zevksizim galiba

No408

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
270
241
133
24
kızlar büyük bir dert değil ama evime bakınca sanki bir tarzı ruhu yok gibi geliyor..bu konularda çok hevesim de vaktim de yok o yüzden evim sadece yaşanacak kadar diyim size..yani bi renk bişey yok..

ben de odaları sırayla elden geçirmeye karar verdim ama bu konuda başarısızım. yardım eder misiniz..

mesela yatak odamda hiç renk yok mobilyalar koyu kahve tül perde ve beyaz fon var bu kadar..hiç değilse fonlarımı renklendireyim bi de minik renkli bi halı ile makyaj masasının önüne renkli bir puf alayım dedim..sabahtan beri internet sitelerinden bakıyorum ama bilemiyorum ne renk olmalı.. sizce ne renk olur yatak odası için?

yada başka ne alabilirim

teşekkürler şimdiden

Ben buaralar mürdüm eriğine taktım hem beyaz mobilyanın içinde kendini gösterir. Ayrıca yatak odası içinde uygun bence.

Renkli mumlar, vazo içinde cansiz ya da saksı içinde canlı cicekler, boy aynasi, guzel çerçeveler icinde resimleriniz...Bunlar evi renklendirecektir

forumda evim guzel evim diye bir bolum var oralardan fikirler alabilirsin canim .. tarz yaratmak icin bazen en ufak birsey bile yetiyo..

Takımın koyu kahverengiyse,koyu renkler kullanma derim.Pastel pembe,açık mavi veya yavruağzı olabilir.
English Home ve Madame Coco'da çok güzel yatakörtüleri ve duvar aksesuarları var.
Ben olsam perdeyi beyaz bırakıp yatakörtüsü,halı ve aksesuarlarla renk veririm.
Halıyı da yine pastel renklerden seçerim.Belki krem rengi üzerine pastel çiçekli olabilir.
Başucuna da şık birer lamba alabilirsin.Aslında keşke foto çekip evim bölümünde konu açsan...

kızlar büyük bir dert değil ama evime bakınca sanki bir tarzı ruhu yok gibi geliyor..bu konularda çok hevesim de vaktim de yok o yüzden evim sadece yaşanacak kadar diyim size..yani bi renk bişey yok..

ben de odaları sırayla elden geçirmeye karar verdim ama bu konuda başarısızım. yardım eder misiniz..

mesela yatak odamda hiç renk yok mobilyalar koyu kahve tül perde ve beyaz fon var bu kadar..hiç değilse fonlarımı renklendireyim bi de minik renkli bi halı ile makyaj masasının önüne renkli bir puf alayım dedim..sabahtan beri internet sitelerinden bakıyorum ama bilemiyorum ne renk olmalı.. sizce ne renk olur yatak odası için?

yada başka ne alabilirim

teşekkürler şimdiden

Ben kendimi zevksiz hissetmiyorum da bizim evde de var benzer bir durum. Düğün telaşından yanlış seçimler yapmaya bağlıyorum ben bunu. Evin bulunduğu yeri de sevmiyorum, aklımda hep başka ev düşüncesi olduğu için içimden değişiklik yapmak da gelmiyor.

Benim de salon öyle, baba evi gibi resmen. Kremden koyu kahveye her ton var başka bişey yok. Ben koltuklara renk katmak için turkuaz kırlentler aldım. Duvara yine mavi tonlarının olduğu dnşz temalı tablolar falan astım. İkeadan minik raflar alıp üzerine renkli mumluklar koydum. Yine ikeanın renkli fenerlerinden oraya buraya astım. Biraz değişiklik oldu işte.

Yatak odasında benim de mobilyam koyu kahve ve vanilya rengi. Koyu kahve ağır basıyor. Tam yatağın arkasındaki duvarı koyu mora boyadım. Mor stor üstü lila katlamalı tül var pencrede. Mor çerçevelerin içinde kelebek resimleri olan tablolar astım. Yatak odası için fon perde çok fazla geliyor bana, daha sade bişeyler düşünebilirsin.

Tablolar çok işe yarıyor. İrili ufaklı bişeyler asarsan renk gelir evine.

yada başka ne alabilirim

teşekkürler şimdiden

Eşyaların rengi yüzünden öyle düşünüyorsunuz bence...ya mobilyalarinızı boyatın yada kendiniz boyayın...

Yatak odasında özelliklede beyaz fuşya mor lila turuncu gibi canlı renkler çok hoş oluyor diye düşünüyorum....canlı renkler iç açar bence.

kahveyi en iyi yesil dengeler dogadaki gibi..turkuaz da olabilir dogru bir tonda morda olabilir siz en iyisi evin resimlerini cekip evim güzel evim kısmına konu acın bir sürü güzel öneri alırsınız..

Zevksizlikten ziyade, bence ev dosemek zor bir is, yani bir suru obje olunca hangisi ne renk karar vermek zor oluyor. Guzel evim'e konu acin bence de.

En güzeli sade .ne göz yorar , ne beden..temizlik kolay mis..kalsın öyle boşver

kahverengiye mavi ve mürdüm renkleri falan güzel gider mesela perdelerinize milyoncularda satılan kelebeklerden var aldığınız pufun rengine o minik kelebeklerden alıp dikip hareketlendirebilirsiniz yne renkli mumlar var fazla para harcamadan renkli detaylar ekleyebilirsiniz

yatak odanız koyu kahve ise aslında işiniz daha kolay..

tüm açık renkler yakışır kahveye.. toz pembe, turkuaz, yeşil, nar çiçeği aklınıza ne gelirse..

sevdiğiniz içinizi açacak bir renk seçin.. onun tonlarında fon perde, küçük halı alın.. sandıklı puflardan almak da iyi fikir..

renge karar verseniz bunları yapsanız bile oda şahane değişir..

yatağınızın üst kısmına uyumlu bir resim asarsanız da şık olur..

yatak odası ferah olunca seviyorum öyle vazo çiçek küçük aksesuar beni boğuyor ama siz severseniz onlar da olabilir..

hangi odadan başlayacaksan bence bi fotoğrafını çek ve o şekilde yorumlar almaya bak derim
böyle çok hava da kalır.

yada başka ne alabilirim

teşekkürler şimdiden

cnm ben cok meraklıyım dekorasyon işlerine yardımcı oluyorm arkadaslarıma begenirler genelde. resim gönderirsen yardımcı olabilirim belki sana:)

Back
X