Beni zavallı gören arkadaşlarımı anlamıyorum.. Hiçbir şey için kendimi zorunda hissetmiyorum..
Sadece ben onu seviyorum.. Aramızdaki sorunların çözümü belki bendedir diye bi konu açtım, ama herkes bana en kolay olanı tavsiye ediyor..
O kadar kolay mı sizce?!
Ben gerçekten göremiyomuyum sorgulamaya başladım bu akşam

Benim gösterdiğim özeni onda göremiyorum.. Bu akşam annesi ve babası bizdelerdi, arkadaşına maç izleycekleri için sözvermişti, maçtan sonra gelirim dedi, maç bitti yorgunluğunu bahane ediyo gelmemek için.. Ben olsam yapmazdım böyle...
şimdi taşlar yerine oturdu mu
neden insanların bu şekilde yazdıklarını anlayabildin mi
bu sadece zevk meselesi değil ki
karşılıklı saygı da önemli değil mi sizce
ben olsam yapmazdım demişsiniz ama o sizin isteklerinize önem vermiyor
başkası olsa yorgun gelememiş olabilir takılma derdim ama sizin konunuz sadece bu değil ki
sadece sizin sevginizle çabalamanızla düzelmez bazı şeyler
karşılıklı olması gerekir
bana durduk yere çanta alıyor kıyafetler alıyorla sürmez evlilik
onun alma amacı sizi mutlu etmek değil
dini nikah kıydığınız için mecbur hissediyorsanız sizin için geri dönüşü zor ise anlarım
ama ben seviyorum o yüzden bırakmak istemiyorum derseniz o istediğiniz yorumları yapamam size
çünkü evliyim bi evlilik için neler gerekli mutlu huzurlu olmak için neler olması gerekiyor biliyorum
üzgünüm ama sizin için bunları söyleyemicem
kolay olan ayrılmak demişsin ama artık bi yola girmişsiniz sevgili olsanız bi süre tanırsınız olmadı ayrılırsınız derim
ama siz evlilik yoluna girmişsiniz mobilya herşeye bakılmış evlenince aklın başına gelince daha zor olmayacak mı sizin için
hakkında hayırlısı olur inş.