Zerre anlaşamadığım kv ile günler nasıl geçecek?

İnanın eşimin evde olduğu zamanlarda da kavga ettik. Eşim maalesef gerekli tepkiyi koyamayan birisi kaıdn da aşırı cazgır. Böyle olunca araya girmeye çalışsa bile annesine güç yetiremiyor. Tam bir bela bu kadın. Çok büyük bir aşkla evlendim ama böyle bir kv olacağını bilsem aşkımdan gebersem evlenmezdim.
Eş de problem. Kv eşinizden çekinmeli. Geline laf etmeyim oğlum bozulur demeli

bunu demediği için saydırmış lafları

eşinizin ağırlığı şart

Bence her şeye rağmen iyi davranıp başınızın üstünde taşımanız lazım. Sonuçta eşinizi doğuran kadın. KAYINVALIDE olarak değil de anne olarak görürseniz her şey daha iyi olur diye düşünüyorum.

Zaten kayinvalidesi ile anlaşamayan insanlara hiç anlam veremiyorum. Çocuklarının kötülüğünü isteyen bir anneye henüz rastlamadım. Allah kalbinize sevgi versin
Bekar mısınız

Ben zaten vermiyorum, kendisine verme dedim diye. 16 aylık bebek bu arada. Ben aylardır aşırı yıprandım çocuğuma tek başıma baktım da telefon vermedim şimdi gelip kendisi çocuğu telefona alıştıracak Allah aşkına ben enayi miyim aylardır bu kadar zorlandım verirdim eline teli rahat ederdim. Çocuğum ayına göre çok iyi konuşuyor mesela herkes şaşırıyor çünkü birebir ilgilendim sürekli. Telefon verme oynatma dedim diye dünyanın lafını soktu bugün tam baş belası nefret ediyorum. Normalde hemen cevap verirdim artık vermiyorum yok saymaya çalışıyorum ama sinirlerim bozuldu iki günde.
Bunu eşine söyle. Hatta televizyondan YouTube a git bebekler ve telefon yaz çıkan videoları son ses oynat ki öğrensin azıcık

Kayınvalidenizi sevin dedim diye linç yiyeceğim aklıma gelmezdi jajjsjjsjsj şey demem lazımdı sanırım. Madem anlaşamıyorsunuz eve geldiğinde dövüp kapıya atın bak bakalım bir daha gelebilecek mi 🤦🏼‍♀️
gerçekten bir yorum en fazla bu kadar boş olabilir tebrik ediyorum sizi

Bence her şeye rağmen iyi davranıp başınızın üstünde taşımanız lazım. Sonuçta eşinizi doğuran kadın. KAYINVALIDE olarak değil de anne olarak görürseniz her şey daha iyi olur diye düşünüyorum.

Zaten kayinvalidesi ile anlaşamayan insanlara hiç anlam veremiyorum. Çocuklarının kötülüğünü isteyen bir anneye henüz rastlamadım. Allah kalbinize sevgi versin
Herşeye rağmen neden iyi davranayım bana değer vermeyen bir insansa? Alnımızda keriz mi yazıyor pardon da siz zaten anlam falan vermeyin saçma oluyor çünki .

Herşeye rağmen neden iyi davranayım bana değer vermeyen bir insansa? Alnımızda keriz mi yazıyor pardon da siz zaten anlam falan vermeyin saçma oluyor çünki .
Bencede. Sevgi zamanla oluşan birşeydir.Kimse kimseyi sevmek zorunda degil, hele başında taşımak hiç degil. Böyle böyle pohpohluyorlar kv leri. Onlarda yüz bulup at koşturuyor.

Sana bir günlüğüne benim kayınvalidemi verebilir miyim?
Hayatı sorgularsın.
Serumla yaşarsın.
Diri diri mezara girersin.
Üfleye üfleye kulağını kemirir.
Donsuz kalırsın.
İster misin vereyim mi 1 güncük

Keske Allah bizden alıp size verse biz çekmekten bıktık siz yarabbi sükür dersiniz ❤️

İşte annem illa ki gelecek evime uzakta oturuyor nasıl gelme diyim diyor. Torununu görsün diyor. Sen cevap verme takma onu minimum iletişim kur diyor.

Sana hakaret eden kadin bu. O pasif olmayi seçiyorsa, sende aktif olmayi seç. Annenlere git. Eğer o birşey söyleyemiyorsa, sen git annenlere. Senin ve bebeğin sağliği, herşeyden önemli.

Annesine laf yetiştiremiyor da, seni çok kolay kiriyor, gözden çikariyor. Tek sorunumuz annesi deme. Bazen tek bir sorun o kadar büyük olur ki, herhangi bir iyiliklerinide alip götürüyor.

Evde TV kullanmıyoruz maalesef yoksa kesin açardım.
Gelmesini istemiyorum rahat edemiyorum diye eşinize söyleyin. Vakit geçiren sizsiniz size saygı duymuyor mu kendisi de sizin annenizle tek basına saatlerce kalmak istemezdi rahat edemezdi

Eşim çok arada kalıyor. Derdi benim kadının olduğum gibi. Evlenmemizi hiç istemedi eşim onu takmadı evlendi ısrar etti falan kadın taktı o zamandan bana vay efendim sen benim oğlumu aldın elimden diye ciddi ciddi söylüyor bunları 🙄
Tamam sizde adam akıllı alın karşınıza Anne elinden almadığını böyle davrandığında oğlunun çok üzüldüğünü fln söyleyin anlamazsa umursamazsınız

Back
X