zengin koca nerden bulunur?

nerden_biliyim_ben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2021
6
41
3
34
evlenmeden önce kendisi fakir, kocası zengin olanlar nerden buldunuz? aranızda kaç yaş fark var?

1-holding olmaz. zaten çalışıyorum, çalıştığım yerde herkes evli.
2- V vesikaliyarim güzel fikir verdi. bunu düşüneceğim.

Son düzenleme:
evlenmeden önce kendisi fakir, kocası zengin olanlar nerden buldunuz? aranızda kaç yaş fark var?

Hiç mi yaz dizisi izlemiyorsun bacım orada anlatılıyor. Biraz holdinglerin kapısında gez ne bileyim patronun oğlunun arabasının önüne atla seni hastaneye yetiştirsin ve orada sana aşık olsun mesela.

Eşimi tanıdığımda otelde çalışıyordu sonra pidede çalıştı.6 sene sevgili kaldık hiç düşünmedim o pidede çalışıyor ben üniversite okuyorum diye . Eşimde dışardan okuyordu. Her şey para değil çok şükür evleneceğimiz yıl polis oldu bende 4 sene boşuna okumuş oldum .ben şuan evdeyim o çalışıyor çok şükür maaşı da iyi . Adamı para için seçmek o para gidince sende gidersin ya da çok parası olan adam tabi hepsi öyle değil ama sana bağlı olmaz parası var her şeyi yapar.para insanı değiştirir ama insanlıgın varsa o dünyaya bedel .
Ben niye böyle ciddiye alıp yazdım bilmiyorum ama inşallah bu sorun şaka amaçlıdır

İkimiz de evlenirken zengin değildik. Evliliğimizin 10. yılında eşim iş yeri kurdu, çok büyük borcun altına girdik. Borçları birlikte çalışarak, omuz omuza ödedik. Şu anda durumumuz bayağı iyi. İşler inşallah böyle devam ederse zengin kısmına geçiş yaparız birkaç yıla.

Zengin adamlar genelde kendileri gibi kadınlarla evleniyorlar. Zengin olmak istiyorsanız eşinizle el ele, omuz omuza çalışıp bu yolda ilerleyebilirsiniz.

Allah basa vermesin senin gibi gelini dogmamis ogluma senin gibisi duser diye korktum

Neyse senin oğluşuna mutluluklar.
Ben koca parası istemiyorum ki. Param olsun , öyle de mutsuz olunuyor mu bakıyım koca parası isteseydim tercihim böyle olmazdı.
Parasız mutluluk olur klişesi saçma geliyor. Her parası olana mutsuz diyip kendimizi avutuyoruz. Para kötü bir şey değil

Sırf parası var diye biriyle evlenmek saçma tabi. Hele babasının parasıyla allah göstermesin.

Benim niyeti bu olan bi tanıdığım zengin bi adamla hatrı sayılır sayıda birlikte olmasına rağmen hamile kalamayınca adamın sağlık geçmişine baktırmıştı , kendisi de özel bi hastanede yönetici konumundaydı adamın yıllar önce vazektomi ameliyatı olduğunu öğrenip bi hafta kendine gelememişti, yemeden içmeden kesilmişti yatak döşek yatmıştı zira bi bebe sahibi olarak en azından hayatını garantiye alma ihtimali vardı ki o da uçup gitmişti.

Şu devirde değil zengin koca hesabı ödeyecek adam bulamıyorsunuz ayol erkekler eski erkekler değil, örümcek beyinliliği bi tarafa ama bazen karımı çalıştırmam ben bakarım diyen kamilleri kadınlarımız adına özlemiyor değilim zira şuan hem iş hayatında hem evde it gibi çalışmalarını bekliyorlar üstüne de 36 beden olup kendine özgüvenli bebeler yetiştirmelerini bu arada onlar napıyor biliyor musunuz bi taraflarını yayıp sadece pub g oynamak istiyorlar velhasıl erkekler 21 yüzyıldır hiç bu kadar acımasız olmamıştır kadınlar da hiç bu kadar ezilmemiştir, hepsi çakal hepsi…

Yok cotard, armut piş ağzıma düş mevzusu bu.
Zenginlere ben de arada uyuz oluyorum, yalan yok. Ama benim fakir atalarım yan gelip yatarken, zenginin atası çalışıyordu muhtemelen. Bu da ayrı bir gerçek yani.
Şimdi sen yan gelip yatacaksın, yedi göbekten zengin adamın mirasına konacaksın he mi? Bir akıllı sensin he sister. Yedirmezler gülüm, yedirmezler. Hevesin kursağında kalır bak.

Bir sabah uyaninca hemen gözlerini tavana dik çipil çipil bak sonra kalk tatlı tatli gerin pencereyi aç köpeğe kediye selam ver mahalle bakkalina seslen,kahvaltı eden "höğ öglen oldu gakkk yatma malak gibi" demeyen gayet naif ailenin yanağına öpücükler kondur ben çıkıyorum de sonra durağa acele acele giderken düş,kanayan dizlerine bakıp calan korna sesiyle kendine gel "oha öküz" diye bağır sonra o arabadan kaslı libidolu blezer ceketli aşka küsmüş ama herşeye rağmen mutlu köpeksever bir oglan inecek heh işte o zengin ko...ay ne diyorum yaz dizisiydi bu çok pardon

Lütfen fakir olunduğu halde her gün farklı farklı giyilen marka kıyafetleri, giyilen 10+ cm topuklu ayakkabı yüzünden toplu taşımaya binilemeyeceğinden her gün para olmadığı halde binilen taksileri de unutmayalım. Bu detaylar çok önemli, lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…