• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeucit kullanan varmı

Elanur Kahraman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2025
28
5
1
24
Merhabalar eşime ilk de varikosel dendi sperm testi ultrosan istediler o süre zarfında ben 15 gün boyunca sabah akşam aç karna keçi boynuzu kaynattım sonra test olduktan sonra değerlerine doktorumuz iyi deyip Zeucit ilacını verdi Şuanlık 1 ay kullandı 2 aya başlıcak Zeucit kullanıp da fayda gören var mı ?

merhaba geçmiş olsun, eşim kullandı ama yanında başka şeyler de kullandı çok şükür faydasını gördük, murat mermerkayayı tavsiye ederim bu konuda

Merhaba,
Biz de kullandık. Eşimin sperm teslerinden bazıları düşüktü. Dr sıkıntı yok spor diyet ve takviyelerle hallolur dedi.
Eşim D vitamini Zeucid Proxeed lepigra diye takviyeleri kullandı.
Ben ise Ovulex omega 3 b kompleksi d vit magnezyum folik asit kullandım.
Benim 3. ayın ortasında eşimin 1. ayın sonunda gebelik geldi. şuan 10 + lardayım.

Merhaba,
Biz de kullandık. Eşimin sperm teslerinden bazıları düşüktü. Dr sıkıntı yok spor diyet ve takviyelerle hallolur dedi.
Eşim D vitamini Zeucid Proxeed lepigra diye takviyeleri kullandı.
Ben ise Ovulex omega 3 b kompleksi d vit magnezyum folik asit kullandım.
Benim 3. ayın ortasında eşimin 1. ayın sonunda gebelik geldi. şuan 10 + lardayım.
Sende sadece vitamin eksikliği mi vardı

Eklentiler

• IMG_2727.webp
    IMG_2727.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 6
Bunlar yumurtlama gününde verilen adetliyekn verdiğim iyi
anladım aslında degerlerinde sanki pcos var gibi dr ne diye tüp bebeğe yönlendirdi ki hemen. birde senin d vitaminin ciddi derecede düşük ilaç yazdı mı ? Yumurta rezervin cok iyi dhea-s yüksek cıkmış buda böbrek üstü bezlerden saldgılanıyor pcos dan dolayı da olabilir. testesteron yüksek... buda pcos olabilir.

Eşinden dolayı mı tüp bebek dediler yoksa senden dolayı mı ?

Back
X