏻‍♀️,

sizin durumla hiç alakalı olmayan bir konu benim ki, gold digger da baya internette kullanılan bir dil z kuşağı bilir bunu, ayrıca eski kişileri böyle diye itham etmediğimi de söyledim adını soyadını oturduğu yeri arabasını söylüyorlardı ondan bu çıkarımı yaptım yoksa her zenginle takılana ya da bir zenginin eski sevgilileri hakkında gold digger demem. Zengin Koca avcısı olsam böyle konu açmam uçuşa uçuşa evlenirim kıyas yapmam tavrınız çok yanlış, gidin evlenin madem yaşlı cocuklu sevgilinizle amanın nasıl bir kompleks bu 😳
Benim yapacağım yorumlar değildi ama sizin tarzınız olduğu için size kullandım. Size özel 😌 buraya böyle konular açınca amacınız değişmiyor ama içiniz rahatlıyorsa açın tabi:) size para peşinden az koşmalar diliyorum. Es kaza ulaşınca yorulmanızı istemem yemeye de dermanınız kalsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X