Ön sevişmeyi pek yapmyz konusurum bklim n dcekHemen hamile kalıp doğum yapmışsın zevk alamaman normal canım...
Cinsellikte de evlilik gibi zamanla taşlar yerine oturuyor.
Yalnız onsevisme filan yeterli olmayabilir eşinle açık açık konuştunuz mu?
Uyarılma nasıl olcak ki yarım saat kadar sürüyorYeteri kadar uyariyor mu seni? Kadin orgazmi biraz farklidir, hani gerekli noktalari gerektiği kadar uyariyor mu? Kaç dk sürüyor?
Ayyy simdi burda nasıl anlatayımUyarılma nasıl olcak ki yarım saat kadar sürüyor
OhaaaKadınlar zaten daha geç o noktaya ulaştığı için eşinin önceliği sen olmalısın..
Ön sevişmeyi ne kadar uzun tutarsa o kadar zevk alırsın..
Yani söylenir mi bilmiyorum ama biz odaya giriyoruz çıktığımızda 1 - 1,5 saat geçmiş oluyor
E canım tabi ki hepsinde bu kadar uzun sürmüyor ama yüzde 90 ı böyle..Ohaaabizde var sikinti o zaman
Yaa simdi herkesinki de 1 saat süremez amaKadınlar zaten daha geç o noktaya ulaştığı için eşinin önceliği sen olmalısın..
Ön sevişmeyi ne kadar uzun tutarsa o kadar zevk alırsın..
Yani söylenir mi bilmiyorum ama biz odaya giriyoruz çıktığımızda 1 - 1,5 saat geçmiş oluyor
1 saat olmasa da hani ne bilim bi yarım saat 45 dk da mı olmaz
Sezeryanla doğum yptm 11ay olduVajinal doğum yapmışsan vajinan genişlemiştir ondan alamıyorsundur. E hemen hamile de kalmışsın, hamilelikte de bazı kadınlar isteksiz oluyor. Tüm sebep bu.
Ne güzel. Sorunlariniz olmadigini belirtmek icin yorum yapmaniz daha da güzel.Cnm cok uzuldum benimkiyle hic öyle sorunlarımız yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?