zengin koca nerden bulunur?

nerden_biliyim_ben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2021
6
41
3
33
evlenmeden önce kendisi fakir, kocası zengin olanlar nerden buldunuz? aranızda kaç yaş fark var?

1-holding olmaz. zaten çalışıyorum, çalıştığım yerde herkes evli.
2- V vesikaliyarim güzel fikir verdi. bunu düşüneceğim.

Son düzenleme:
Özel üniversite kampüsü, zenginlerin kurduğu derneklerin yardım geceleri, böyle atlı falan çiftlikler olur ya brunc falan yaparlar iste oralarda, nusret olabilir belki, lüks tekne fuarı... Hatta kaldırımda oturup ağlarken bile bir holding sahibi gelip yanına oturup halini hatrını sorabilir. Hayat çeşitli mucizelere gebedir

Zengin koca turnusolu birileri var da ben mi bilmiyorum acep?

instagram profilini duzgun tut, ihtiyac kredisi cek, cesmeye git, tercihen before sunsete git insallah iceri girebilirsin, en pahali ama saglikli yiyeceklerden birini siparis et acai bowl falan olabilir. o sirada milleti kes, sohbet etmeye basla “ay valla zor kactim islerden buraya, kahvaltiyi da yeni yapiyorum, evet evet saglikli besleniyorum” diye giris yapabilirsin. happy houra kalmaya calis, orada da seyma subasinin hap atinca ettigi dans gibi biraz dans et. adamlarla instadan takiples. devamini getirirsin. kolay gelsin.

Zengin erkeklerde kollarını açmış hangi fakir kadının hayatını masala çevirsek diye bekliyorlardı.
Zengin erkekler ailelerinin onlara bulduğu ya da üniversiteden tanıştığı kızlarla evlenir. Evlenmeden önce daha orta halli kızlarla sevgili olabilir ama onlarla evleneni pek görmedim.
Davul bile dengi dengine demişler.

Şaka bir yana düzgün bi eş bulfakir zengin şöyle bi kenarda dursun.He illade zengin dersen Allah akıl fikir versin derim hayırlı helal sütü emmiş biri çıksın daha ne ister insan.

Canınız çok sıkılıyor herhalde bizle geyik muhabbeti yapacak yer arıyorsunuz.

Müthiş bir tespit
Önceden kadınlarda vardı "Koca parası yemek" Zengin adam bulayım, çocuk yapayım, hayatımı garantiye alayım. Artık erkekler de kadın parası yeme derdine düştü.
Ben çalışan bir kadınım, bekarken yalnız yaşıyordum o kadar illallah geldi ki. Biriyle tanışıyorum, biraz samimi oluyoruz. Erkek diyor ki" Kredi borcum var, yardım et" ya da "faturam var, öde" Avm gidiyoruz bir şey beğeniyor "Bana bunu al"
Allah karşımıza bizi kullanmayacak insanlar çıkarsın.
Zengin erkeklerle karşılaşma mekanlarını ben de sayarım( marinalar, lüks araç satan galeriler, üyelikle girilen gece clupleri, özel davetiyeler, iş adamları derneği...) ama oralardan evleneni görmedim.

Okudun okudun yok tabi olmayan şey nasıl calissin almadi beyincik firlattin kalemi kagidi amannn okuyup kendi paramin gucumun egemenliginde yasicama vucudumu kullanir bir cebi dolunun kölesi olurum daha iyi .

Vardır canim sen çık sokaga bak aran bugün degilse yarin bir zengin bulursun.

Ay birde Holding sahibi olmasın yazmış Allahım sen affet. Bu cahilligin kacinci evresi .

Siz zengin erkekleri salak sanıyorsunuz sanırım ? Herkes kendi çevresinden ekonomik sınıfından eş tercih ediyor artık erkeklerde akıllandı. Para avcılığı sizin durumunuz.
Aynen vardi bu bir konu kadın sırf adam zengin diye evlenmis zerre mutlu değil adam da farkında kadina zerre koklatmiyor kadın birde adama kuracagi iş için neden babama sormuyorsun diye baskı yapıyor.

Kendi parasını harcamak için kayinpedere danisacak Pehh yermi o adam bee yavaş yavaş adamı somurecek baba kiz ama adam da akıllı kadina zerre koklatmiyordu.

Insan hissetmezmi para icinmi senin icinmi yanında durdugunu.

Bir tanıdığım da sizin gibiydi. En sonunda çok zengin ama çağdışı kafası olan bir adamla evlendi. Çok mutluydu zengin adam buldum diye. Şimdi ne yapıyor dersiniz? Kucağında çocukla evde hapis hayatı yaşıyor. Ne yan komşuya geçmesine izin veriliyor ne de pencereden bakmasına. Ama olsun nasıl olsa adam zengin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…