- 21 Kasım 2007
- 2.669
- 183
- 163
- 41
sanıırm kendini ifade etmek yerine içine atıyorsun
bence açık açık konuş
senin yaptığın fedakarlıkları da görsün,ne kadar anlayışlı davrandığını ve maddi imkansızlıklarla onunla birlikte mücadele etmeye çalıştığını görsün
kendisi bazı seçimleri yapıp senin yaptığın seçimlere de saygı duymuyor sanırım
bundan hoşnut olmadığını ifade etmelisin
ben nasıl senin aldığın eşyaları beğensem de beğenmesem de kabulleniyorsam sen de benim seçtiğim şeylere saygı göstermelisin diyebilirsin
canım bu şekilde olmaz sen şimdiden hep fedakarlıkı yapan ve içine atan taraf olmuşsun ilerde hasta olursun
bu yüzden en güzeli açık açık konuşmak seninle empati yaparsa anlayacaktır
gördüğüm kadarıyla ne mal mülk ne lüks eşya ne de para derdinde olan bir insansın bu devirde böyle kızın değerini bilmeli
bence açık açık konuş
senin yaptığın fedakarlıkları da görsün,ne kadar anlayışlı davrandığını ve maddi imkansızlıklarla onunla birlikte mücadele etmeye çalıştığını görsün
kendisi bazı seçimleri yapıp senin yaptığın seçimlere de saygı duymuyor sanırım
bundan hoşnut olmadığını ifade etmelisin
ben nasıl senin aldığın eşyaları beğensem de beğenmesem de kabulleniyorsam sen de benim seçtiğim şeylere saygı göstermelisin diyebilirsin
canım bu şekilde olmaz sen şimdiden hep fedakarlıkı yapan ve içine atan taraf olmuşsun ilerde hasta olursun
bu yüzden en güzeli açık açık konuşmak seninle empati yaparsa anlayacaktır
gördüğüm kadarıyla ne mal mülk ne lüks eşya ne de para derdinde olan bir insansın bu devirde böyle kızın değerini bilmeli
Son düzenleme: