• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zevksiz erkekler!!!

Erkek beynini asla anlayamayacagim.hele de zevksiz olanlarini... Adam ebru polat cekici,adriana degil diyor.nasil is anlamiyorum... Aysun kayacinin estetikli dudaklarina bayiliyorlar...silikonlu gogus mu var,hemen dipleri dusuyor...anlamiyorum arkadas... Hayir ben de sorunluyum.Turkleri begenen adamlara direk sapik gozuyle bakiyorum. Ama sanirim turkiyedekilerin dogal guzellikleri olduguna inanmadigimdan.bir kac ornek disinda... Simdi sogudum adamdan.konusasim falan kalmadi.gozumde beyefendi olan adam simdi o kadar basitlesti ki...offf :((( bu konuya da nasil geldik bilmiyorum.filmler oyuncular falan derken,ben kasindim,sordum :((

türklerin doğal güzellikleri yokmu. herkes ameliyatlı değil ki.
ha ayrıca silikon dediniz ya. :ssz:
adrianada bundan nasibini almış. gögüsleri silikon:)

adriana önce ve sonra
klz8.jpg
v3cv.jpg

at3o.jpg

Arkadasin ne demek istedigini cok iyi anladim cunku bende yasadim mesela eski erkek arkadasim bade iscile bayiliyodu ve benim badeyle alakam yok banada guzelsin diyo onada ee ben nasil inanayim bana cok guzelsin demesine?? Sinir olurdum .. Bu arada bade iscili begenmeyen erkekte tanimadim yani ben begenmiyorum halbuki latin havasi olan kizlari guzel buluyorum kendim gibi:)) renkli goz sari sac oldumu dipleri dusuyo erkek milletinin

öyle birşey yok tamamen yüz hatlarıyla ilgili... her sarı saç renkli göze bakılsaydı laz kızları dünya güzeli olmuştu şimdiye :)) bade işçil gerçekten güzel ama kimi erkeğin tipidir kiminin değildir arkadaşlar bunlar zevk meselesi yahu... benim erkek arkadaşım da ilk zamanlar en bilinen top model oydu diye adrianayı beğeniyodu ama artık hiç beğenmiyor çünkü o doğallıktan yana bir insan ve onu artık doğal bulmadığını söylüyor bana... nitekim haklı dediğiniz gibi göğüs falan estetik yani.. kimbilir başka hangi yerleri..benim sinir olduğum erkeklerde şudur: doğal güzellkten hoşlanıyoruz doğallık arıyoruz derler giderler dibi beş karış gelmiş platin sarılarına bakarlar dipleri düşer onlara. İşte o zaman sinirden kudururum resmen :47: hayır yani bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? ebru polatı beğenmesini de anlayışlı karşılamak lazm bu durumda kadın seksi olmaya çalışmakla para kazanıyo resmen... (: işte gene benim dediğime geldik... makyajsız sabahtan kalkmış hallerini görseler onların çoğunu çorapsız kaçarlar :)) ama aslında o kadar saflarki onların o photoshoplu, 200 kilo boyalı hallerine "güzel" diyebiliyolar. Boşverin biz biliyoruz ya gerçek hallerini hee diyip geçelim. Gerçi benimkisinin artık benden başkasını görmüyor gözü :nazar: :16:

Son düzenleme:
Birine zevksiz demek kimsenin haddi değildir.
Zevklerin göreceli, tamamıyla kişisel bir olgu olduğunu gel de anlat senin gibilere!
Yok , olmuyor. Hiç anlamıyorum böyle insanları ben.
Beğenilere laf etmek ne demek! :19:

Arkadasin ne demek istedigini cok iyi anladim cunku bende yasadim mesela eski erkek arkadasim bade iscile bayiliyodu ve benim badeyle alakam yok banada guzelsin diyo onada ee ben nasil inanayim bana cok guzelsin demesine?? Sinir olurdum .. Bu arada bade iscili begenmeyen erkekte tanimadim yani ben begenmiyorum halbuki latin havasi olan kizlari guzel buluyorum kendim gibi:)) renkli goz sari sac oldumu dipleri dusuyo erkek milletinin

aynen canım nedir bu renkli göz merakı anlamadım gitti mesela az önce mavi boncuk filmini izliyorduk film renklendirilince emel sayının gözleri daha da güzel gözüküyordu eşimde dedi ki ne kadar güzel gözleri var kadının dedi tamam kadının gözleri güzel kadında güzel zaten.neymiş mavi gözlüleri beğeniyomuş o zaman mavi gözlü birini alsaydın kendine eş olarak dedim hiç düşünmedim mavi gözlü olsun diye dedi.ama bu sırf erkeklerde değil kadınlardada var bende renkli gözlüleri severim ama sarışın olmıcak kumral olucak :16::16::16::16::16::16::16:

