Ben reglin 2.günü gidiyorum o gün hemen rapor çıkıyor ve başlıyorum. Yanş uzun bi süre gerekmiyor. İlaç raporu için iki doktorun baş hekimin onayı gerekşyor sstemden o kadar yaniDemekki öteki aya kaldi benimkisi
Ben gittiğimde 4 günüm oluyor baslanirmiBen reglin 2.günü gidiyorum o gün hemen rapor çıkıyor ve başlıyorum. Yanş uzun bi süre gerekmiyor. İlaç raporu için iki doktorun baş hekimin onayı gerekşyor sstemden o kadar yani
Cevapladigin için teşekkür ederimBen reglin 2.günü gidiyorum o gün hemen rapor çıkıyor ve başlıyorum. Yanş uzun bi süre gerekmiyor. İlaç raporu için iki doktorun baş hekimin onayı gerekşyor sstemden o kadar yani
İlk aşılamamda cumartesi günü regl olmuştum. Pazartesi 3.günüm oluyordu o gün başlayamadım ilacı bulamadıhım için, ertesi gün başladım. Olur bence . Kaç günde bir regl oluyorsunuz?Ben gittiğimde 4 günüm oluyor baslanirmi
Yarın dörtcu günüm oluyorİlk aşılamamda cumartesi günü regl olmuştum. Pazartesi 3.günüm oluyordu o gün başlayamadım ilacı bulamadıhım için, ertesi gün başladım. Olur bence . Kaç günde bir regl oluyorsunuz?
Yarın dörtcu günüm oluyor
Sonuçlarımı alicamİlk aşılamamda cumartesi günü regl olmuştum. Pazartesi 3.günüm oluyordu o gün başlayamadım ilacı bulamadıhım için, ertesi gün başladım. Olur bence . Kaç günde bir regl oluyorsunuz?
Bence yarın hemen gösterin sonuçları. İlaç raporunu da halletmeye çalışın yarın hemen ilaç ya da iğneye başlayın. Doktor zayen yönlendirirSonuçlarımı alicam
Döngünüz kaç gün sürüyor demek istedimYarın dörtcu günüm oluyor
6 gün sürüyorDöngünüz kaç gün sürüyor demek istedim
Hayır yaaa onu sormuyorum6 gün sürüyor
Döngünüz kaç gün sürüyor demek istedim
Cevapladigin için çok sağol yardımcı olduğun içinDöngünüz kaç gün sürüyor demek istedim
EEken saatde randevumu aldım hatta uzak olmasina rağmen yeterki baslatsinlarBence yarın hemen gösterin sonuçları. İlaç raporunu da halletmeye çalışın yarın hemen ilaç ya da iğneye başlayın. Doktor zayen yönlendirir
Gayırlısı olsun hakkınızda inşallah vakit kaybetmeden yarın başlarsınızEEken saatde randevumu aldım hatta uzak olmasina rağmen yeterki baslatsinlar
İnşallah haber ederimGayırlısı olsun hakkınızda inşallah vakit kaybetmeden yarın başlarsınız
Hayır yaaa onu sormuyorumbenim döngüm 28 gün mesela. Adetin 1.gününden diğer adetin 1.gününe kadar geçen süre- döngü
Kürü devam ettirdiyseniz bi süre bence o işe yaramış ne güzelAnlamadım bir türlü benim adetimincok geç oluyordum yani iki hafta geçiyordu diyordum.hamileyim her seferinde dusuklerim olduğu için de geçtiğinde hep test veriyordum ama hep negatif yani 45 gün yada 38 gün falan sürüyordu sonra burda bir kür söylediler inanmazsin o ay 27 günde adet oldum bal.corek otu tarifi ondan sonra hiç kullanmadım ama adetim.duzene girdi sebebi omu bilmiyirum şuan 27 28 en geç 32 ama genel olarak 27 ve ya 28 günde bir oluyorum
Aslında kararsız kaldım çünkü çoğu kişi bir ay kullanmış ara verenler var bir kişide.hormonlarim.bozuldu yazmıştı ama bu kür hakkında genel.yorumlar.iyiydi. bende bıraktım hormonları bozarım diyede korktum ama işe yaradı adet olamiyordum adetim düzene girdi ama büyük ihtimalle o kur sayesindeKürü devam ettirdiyseniz bi süre bence o işe yaramış ne güzelbence yarın ilaçlara başlamak için uygun hadi hayırlısı haber cerin mutlaka
Vericem yarın inşallahKürü devam ettirdiyseniz bi süre bence o işe yaramış ne güzelbence yarın ilaçlara başlamak için uygun hadi hayırlısı haber cerin mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?