Zevk meselesi...

sanıırm kendini ifade etmek yerine içine atıyorsun
bence açık açık konuş
senin yaptığın fedakarlıkları da görsün,ne kadar anlayışlı davrandığını ve maddi imkansızlıklarla onunla birlikte mücadele etmeye çalıştığını görsün
kendisi bazı seçimleri yapıp senin yaptığın seçimlere de saygı duymuyor sanırım
bundan hoşnut olmadığını ifade etmelisin
ben nasıl senin aldığın eşyaları beğensem de beğenmesem de kabulleniyorsam sen de benim seçtiğim şeylere saygı göstermelisin diyebilirsin
canım bu şekilde olmaz sen şimdiden hep fedakarlıkı yapan ve içine atan taraf olmuşsun ilerde hasta olursun
bu yüzden en güzeli açık açık konuşmak seninle empati yaparsa anlayacaktır
gördüğüm kadarıyla ne mal mülk ne lüks eşya ne de para derdinde olan bir insansın bu devirde böyle kızın değerini bilmeli

Son düzenleme:
sanıırm kendini ifade etmek yerine içine atıyorsun
bence açık açık konuş
senin yaptığın fedakarlıkları da görsün,ne kadar anlayışlı davrandığını ve maddi imkansızlıklarla onunla birlikte mücadele etmeye çalıştığını görsün
kendisi bazı seçimleri yapıp senin yaptığın seçimlere de saygı duymuyor sanırım
bundan hoşnut olmadığını ifade etmelisin
ben nasıl senin aldığın eşyaları beğensem de beğenmesem de kabulleniyorsam sen de benim seçtiğim şeylere saygı göstermelisin diyebilirsin
canım bu şekilde olmaz sen şimdiden hep fedakarlıkı yapan ve içine atan taraf olmuşsun ilerde hasta olursun
bu yüzden en güzeli açık açık konuşmak seninle empati yaparsa anlayacaktır
gördüğüm kadarıyla ne mal mülk ne lüks eşya ne de para derdinde olan bir insansın bu devirde böyle kızın değerini bilmeli

Bu akşam yorgun olduğunu ve gelemeyeceğini söylediğinde onu beklediğimizi söyledim. Duş alacağını, traş olacağını ve yorgun olduğunu gelemiyceni söyledi.. Ben de ona ben böyle mi yapıyorum dedim, yorgun da olsam sırf seni görmek için geliyorum size dedim. O da bu sitemime karşılık hemen savunmaya geçti, kötü etkileniyorum, anlayış göstermiyosun falan dedi..
O bunu dedi, ben bunu dedim diye devam edemiycem.. Ben çok bişey beklemedim ondan.. Benim için yorulmayı göze alamıyor.. Hata bende.. Sevgimi fazla hissettirdim sanırım. Beni kaybetmekten korkmyor.. Ama bu akşam ciddi ciddi bu ilişkiyi sorgulamaya başladım... Allah sonumuzu hayır etsin..

Annesi babası onunla ilgili pek yorum yapmazlar. Gelmezse kendi bilir otursun tek başına derler.
Annemler pek hoş karşılamıyo bu durumu..

Ama öyle şey olur mu?
Anne-babasının müdahale etmesi gerek.

Onlar etmiyorsa sizin anne-babanız müdahale etsin.

Çünkü evlendikten sonra da bu hayatı bırakmayacak ve emin olun , en önemli zamanlarda bile arkadaşlarına verilmiş sözleri olacak.
Sizi evde tek başınıza bırakıp gidecek çogu zaman.
İlk Gitme dediğinizde arkadaşlarıma sözüm var diyecek,
Sonrakilerde kimbilir neler yapacak...

Bu akşam yorgun olduğunu ve gelemeyeceğini söylediğinde onu beklediğimizi söyledim. Duş alacağını, traş olacağını ve yorgun olduğunu gelemiyceni söyledi.. Ben de ona ben böyle mi yapıyorum dedim, yorgun da olsam sırf seni görmek için geliyorum size dedim. O da bu sitemime karşılık hemen savunmaya geçti, kötü etkileniyorum, anlayış göstermiyosun falan dedi..
O bunu dedi, ben bunu dedim diye devam edemiycem.. Ben çok bişey beklemedim ondan.. Benim için yorulmayı göze alamıyor.. Hata bende.. Sevgimi fazla hissettirdim sanırım. Beni kaybetmekten korkmyor.. Ama bu akşam ciddi ciddi bu ilişkiyi sorgulamaya başladım... Allah sonumuzu hayır etsin..

