- 3 Ağustos 2021
- 6
- 41
- 3
- 33
- Konu Sahibi nerden_biliyim_ben
-
Zengin koca turnusolu birileri var da ben mi bilmiyorum acep?evlenmeden önce kendisi fakir, kocası zengin olanlar nerden buldunuz? aranızda kaç yaş fark var?
1-holding olmaz. zaten çalışıyorum, çalıştığım yerde herkes evli.
2- V vesikaliyarim güzel fikir verdi. bunu düşüneceğim.
Müthiş bir tespitŞu devirde değil zengin koca hesabı ödeyecek adam bulamıyorsunuz ayol erkekler eski erkekler değil, örümcek beyinliliği bi tarafa ama bazen karımı çalıştırmam ben bakarım diyen kamilleri kadınlarımız adına özlemiyor değilim zira şuan hem iş hayatında hem evde it gibi çalışmalarını bekliyorlar üstüne de 36 beden olup kendine özgüvenli bebeler yetiştirmelerini bu arada onlar napıyor biliyor musunuz bi taraflarını yayıp sadece pub g oynamak istiyorlar velhasıl erkekler 21 yüzyıldır hiç bu kadar acımasız olmamıştır kadınlar da hiç bu kadar ezilmemiştir, hepsi çakal hepsi…
seyma subasinin hap atinca ettigi dans gibi biraz dans et.
Aynen vardi bu bir konu kadın sırf adam zengin diye evlenmis zerre mutlu değil adam da farkında kadina zerre koklatmiyor kadın birde adama kuracagi iş için neden babama sormuyorsun diye baskı yapıyor.Siz zengin erkekleri salak sanıyorsunuz sanırım ? Herkes kendi çevresinden ekonomik sınıfından eş tercih ediyor artık erkeklerde akıllandı. Para avcılığı sizin durumunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?