zeynebe dua edermisiniz...

Allah şifalar versin bir an önce inşallah bizim topiğe attığınız mesajdan öğrendim bende şimdi okumaya başlıyacağım sonra miktarını yazarım size Allah kabul etsin

butun dularimiz kabul olur insallah benimde iki kizimvar allah kimseye yasatmasin bunu zeynebim kucuk prenses butun kalbimiz seninle sende guclu ol bitanem ve yen su sana yakismayan hastaligi bebgim

allah acıl sıfalar versın..rabbim inşallah en kısa zaman da saglıgına kavusturur yavrumuzu dualarım seninle zeynep bebek...ben şu an iş yerındeyım okuyunca bıldırırım

epic arkadasimiz okuyacağım deimş onu eklemişiz okuyup okumadığını bildirirse seviniriz..
onu ben eklememişim simdi ekleyeceğim.

Son düzenleme:
allah hepınızden razı olsun tutamıyorum gözyaşlarımı ınanın şuanda tıtrıyorum,allah hıçbırınızı darda zorda bırakmasın,allahım zeynebımıze ve onun gıbı acıl şıfa bekleyn bana dua eden yokmudur dıyen herkese

sukur bisi kalmamis cekeriz insallah herkese hatim yasin tefriciye yolladim yarin d dua edilecek insallahhhh persembe gecesi kapinageldimyarabbi radyosunda dua var zeynebimiz icin hep beraber amin diyelim insallhhhhh

arkadaşlar 2008 kasım annesiyim okudum ve çok üzüldüm allah şifa versin kızımıza
dualarımız onunla, sayı ile yaparsam onu da bu topiğe yazarım, inşallah tez zamanda iyileşir yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…