- 3 Ağustos 2021
- 6
- 41
- 3
- 34
- Konu Sahibi nerden_biliyim_ben
-
Sevgili yeni üye, prim yapacak konu seçmişsin güzel de az cevap veriyorsun reyting düşük kalır bak.güzel fikir beğendim. :)
evlenmeden önce kendisi fakir, kocası zengin olanlar nerden buldunuz? aranızda kaç yaş fark var?
Eşimi tanıdığımda otelde çalışıyordu sonra pidede çalıştı.6 sene sevgili kaldık hiç düşünmedim o pidede çalışıyor ben üniversite okuyorum diye . Eşimde dışardan okuyordu. Her şey para değil çok şükür evleneceğimiz yıl polis oldu bende 4 sene boşuna okumuş oldum .ben şuan evdeyim o çalışıyor çok şükür maaşı da iyi . Adamı para için seçmek o para gidince sende gidersin ya da çok parası olan adam tabi hepsi öyle değil ama sana bağlı olmaz parası var her şeyi yapar.para insanı değiştirir ama insanlıgın varsa o dünyaya bedel .evlenmeden önce kendisi fakir, kocası zengin olanlar nerden buldunuz? aranızda kaç yaş fark var?
yıldız argun misaliÖyle bulsun boşatır eşinden. Bu hırs ile bunu da yapar. Sonra adam bi kaç yıla ölür. O zaman genç kaslı adam bulur
Allah basa vermesin senin gibi gelini dogmamis ogluma senin gibisi duser diye korktum
Kaderdi özel bı caba sarfetmedimevlenmeden önce kendisi fakir, kocası zengin olanlar nerden buldunuz? aranızda kaç yaş fark var?
Yok cotard, armut piş ağzıma düş mevzusu bu.İkimiz de evlenirken zengin değildik. Evliliğimizin 10. yılında eşim iş yeri kurdu, çok büyük borcun altına girdik. Borçları birlikte çalışarak, omuz omuza ödedik. Şu anda durumumuz bayağı iyi. İşler inşallah böyle devam ederse zengin kısmına geçiş yaparız birkaç yıla.
Zengin adamlar genelde kendileri gibi kadınlarla evleniyorlar. Zengin olmak istiyorsanız eşinizle el ele, omuz omuza çalışıp bu yolda ilerleyebilirsiniz.
Lütfen fakir olunduğu halde her gün farklı farklı giyilen marka kıyafetleri, giyilen 10+ cm topuklu ayakkabı yüzünden toplu taşımaya binilemeyeceğinden her gün para olmadığı halde binilen taksileri de unutmayalım. Bu detaylar çok önemli, lütfen.Bir sabah uyaninca hemen gözlerini tavana dik çipil çipil bak sonra kalk tatlı tatli gerin pencereyi aç köpeğe kediye selam ver mahalle bakkalina seslen,kahvaltı eden "höğ öglen oldu gakkk malak gibi" demeyen gayet naif ailenin yanağına öpücükler kondur ben çıkıyorum de sonra durağa acele acele giderken düş,kanayan dizlerine bakıp calan korna sesiyle kendine gel "oha öküz" diye bağır sonra o arabadan kaslı libidolu blezer ceketli aşka küsmüş ama herşeye rağmen mutlu köpeksever bir oglan inecek heh işte o zengin ko...ay ne diyorum yaz dizisiydi bu çok pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?