- 3 Ağustos 2021
- 6
- 41
- 3
- 33
- Konu Sahibi nerden_biliyim_ben
-
Ay haykırarak güldüm çok yaşaYaz dizisini fazla kaçırınca böyle oluyor. Tüm gold diggerlara benden bu parça gelsin:
Benim niyeti bu olan bi tanıdığım zengin bi adamla hatrı sayılır sayıda birlikte olmasına rağmen hamile kalamayınca adamın sağlık geçmişine baktırmıştı , kendisi de özel bi hastanede yönetici konumundaydı adamın yıllar önce vazektomi ameliyatı olduğunu öğrenip bi hafta kendine gelememişti, yemeden içmeden kesilmişti yatak döşek yatmıştı zira bi bebe sahibi olarak en azından hayatını garantiye alma ihtimali vardı ki o da uçup gitmişti.
Şu devirde değil zengin koca hesabı ödeyecek adam bulamıyorsunuz ayol erkekler eski erkekler değil, örümcek beyinliliği bi tarafa ama bazen karımı çalıştırmam ben bakarım diyen kamilleri kadınlarımız adına özlemiyor değilim zira şuan hem iş hayatında hem evde it gibi çalışmalarını bekliyorlar üstüne de 36 beden olup kendine özgüvenli bebeler yetiştirmelerini bu arada onlar napıyor biliyor musunuz bi taraflarını yayıp sadece pub g oynamak istiyorlar velhasıl erkekler 21 yüzyıldır hiç bu kadar acımasız olmamıştır kadınlar da hiç bu kadar ezilmemiştir, hepsi çakal hepsi…
E kız zenginlik istiyor. Napsın şimdi, alsın fakiri, beklesin mi zenginleşir diye?Parası var diye gidersin 5 kuruşsuz kalır
Parası yok diye gitmezsin birden zengin olur
Bu işler nasip
Boynunuza ya da sirtiniza tabela tarzi bisi asabilirsinizevlenmeden önce kendisi fakir, kocası zengin olanlar nerden buldunuz? aranızda kaç yaş fark var?
1-holding olmaz. zaten çalışıyorum, çalıştığım yerde herkes evli.
2- V vesikaliyarim güzel fikir verdi. bunu düşüneceğim.
zengin yerlerde bulunup zengin kişilerle arkadaşlık etmelisin
Bunun için de zenginlerin tren aldığı kulüpler , dernekler , etkinlik klüpleri olabilir
Mekan olarak daha çok zenginlerin takıldığı yerlerde takıl
Zenginlerin gittiği pahalı spor salonları var onlara gidebilirsin.
Yolun açık olsun
Fakir koca yoktur. Az vodka vardır.evlenmeden önce kendisi fakir, kocası zengin olanlar nerden buldunuz? aranızda kaç yaş fark var?
fakirliğime ver kendimce fikir yürüttümzaten oralara gidebilse bu soruyu sormazdı ki :)
oralara gidenlerin kendi çevreleri var zaten dışarıdan gelene "sen hayırdır" der aile dostlarının kızlarıyla takılmaya devam ederler
evlenmeden önce kendisi fakir, kocası zengin olanlar nerden buldunuz? aranızda kaç yaş fark var?
fakirliğime ver kendimce fikir yürüttüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?