• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zevksiz erkekler!!!

ya herkesin zevki farklıdır bende kıvanç tatlıtuğu beğenmem halbuki çoğu bayan beğenir zevkler ve renkler tartışılmazmış :16::16::16::16::16::16:

ben de pek beğenmiyorum kıvanç' ı ne yalan söliim.murat boz' u da beğenmem mesela ama kızlar hayran :)

ben de pek beğenmiyorum kıvanç' ı ne yalan söliim.murat boz' u da beğenmem mesela ama kızlar hayran :)

ben carlos martini beğeniyorum sevimli bi yüzü var bence :17::17::17::17::17::17:

Doğallıktan kasıt nedir Allah aşkına? Aklıma geldi arkadaşım doğal olayım diye işe yataktan kalktığı gibi gelirdi. Yani güzel bir kız değildi, kendine de bakmazdı doğal olacağım diye. Kötü duruyordu açıkçası. Ben insanların kendine bakması taraftarıyım. Ha makyajsız bebek gibi olursun doğal güzelliğin vardır, yapmazsın, tercih meselesi. Ama güzel olmayan birinin de kalkıp doğal olacağım diye bakımsız gezmesi hiç hoş değil. Benim için güzel güzeldir. Ne sarışını var, ne esmeri, ne de kumralı, ne de zencisi. Ne estetiklisi, ne de doğalı hiç farketmez. Güzelse güzel derim. Dışardan bakılınca bana güzel geliyorsa ''ay bunun burnu yapılıymış, ay göğsünde estetik var'' diye sonradan çirkin diye yaftalamam açıkcası.

aa bak işte orda duralım... doğallıktan yanayım fakat bakımsızlığa asla tahammülüm yoktur.. doğallıkla bakımsızlık da karıştırılmamalı bence... ben mesela saçlarımı boyuyordum hemde sık sık rengini değiştirirdim şuan saçım koyu kahve kendi rengim... ama ellerime de dikkat ederim, saçımın kesimine/modeline/şekline de, temizliğimede,makyajıma da, kaşımdı tüyümdü herşeyime bakarım. Ama sanırım biraz da yaşım ilerledkçe doğallığın daha iyi olduğunu düşündüm. Eskiden 19 yaşlarımdayken falan saç boyası merakım vardı bir de palyaço gibi boyanırdım... gerçekten bir zamandan sonra insan kendi güzelliğini istiyor. Ve biraz da erkek arkadaşımın da etkisi oldu bu durumda.. o doğallığı çok seviyor...

Son düzenleme:
Hayir ayni adamlarin onune makyaj yapip ciksan ben dogallik seviyorum derler.dengesizler. :52:

aa bak işte orda duralım... doğallıktan yanayım fakat bakımsızlığa asla tahammülüm yoktur.. doğallıkla bakımsızlık da karıştırılmamalı bence... ben mesela saçlarımı boyuyordum hemde sık sık rengini değiştirirdim şuan saçım koyu kahve kendi rengim... ama ellerime de dikkat ederim, saçımın kesimine/modeline/şekline de, temizliğimede,makyajıma da, kaşımdı tüyümdü herşeyime bakarım. Ama sanırım biraz da yaşım ilerledkçe doğallığın daha iyi olduğunu düşündüm. Eskiden 19 yaşlarımdayken falan saç boyası merakım vardı bir de palyaço gibi boyanırdım... gerçekten bir zamandan sonra insan kendi güzelliğini istiyor. Ve biraz da erkek arkadaşımın da etkisi oldu bu durumda.. o doğallığı çok seviyor...

Yani insan kendinde bence ufak tefek değişiklikler yapmalı. Dediğin gibi aşırı palyaço gibi de boyanmamak gerek. Kime ne yakışıyorsa zamanla keşfetmeli ve ufak tefek değişiklikler, bakım yapılmalı diye düşünüyorum ben. İnsan zaten zamanla keşfediyor kendini. Ne yakışır ne yakışmaz buluyor. Şu açıdan yaklaşmak gerek bir insanın hatları güzeldir sadece burnu bozuyordur. Gider yaptırır bebek gibi olur. Ona da estetikli diye mana bulmamak gerekli diye düşünüyorum. Sana da katılıyorum.