canım işte bu durum seni çok üzer
kendimden biliyorum ben de hep kendimden veririm karşıdakine hep geçerli sebep bulmaya çalışırım ,ama erkek mekanizması böyle değil adamlar tamam buna istediğim gibi davranabilirim artık nasılsa benden vazgeçmez moduna giriyorlar
ve sonra da ömür boyu tavır çekiryorsun
etrafımda görüyorum eşine sevgilisne öyle sert davrana kadınlar var ki hele biri çok yakın arkadaşım ama adam bir dediğini iki etmez
böyle mi davranmak gerek diyorum bazen ama benim yapım böyle değil malesef
anladığım kadarıyla nişanlın biraz bencil ,benim eşim de öyledir ve böyle adamla geçinmek o kadar zor ki
şimdiden tavrını koy derim ben sana elbet kestirip atma ama net bir tavrın olsun senin ne kadar sevsen de saygısızlığa tahammül edemeyeceğini görsün

canım işte bu durum seni çok üzer
kendimden biliyorum ben de hep kendimden veririm karşıdakine hep geçerli sebep bulmaya çalışırım ,ama erkek mekanizması böyle değil adamlar tamam buna istediğim gibi davranabilirim artık nasılsa benden vazgeçmez moduna giriyorlar
ve sonra da ömür boyu tavır çekiryorsun
etrafımda görüyorum eşine sevgilisne öyle sert davrana kadınlar var ki hele biri çok yakın arkadaşım ama adam bir dediğini iki etmez
böyle mi davranmak gerek diyorum bazen ama benim yapım böyle değil malesef
anladığım kadarıyla nişanlın biraz bencil ,benim eşim de öyledir ve böyle adamla geçinmek o kadar zor ki
şimdiden tavrını koy derim ben sana elbet kestirip atma ama net bir tavrın olsun senin ne kadar sevsen de saygısızlığa tahammül edemeyeceğini görsün

O kadar salağımki bi özür herşeyi unutmama yetiyor.. Ama bugün çok kırıldım.. Bu ilk değil çünkü.. Ve söz vermişti maçı kazanırsak moralim iyi olur kesin gelirim demişti.. Ki kazanmışlar.. Bu arada fanatik beşiktaşlıdır. voleybol, basketbol, futbol ne varsa izler.. ve maç konusunda aşırı hassasiyeti var..

O kadar salağımki bi özür herşeyi unutmama yetiyor.. Ama bugün çok kırıldım.. Bu ilk değil çünkü.. Ve söz vermişti maçı kazanırsak moralim iyi olur kesin gelirim demişti.. Ki kazanmışlar.. Bu arada fanatik beşiktaşlıdır. voleybol, basketbol, futbol ne varsa izler.. ve maç konusunda aşırı hassasiyeti var..

bu yazdığıma da yorum yapmayacaksın ama ben yine de yazayım

peki size karşı bi hassasiyeti var mı

bu yazdığıma da yorum yapmayacaksın ama ben yine de yazayım

peki size karşı bi hassasiyeti var mı

Yan yanayken iyiyiz aslında, ama telefonda ediyoruz kavgaların çoğunu.
Ve telefonda başlayana kavgalarımız uzun sürüyor.
Beraberken hemen yumuşuyor, gönlümü almaya çalışıyor..

Gorucu usuluyse ille de ciftler birbirini sevemiyor. Bazen evlendikten sonra birlikte yasayarak bile sevgi olusabilir. Sonucta severek ya da asik olarak baslamamis bu iliski. Benim icin sunu yapamiyor, bana deger vermiyor diyorsun ya, sevmiyor ve henuz alismaya calisiyor olabilir. Ya da iliskiniz adamin icine sinmemis olabilir, mutlu degildir belki. Bana cok tuhaf gelmedi bu durum. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Beni zavallı gören arkadaşlarımı anlamıyorum.. Hiçbir şey için kendimi zorunda hissetmiyorum..
Sadece ben onu seviyorum.. Aramızdaki sorunların çözümü belki bendedir diye bi konu açtım, ama herkes bana en kolay olanı tavsiye ediyor..
O kadar kolay mı sizce?!

Ben gerçekten göremiyomuyum sorgulamaya başladım bu akşam :(
Benim gösterdiğim özeni onda göremiyorum.. Bu akşam annesi ve babası bizdelerdi, arkadaşına maç izleycekleri için sözvermişti, maçtan sonra gelirim dedi, maç bitti yorgunluğunu bahane ediyo gelmemek için.. Ben olsam yapmazdım böyle...

:26: seni zavallı falan görmüyoruz...hem ne haddimize...
bak en azından öyle ya da böyle sorgulama sürecine girmişsin..
belki en baştan ilişkinizde biraz olsun bunu yapabilseydin şuan
bambaşka bir yerden bakıyor oluyordun..ama hiç bir şey için geç değildir..

henüz ciddi bir yola girmedim ama sevgililik aşamasında bile beni etkileyecek
her şeyi ölçüp tartmaya çalışıyorum..kızgınken nasıl,yorgunken nasıl,yanımdayken nasıl...

yanında sana hislerini nispeten belli etmesi daha kolay..ama uzaktan daha fazla çaba göstermesi
gerekiyor ki sen de bunu görmediğini söylemişsin..

hakkınızda hayırlısı olsun..

Not düşmüşsün ama aklın yolu bir ve sende bunun bilincindesin ki böyle bir not yazmışsın ne diyeyim ki acele etme bari belki zamanla düzelir

arkadaşlar hep olumsuz yorumlar yapmışlar ama benimde şöyle bir bakışaçım var her insanın bir huyu var senin nişanlında baskın bi karakter seni yönetmek istiyor anladığım kadarıyla sende çekingen ve sakin alltan alan bi insansın birbirinizi böyle dengelemişsiniz bu senin için sorun değilse nişanlını seviyorsan ayrılacak bi durum yok ortada bence

Back
X