aynen canım nedir bu renkli göz merakı anlamadım gitti mesela az önce mavi boncuk filmini izliyorduk film renklendirilince emel sayının gözleri daha da güzel gözüküyordu eşimde dedi ki ne kadar güzel gözleri var kadının dedi tamam kadının gözleri güzel kadında güzel zaten.neymiş mavi gözlüleri beğeniyomuş o zaman mavi gözlü birini alsaydın kendine eş olarak dedim hiç düşünmedim mavi gözlü olsun diye dedi.ama bu sırf erkeklerde değil kadınlardada var bende renkli gözlüleri severim ama sarışın olmıcak kumral olucak :16::16::16::16::16::16::16:

Tamam Emel Sayının gençliği güzel Allah için de her mavi gözlü kadın güzel değil işte ya :) ayşen gruda da renkli gözlü eşin onu da beğenirmi? :1: gözlerin rengine değil bakışlara ve biçimine önem verenlerdenim ben....

Son düzenleme:
Herkesin güzeli kendine. İster estetikliye aşık olur, ister sarışına, ister esmere... Sen mesela, başkalarına çirkin görünen birine aşık olsan bize çirkin gelen o adam senin için dünya yakışıklısı olur :6: Tamam estetik doğal güzelliği bozar ama erkeklerin hepsi de böyle değil, doğal güzellik isteyenler daha çoğunluktur bence :31:
Lafın kısası bu işler belli olmaz :ssz:

eşim de monica belluci' yi hiç beğenmiyor ben hoş bir kadın yaşına göre oldukça iyi görünüyor dediğimde. ona göre bizim ıtır esen on basarmış belluci' ye :53: tamam ben de öyle çok aşırı beğenmem o kadını ama çirkin olduğunu düşünmüyorum gerçekten de zevkler farklı.

Son düzenleme:
eşim de monica belluci' yi hiç beğenmiyor ben hoş bir kadın yaşına göre oldukça iyi görünüyor dediğimde. ona göre bizim ıtır esen on basarmış belluci' ye :53: tamam ben de öyle çok aşırı beğenmem o kadını ama çirkin olduğunu düşünmüyorum gerçekten de zevkler farklı.

Itır Esen mi ? Monica Bellucciyemi??? :9: :9: işte bu bu akşamın bombası olmalı bence... (:

Tamam Emel Sayının gençliği güzel Allah için de her mavi gözlü kadın güzel değil işte ya :) ayşen gruda da renkli gözlü eşin onu da beğenirmi? :1: gözlerin rengini değil bakışlara ve biçimine önem verenlerdenim ben....

:1::1::1::1::1: zaten eşimde aynısını söyledi sende ne çok mavi göz seviyosun diyince her mavi gözlüde güzel ve anlamlı bakmıyor dedi galiba bu beğeni renkli göz nadir olduğu için olabilir bence :44::44::44::44::44::44:

ıtır esende hoş bence belki eşin sarışın beğeniyordur :51::51::51::51::51::51:

Mezzocum dogru soyluyosun bakislar daha onemli renkten ama bizim sinifta bi kiz vardi yuz hatlari pek guzel degildi soguk bi kizdi ama erkeklere guzel mi diye soruldugunda gozleri yeter demislerdi cok sinir olmustuk kizlarla cocukluk iste.. Simdide oyle unideyim erkek bi arkadas sinifta bi kizdan hoslaniyo ama kiz gozaltlari cokmus bide simsiyah boyuyo gozunu zaten esmer drakula gibi geziyo tovbe tovbee:)) yani duzgun makyaj yapsa guzel olabilir kiz ama neyse.. Sonra inanmiyorum o kizdan ben korkuyorum begendigini dusumezdim dedim yanimizdaki baska erkek arkadas dedi ki oyle diyosunda onun boyu posu senden iyi dedi ben mal gibi kaldim.. Su erkeklerin 1) boy meraki 2) renkli goz hayranligi sevgilimi bile boyum yuzunden kaybettim ya neyse girmeyeyim o konuya :/