ben size erkek arkadaşımın en beğendiği kadını söyleyeyim de hayretlerden hayret beğenin: charlotte gainsbourg. hayatımda tanıdığım en orjinal adam kendisi, her yönden. hayır insan bunu görünce kendinden de şüphe ediyor...

ben size erkek arkadaşımın en beğendiği kadını söyleyeyim de hayretlerden hayret beğenin: charlotte gainsbourg. hayatımda tanıdığım en orjinal adam kendisi, her yönden. hayır insan bunu görünce kendinden de şüphe ediyor...

ben de çok beğeniyorum o kadını :26:

Yani insan kendinde bence ufak tefek değişiklikler yapmalı. Dediğin gibi aşırı palyaço gibi de boyanmamak gerek. Kime ne yakışıyorsa zamanla keşfetmeli ve ufak tefek değişiklikler, bakım yapılmalı diye düşünüyorum ben. İnsan zaten zamanla keşfediyor kendini. Ne yakışır ne yakışmaz buluyor. Şu açıdan yaklaşmak gerek bir insanın hatları güzeldir sadece burnu bozuyordur. Gider yaptırır bebek gibi olur. Ona da estetikli diye mana bulmamak gerekli diye düşünüyorum. Sana da katılıyorum.

bak gerçekten kötü duran birşeyin estetikle düzeltilmesine ben de karşı değilim... bu konuda hemfikiriz anlaşılan. Benim bi arkadaşm var mesela normalde yüzü güzel sayılır ama burnu çok uzun ve kemerli.. estetik olmak istiyor ben de olsan yakışır falan diyorum. O haklı mesela çünkü o burun onun görüntüsünü bozuyor... ama mankenleri anlamıyorum sırf daha seksi dursun diye silikon taktırmalar vs.. gereksiz şeyler bunlar. Sorun olmayan burunlarını daha da kaldırmak için michael jackson gibi minicik kalıyo burunları berbat oluyor... hele hayatmda ajda pekkan kadar gereksiz estetik yaptıran biri daha görmedm kadın kuaföre gider gibi estetik yaptırıyor ona hiçbirşey demiyorum artık. İnsan yaşlanıyorsa yaşlanıyodur yani bunu kabul edememek neden? herkes birgün yaşlanacak doğayla savaşamayız. O yüzden botoksları da gereksiz görüyorum ben. Hadi botoksla bi 7-8 ay rahatsın ya sonrası?

Son düzenleme:
:) ben de çok beğeniyorum ama sanatçı olarak. yoksa erkek gibi kadın değil mi sanki?

çok karizmatik ve çekici olduğunu düşünüyorum. aslında dediğin gibi sanırım oyunculuğunu oynadığı filmleri falan sevmemden de kaynaklı olabilir normalde sıradan birisi olsaydı yine beğenir miydim bilmiyorum ama sanırım yine de karizmatik olduğunu düşünürdüm :)

Murat bozu begenmeyen varmiymis yaa :D. Bayiliyorum valla .. O degilde en sinir oldugum sey dip boyasi gelmis platin sarisi sacli file corapli asiri makyajlilara bakmalarii!!! Eski sevgilim boyleydi sapikmiydi neydo artik ben en ufak dekolte giymek istesem kiyamet kopar ama kendisi oyle tiplere gozu kayardi pisligin. Mesela herkese uzun sac yakismaz koylu guzeli gibi beli asan saclari modern bulmuyorum ama o bana sacini uzat filan diyodu uzun sari boyali sacli kizlara bakiyodu filann ay dusundukce sinir oluyorum yaa erkek irkindan soguttu beni salak sey!

Murat bozu begenmeyen varmiymis yaa :D. Bayiliyorum valla .. O degilde en sinir oldugum sey dip boyasi gelmis platin sarisi sacli file corapli asiri makyajlilara bakmalarii!!! Eski sevgilim boyleydi sapikmiydi neydo artik ben en ufak dekolte giymek istesem kiyamet kopar ama kendisi oyle tiplere gozu kayardi pisligin. Mesela herkese uzun sac yakismaz koylu guzeli gibi beli asan saclari modern bulmuyorum ama o bana sacini uzat filan diyodu uzun sari boyali sacli kizlara bakiyodu filann ay dusundukce sinir oluyorum yaa erkek irkindan soguttu beni salak sey!

