- 7 Kasım 2023
- 9
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi bunedemekoluyor
-
ya aslında haklısınız sadece külot dantelliydi yine de böyle bir şey olabilir mi. bir fikriniz var mıkülot delen spermler varsa, sevgilinizi guinnes'a kaydettirmeyi unutmayın. külot dışından sperm yakalayabilirseniz kedninizi de kaydettirin tabi. heyecanla bekliyorum
bu konuda biraz düşünceliyim 3-4 gün geçmesine rağmen kullansam sorun olur mu sizceÇok şüpheye dustuysen ertesi gün hapı al bı tane. Ama bence imkansiz
danteli diyince ben de şüphelendim bakya aslında haklısınız sadece külot dantelliydi yine de böyle bir şey olabilir mi. bir fikriniz var mı
gerçekten size güvenmek istiyorum sıfır ihtimal demişsiniz ama bir üstteki kişi olabilir demiş sizce de ertesi gün hapı kullanmalı mıyım şu an pekisıfır ihtimal
evet tam vajen girişi kapalıydı. ama bir ihtimal ya kaydıysa...danteli diyince ben de şüphelendim bakama dantellilerin de tam vajen girişine denk gelen kısmı kapalı oluyor genelde, inşallah öyledir.
yok ya mümkün değil, bir de zevk suyuyla hiç mümkün değil.evet tam vajen girişi kapalıydı. ama bir ihtimal ya kaydıysa...
biliyorum biraz paranoyak biriyim...
gerçekten çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızyok ya mümkün değil, bir de zevk suyuyla hiç mümkün değil.
Spermlerde kilot ayrımı yoktur yalnız. Dantelliyse hiç affetmezler dalıverirler vallaya aslında haklısınız sadece külot dantelliydi yine de böyle bir şey olabilir mi. bir fikriniz var mı
teşekkür ederim gerçekten bu halde bile biraz olsun güldüm..bakın zevk suyunun içinde canlı spermler oluyor onlarda çok zayıf çok güçsüz bire bir ilişkiye girmeniz lazım ki birleşme esnasında bi yere tutunsun bi mucize olsun ve gebelik olussun bakın mucize diyorum gercekten zevk suyu ile hamile kalmak mucizeden ibaret siz daha surtunme diyorsunuz kilot diyorsun kusuura bakmayında vajinanızın içinde elektirk süpürgesimi varki o zevk suyunu içine ceksin ve siz hamile kalasınız mantıken bile saçma
Bırak dantelliyi paçalı don giy evlat güvende olursun ..ya aslında haklısınız sadece külot dantelliydi yine de böyle bir şey olabilir mi. bir fikriniz var mı
çok ama çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızBırak dantelliyi paçalı don giy evlat güvende olursun
teşekkür ederim gerçekten bu halde bile biraz olsun güldüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?