Mezzocum dogru soyluyosun bakislar daha onemli renkten ama bizim sinifta bi kiz vardi yuz hatlari pek guzel degildi soguk bi kizdi ama erkeklere guzel mi diye soruldugunda gozleri yeter demislerdi cok sinir olmustuk kizlarla cocukluk iste.. Simdide oyle unideyim erkek bi arkadas sinifta bi kizdan hoslaniyo ama kiz gozaltlari cokmus bide simsiyah boyuyo gozunu zaten esmer drakula gibi geziyo tovbe tovbee:)) yani duzgun makyaj yapsa guzel olabilir kiz ama neyse.. Sonra inanmiyorum o kizdan ben korkuyorum begendigini dusumezdim dedim yanimizdaki baska erkek arkadas dedi ki oyle diyosunda onun boyu posu senden iyi dedi ben mal gibi kaldim yuzumu herkes begenir ama yuz onemli gelmiyo artik erkeklere fizige bakiyolar .. Su erkeklerin 1) boy meraki 2) renkli goz hayranligi sevgilimi bile boyum yuzunden kaybettim ya neyse girmeyeyim o konuya :/

benimki de bir aralar sarışın koca memeli bikinisi avuç içini bile doldurmayan abdli manken var ya kate upton ona takıktı onu beğeniyodu... deliriyodum :)) ama beni kızdırmak için diyodu sanırım iyi madem ben de silikon yaptırayım dediğimde ne o öle po..cular gibi sevmem ben öyle büyük seninki iyi diyodu :)) erkekler o tarz kadınları seksi buluyolar ama kendi sevgililerin onlar gibi yapay yapmacık olmasını istemiyolar... sevgilim makyajlı bile beğenmez beni makyajsız halime hayran olur... bence sen de o adamın bu şekilde konuşmasına takma inan asla senin ebru polat gbi ördek dudaklı her yeri yapay olmanı asla istemez... seni de onun gibi görmek asla istemez...

Erkek beynini asla anlayamayacagim.hele de zevksiz olanlarini... Adam ebru polat cekici,adriana degil diyor.nasil is anlamiyorum... Aysun kayacinin estetikli dudaklarina bayiliyorlar...silikonlu gogus mu var,hemen dipleri dusuyor...anlamiyorum arkadas... Hayir ben de sorunluyum.Turkleri begenen adamlara direk sapik gozuyle bakiyorum. Ama sanirim turkiyedekilerin dogal guzellikleri olduguna inanmadigimdan.bir kac ornek disinda... Simdi sogudum adamdan.konusasim falan kalmadi.gozumde beyefendi olan adam simdi o kadar basitlesti ki...offf :((( bu konuya da nasil geldik bilmiyorum.filmler oyuncular falan derken,ben kasindim,sordum :((

Bu da dert mi şimdi :37:
Adam senle aynı bayanları beğenmedi diye mi soğudun ?
Neleri kafaya takıyorsunuz ya,evlenince mumla arayacaksın bu günlerini :ssz:

ıtır esende hoş bence belki eşin sarışın beğeniyordur :51::51::51::51::51::51:

yok aslında öyle özellikle sarışın artistleri beğenmiyor ama bilemedim ama aynı gün ıtır esen' in oynadığı bir filme de rastladık tv' de snırım oradan getirdi aklına. bir gezi olaylarında ıtır esen bayağı göründü tvlerde sanırım oradan aklında yer etti bilemicem. yoksa benim kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ıtır esen' le belluci' yi karşılaştırmak onun da geleceğini sanmıyorum :9:

Doğallıktan kasıt nedir Allah aşkına? Aklıma geldi arkadaşım doğal olayım diye işe yataktan kalktığı gibi gelirdi. Yani güzel bir kız değildi, kendine de bakmazdı doğal olacağım diye. Kötü duruyordu açıkçası. Ben insanların kendine bakması taraftarıyım. Ha makyajsız bebek gibi olursun doğal güzelliğin vardır, yapmazsın, tercih meselesi. Ama güzel olmayan birinin de kalkıp doğal olacağım diye bakımsız gezmesi hiç hoş değil. Benim için güzel güzeldir. Ne sarışını var, ne esmeri, ne de kumralı, ne de zencisi. Ne estetiklisi, ne de doğalı hiç farketmez. Güzelse güzel derim. Dışardan bakılınca bana güzel geliyorsa ''ay bunun burnu yapılıymış, ay göğsünde estetik var'' diye sonradan çirkin diye yaftalamam açıkcası.

yok aslında öyle özellikle sarışın artistleri beğenmiyor ama bilemedim ama aynı gün ıtır esen' in oynadığı bir filme de rastladık tv' de snırım oradan getirdi aklına. bir gezi olaylarında ıtır esen bayağı göründü tvlerde sanırım oradan aklında yer etti bilemicem. yoksa benim kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ıtır esen' le belluci' yi karşılaştırmak onun da geleceğini sanmıyorum :9:

ya herkesin zevki farklıdır bende kıvanç tatlıtuğu beğenmem halbuki çoğu bayan beğenir zevkler ve renkler tartışılmazmış :16::16::16::16::16::16:

Back
X