İyi günler herkese.
Ben 3 yıllık evliyim bir de hamileyim arkadaşlar. Evlendiğim günden beri tek ciddi sorunum kv oldu şimdi tek tek anlatamam olanları ama ikimiz de birbirimizden nefret ederiz, özet olarak. Çok büyük olaylar yaşadık birbirimize demediğimiz kalmadı resmen.
Kendisi uzak bir şehirde yaşıyor bizden bu yüzden geldiğinde yatılı kalıyor bizde. Sorun şu ki eşiyle boşanmış ve tek geliyor yani biz baş başa oluyoruz maalesef. Şimdi bir de kızım var ama bebek. Her neyse sorunum şu ki birbirimizden nefret etmemize rağmen saatlerce birlikte vakit geçirmek zorunda kalıyorum kendisiyle ve aşırı sıkılıp strese giriyorum. Zaten hep diken üstündeyim yine ne şekilde sıçrayacak bana diye çünkü her gelişi kavgayla bitiyor çoğunda ben boşanmayı düşünüyorum. E şimdi torunu bahane ederek geliyor gelmesin diyemiyorum bu yüzden. Şimdi bu kadınla günler nasıl geçecek? Dünden beri bizde yemin ederim iki ay gibi geldi. Eşim zaten akşam gelip iki saat vakit geçirip yatıyor bütün gün bu kadınla baş başayız çok stresliyim. Ağzının ayarı olmayan bir insan ben de sataşınca cevap veriyorum falan böylece kavga ediyoruz her seferinde.
Ne yapmalıyım gün boyu bu kadınla nasıl geçecek saatler? Abartıyor muyum acaba diyorum çok mu büyütüyorum gidene kadar sabretmeli miyim? Bu arada kendisine kalsa bizle yaşamak ister ben istemedim diye düşman zaten bana her geldiğinde uzun kalmak istiyor bu yüzden. Normal bir insan olsa zaten bu kadar gerginliğe kendisi kalkar gider uzun kalmaz ama inada bindiriyor.