Doğuma Hazırlık Zeyneb'in yanına isimmm ... yardımmm pleaseeee

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Zeyneb_Sura

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
35
16
35
Selam kızlaaarrrr...
Kısmetse kızım olacak teyzeleri .. kızıma iki isim koyucam inşallah Zeyneb ismini babası koydu illa ilk ismi Zeyneb olacak diyor (b ile)..
ikinci isminide ben koyucammm lütfen bu konuda bana yardımcı olun
ben Sıla Şura Hira İkra düşünüyorum ama hangisi kulağa daha hoş geliyor sizce?
Tabi Zeyneb in yanına alternatif isimlerde önerebilirseniz sevinirimm kafam çoooook karışıkkkk

Zeynep in yanına bütün isimleri yakıştırıyorum genelde..
Sizin düşündüklerinizden en iyi Sıla..
Nisa , Azra, Feyza, Sare de olabilir

Zeynep su diye bir ogrencim vard8 su gibi bir kizdi. Kzim olsaydi ismi hazirdi kesinlikle ya zeynep su ya elif su ydu. Bu gereksiz ayrintidan sonra tavsiyem
zeynep su
zeynep inci

Selam kızlaaarrrr...
Kısmetse kızım olacak teyzeleri .. kızıma iki isim koyucam inşallah Zeyneb ismini babası koydu illa ilk ismi Zeyneb olacak diyor (b ile)..
Tabi Zeyneb in yanına alternatif isimlerde önerebilirseniz sevinirimm kafam çoooook karışıkkkk
Hayırlı olsun bebisin zeynep ismini bende beğeniyorum zeynep naz zeynep sıla yada zeynep ela

Bize de önce kız demişlerdi Zeynep Duru isminde karar kılmıştık sonra erkek deyince ismi değiştirdik mecburen. :KK70:

Selam kızlaaarrrr...
Eger benimde kizin olursa ismini zeynep mina koymayi dusunuyorum iki isim birbirine uymali ve zeynebin yanina her isim olmuyor sanki mina yakisti bence :))

Bende Zeynep'in yanına isim arıyorum arkadaşlar. Oğlumun adı İ. Ethem. ve Ethem'e uysun istiyor. Sadece Ecem'i bulabildim. Başka fikirlere açığım :21:

Ethemle ecem ve meltem uyumlu bence. Zeynep rüya'da kulağa çok hoş geliyor. Bende çocuğum olursa ege ve ece isimlerini koymak istiyorum.

Arkadaşlarrr bu arada kızımızın ismini koyduk zaten ilk aklımıza gelende içimize Sinende buydu :
Zeyneb Şura ...

Bakın burada dahi siz Zeyneb diye başlık açmanıza rağmen genel eğilim Zeynep yazma yönünde, çocuğunuz bunu hayatı boyunca yaşayacak. İsmin Türkçesi Zeynep, genel yerleşmiş hali Zeynep, kızınız adını söylediğinde karşıdakinin belgeye öncelikli yazacağı hali de hep Zeynep olacak. Çocuk her seferinde bu düzeltmeyi yapmak zorunda kalacak ve inanın bundan hiç hoşnut olmayacak. Neden sonu b? Türkçe kelimelerde "b,c,d,g" harfleri kelimenin sonunda olmaz, bu durum her zaman sıkıntı çıkaracaktır, tekrar değerlendirmenizi öneririm.

Selam kızlaaarrrr...
Aynı durumdayız benim eşim de tutturdu zeynep diye:) ben de 2.isim eklemeye çalıştım zeynep erva olsun dedim evra evra deyip ondan da Soguttu beni.şimdi artık teslim oldum sadece zeynep koyacaz. Ama Şura ismi de çok güzel

X