Evli misiniz? Kv niz var mı?
Aynen katılıyorum.
Bence ya evli değil yada su kvdesi mükemmel olan nadir insanlardan.
Uzaktan boş konusmak ve boş laf etmek çok kolay.
Yaşayan bilir.
Bende kvdemle hiçbir şekilde ilk evlendigim günden itibaren iyi elektrik alamadım.esimle severek evlendik ve kvde beni çok istedi

hiçbir problem yoktu ama kadın resmen ruh hastası çıktı 13 yıllık evliyim ben bu insanı ne anladım nede bir Gr bu kadindan insanlık gördüm.resmen size olan giciklivini bile hissediyorsunuz.uzaktan resmi davrandım hep bayramdan bayrama görüştük onda bile kavga çıkarırdı.hep duam Allah'ım ne beni bu kadına nede onu bana muhtac etme derdim.cunku inanılmaz itici bir Gr sevgisi yoktu bende uzak durup konuşmakta buldum çareyi eşim ve çocuklar ziyaret ederdi ben görüşmezdim.
Bu sene Mayıs ayında vefat etti.ne oldu biliyormusunz ben mezarına gidip dua ettim ve ona dedimki bu dünya bak sanada kalmadı.
Çünkü bana bir gün saygı gösterip güzel bir laf etmedi hakkımı ona ASLA HELAL ETMİYORUM.BİR GR İNSANLİK GORMEDİM ONDAN BİRGUN GELİNİ OLARAK SAYGİ GORMEDİM SEVGİ GORMEDİM.
YANİ SUNU DİYECEGİM BU DUNYA KİMSEYE KALMİYOR.
NE OKDU BAK GÖÇTÜ GİTTİ COKMU ZORDU kızım nasılsın demek iyi davranmak.ben konu sahibini anlıyorum.
Malesef bazen çok itici bir wletrik oluyor.
Benimki gururliydu inanılmaz gururliydu ne o gelirdi ne ben giderdim.birgun yaşlı olsada kimseye eyvalah etmedi öyle burnu dikti.bende öyleydim biz soğuk savaş yaşadık.ama sizinki daha zor Allah sabır versin.hic konuşmayın bebeğinizle ilgilenin.
Onun yanınıza gelememsi gerekiyor hamileyken çok zor stres yasarsinz.
Eşinin kicasida olsa annesiysede olmuyor.
Benim şansım şuydu eşim bana hak verirdi hiç zorlqmazdi gidelim diye.oda gelmezdi zaten