Zevk alamıyorum normal mi

Zeruss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
1.273
2.704
133
Merhabalar kızlar
20aylik evliyim eşimle çok severek evlendim 6senedir sevgiliydik.
Benim sorunum şu ilişkide zevk alamıyorum ilişkiye girdigimizde boşalamiyorum sizce normal mi?
Özenle süslenip hazırlanıyorum bu sefer olcak diye ama her defasında hayal kırıklığı insan hiç mi zevk almaz?
Soranlar olur belki eşim boşalıyor oldukça memnun cinsellikten bendeki sorunu ona söyledim bı kaç kere zamanla zevk Alcan diyip beni geçistryor.
Kızlar evlendiğim gibi hamile kaldım düşük tehlikesi olduğu için ilişkiye 9ayda 5kez ancak girdik sonrasında lohusalık vardi zaten
Ne yapcm ben hep böyle mi olacak?

Hemen hamile kalıp doğum yapmışsın zevk alamaman normal canım...
Cinsellikte de evlilik gibi zamanla taşlar yerine oturuyor.
Yalnız onsevisme filan yeterli olmayabilir eşinle açık açık konuştunuz mu?

Yeteri kadar uyariyor mu seni? Kadin orgazmi biraz farklidir, hani gerekli noktalari gerektiği kadar uyariyor mu? Kaç dk sürüyor?

Hemen hamile kalıp doğum yapmışsın zevk alamaman normal canım...
Cinsellikte de evlilik gibi zamanla taşlar yerine oturuyor.
Yalnız onsevisme filan yeterli olmayabilir eşinle açık açık konuştunuz mu?
Ön sevişmeyi pek yapmyz konusurum bklim n dcek

Birlikte olmadan önce çok istekli oluyorum hatta özenle hazırlanirim ilişkide birşey hissetmyince bitse artk diyorum yani acikcasi:KK43:

Kadınlar zaten daha geç o noktaya ulaştığı için eşinin önceliği sen olmalısın..
Ön sevişmeyi ne kadar uzun tutarsa o kadar zevk alırsın..
Yani söylenir mi bilmiyorum ama biz odaya giriyoruz çıktığımızda 1 - 1,5 saat geçmiş oluyor :KK23:

Yani söylenir mi bilmiyorum ama biz odaya giriyoruz çıktığımızda 1 - 1,5 saat geçmiş oluyor :KK23:
Ohaaa:oha: bizde var sikinti o zaman:KK57:

Ohaaa:oha: bizde var sikinti o zaman:KK57:
E canım tabi ki hepsinde bu kadar uzun sürmüyor ama yüzde 90 ı böyle..
Ve bence normali de böyle en azından 45 dk 1 saat.
Sonuç odaklı olmamak lazım..
Yani en azından eşim byaa bir benle ilgileniyor benim mutlu olmamı sağlıyor sonra kendisi..
Çünkü onlar zaten çabucak olabiliyor..
Eşinle konuşup ön sevişmeyi uzun tutmanız gerekiyor ki neyi seviyorsan da açık açık söyle..

Yaa simdi herkesinki de 1 saat süremez ama :halay:kaliteli bi sevişme şart :KK200: çift karsilikli olarak birbirinden beklentilerini acikca söylemeli. Z Zeruss esinin sana ne yapmasini istiyorsan acikca konuş. Senin tatmin olmamani dikkate almali ve bunu birlikte cözmelisiniz.

Yaa simdi herkesinki de 1 saat süremez ama :halay:kaliteli bi sevişme şart :KK200: çift karsilikli olarak birbirinden beklentilerini acikca söylemeli. Z Zeruss esinin sana ne yapmasini istiyorsan acikca konuş. Senin tatmin olmamani dikkate almali ve bunu birlikte cözmelisiniz.
1 saat olmasa da hani ne bilim bi yarım saat 45 dk da mı olmaz :P
Yani asıl önemli konu aynen söylediğin gibi karşılıklı anlayış.
Ben de açık açık konuşmasından yanayım arkadaaşın..

Vajinal doğum yapmışsan vajinan genişlemiştir ondan alamıyorsundur. E hemen hamile de kalmışsın, hamilelikte de bazı kadınlar isteksiz oluyor. Tüm sebep bu.

Yaa bi de erkeklerdeki bu rahatligi anlamiyorum! 2 yildir karısını tatmin edemiyor, hic umrunda da degil masallah! Bi kadin kocasini 2 yil cinsellikten mahrum biraksa ya bosanir ya aldatirdi sanirim...

Benn yıllık evliyim hiç sevişirken orgazm olmadim:eek:ve inanamadım 1-2 saat diyorsunuz maşallah.Acaba kendin yapıyor musun ben ona bagliyorum

cinsel konularda bütün sorumluluk kocada oluyor sizi zevkten uçuracak olanda o sizi cinsellikten soğutacak olanda o

Back
X