Murat bozu bende beğenmiyorum ya fazla baby face... (: erkeksi gelmiyo o bana... tamam yüzü kusursuz ama çekici erkek gibi gelmiyo yani kıvanç da aynı şekilde... kusursuz yüzleri olabilir ama erkek anlayışım onlar gibi bebek yüz değil benim :) bu arada iyi ki eski sevgilinmiş sinir oldm okuyunca zaten öle tiplerden ne hayır gelcek yaa kendi sevgilim en düzgün olsun, ben bütün açık saçık kızlara bakayım zihniyetinde en gıcık olduğum şey... o platin sarılarına da hiçbir erkek ciddi düşünmüyor merak etme genelde tek gecelik olarak düşünülüyor başka şey için. Ciddi birşey istediklerinde doğal duru kızları tercih ediyolar adam gibi adamlar merak etme...;)

Son düzenleme:
Zevk işte..
Ya bu deveyi güdeceksin, ya da bu diyardan gideceksin..
Kimseyi değiştiremezsin..
Ayrıca adam haklı Adriana çok çirkin bir kadın .. :1:

arkadaşlar gerçekten Adriananın kuliste makyajsız fotoğrafları var inanamazsınız... yani o kadında o vücut olmasa bi hiç kimse dönüp bakmazdı bile ona.. hiçbir özelliği yok donuk donuk şişik gözleri,kocaman anlamsız bir ağzı ve çarpık dişleri var dikkat ettiyseniz. Yemin ederim belki çekemiyor diyeceksiniz ama yıllar önce daha kimse tanımazken ben victorias secret ı takip ederdim ve ordaki tek hayran olduğum ağzım açık baktığım kadın Adrianaydı fakat ne kadar abarttığımı gördüm zamanla. Gerçekten şuan yaşlandı zaten ama abartılcak hiçbir şeyi yokmuş bu kadının dedim... Megan fox, İrina shayk vs.. onu sollar ama onlar da estetikli tabiiki... :/

Son düzenleme:
tatlım sanırım yaşın küçük.yazdıklarını samimi bir tebessümle okudum.belki de beğenisinden bahseden erkek arkadaşını azıcık kıskanmışsındır sen.biraz da o açıdan bak.hem beğeni göreceli bir kavramdır.mesela adriana lima yı bende beğenmem kate moss u beğenirim.seçimlerimiz karakterimizi belirleyen önemli unsurlardır.

benimkide bu kadını çok beğeniyomuş demin sordum beğenmeyen erkek olmaz diyo bunu adama bak ya :(

http://www.iwallscreen.com/stock/susancoffey-susan-coffey-red-hair-up-net.jpg

ben de susan coffey i neden bu kadar beğeniyorlar anlamış değilim. internette de bir yorumlar okudum o kadar abartmışlar ki.

bence çok sıradan bir tip hatta güzel bile değil.

bu arada ben adriana limayı çok beğeniyorum. ama miranda kerr i daha çok beğenirim.

herkesin zevki ne kadar farklı:32:cidden zevkler renkler tartışılmaz.:39:

Tvdekileri ulaşamazlar ki hiç bi zaman niye kıskanıyorsunuz.
Bende kıskancım ama bana tvden birini övse umursamam pek.
Yoldan geçen yada tanıdığı birini övse elimde kalır :1::1: :52::47::47::47:

anlamadım ya adam adrina lima ya hastayım aysun kayacı bişeye yaramaz dese soğumayacaktın daha mı aşık olcaktın ne olcaktı?
Erkek beynini asla anlayamayacagim.hele de zevksiz olanlarini... Adam ebru polat cekici,adriana degil diyor.nasil is anlamiyorum... Aysun kayacinin estetikli dudaklarina bayiliyorlar...silikonlu gogus mu var,hemen dipleri dusuyor...anlamiyorum arkadas... Hayir ben de sorunluyum.Turkleri begenen adamlara direk sapik gozuyle bakiyorum. Ama sanirim turkiyedekilerin dogal guzellikleri olduguna inanmadigimdan.bir kac ornek disinda... Simdi sogudum adamdan.konusasim falan kalmadi.gozumde beyefendi olan adam simdi o kadar basitlesti ki...offf :((( bu konuya da nasil geldik bilmiyorum.filmler oyuncular falan derken,ben kasindim,sordum :((

Back
X