Aşılama Zeynep kamil de 2. Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Gamoca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
160
254
53
34
Arkadaşlar merhaba 22 şubatda ilk aşılamamı oldum daha sonucu öğrenmedim ama bence olmadı hiç bir belirtim yok çünkü bide hislerime güveniyorum. Sorum şu zeynep kamilde 2. Aşılama için hemen gitmem mi gerekiyor 1 ay bekleyip mi yapıyorlar. Klomen kullanırken 1 ay bekliyordur. Bi de gidp isim falan yazdırmam gerekiyor mu?

Merhaba, 15. gün kan tahlili yaptırın sağlık ocağında Bi yerde gebelik yoksa (ki inşallah vardır ) adet olduktan sonra herhangi Bi gün gidip tekrar eşinizin ve sizin nüfus kayıt örneği çıkararak bide sizin kimlik fotokopisini çıkararak dosyaya koyup heyet odasına vermenizi isteyecekler adınızı da Bi listeye ekleyecekler muhtemelen Nisan doldu mayısta gel basliyalim diyeceklerdir. inşallah yardımcı olmuşumdur

Çok teşekkür ederim yani dosyayı tekrar kurula vermem gerekiyor. Çok sağolun cevap için

Sonucunuz ne oldu?

Ben ilk gonala f kullandım yumurtalar büyümedi. İptal edildi yarın yeniden gidicem raporum hazır bakalım inşallah tekrar başlarız Bi aksilik olmazsa

Ben ilk gonala f kullandım yumurtalar büyümedi. İptal edildi yarın yeniden gidicem raporum hazır bakalım inşallah tekrar başlarız Bi aksilik olmazsa
Hangi dozda kac gun kullandınız büyümedi? Yeni tedaviye mi başlayacaksınız ilk adetle

Bende Zeynep Kamilde aşılama oldum ilk seferde tuttu Allah'a şükür benim de hiç bı belirtim yoktu kötü düşünme lütfen 1 ay beklemene gerek yok eğer olmazsa da ertesi ay tekrar yapiyosun bu arada bende bı kaç tane yumurta büyütme ilacı kaldı eğer bu ay olmazsa tekrardan yaptirirsan verebilirim bu araca infertilite 1 mi 2 de mi yaptirdin asilamani

Evet fostimon 75 ile büyüdüler 5 yumurtam büyümüştü 14 ila 18 arasıydı
Anladim, bende ilk defa gonalf ile buyutuyoruz. Suan 4 tane 10 mm vardi ctesiye kadar cok olur bilmiyorum. Bu nedenle sordum size. İlk kontrolden beri mi hep 5 di? Bendekiler kaç olur aceba kac tane biraz ona takıldım da

Anladim, bende ilk defa gonalf ile buyutuyoruz. Suan 4 tane 10 mm vardi ctesiye kadar cok olur bilmiyorum. Bu nedenle sordum size. İlk kontrolden beri mi hep 5 di? Bendekiler kaç olur aceba kac tane biraz ona takıldım da
:) benım 10.güne kadar 1 tane ydi sonra 4 tane oluştu :) hic anlam veremediler.. Hersey iyi gidiyordu hemsire 4 gördü iptal olma belki dedi.. Kücük die.. Sonra uzman doktor geldi baktı 5 tane büyük hemen iptal etti.. İnsallah cok büyümez seninkiler yada kücük kalır yaparlar asılamayı..

Vücut iste nasil tepki verecek asla bilinmiyor, hakkimizda hayırlısı olsun teşekkür ederim

kızlar devlet hastanesinde aşılama olucam ama diğer aya kaldı bu ay rahim filmi vs olucak süreç nasıl ilerledi?Kaç yaşındasınız?İlaçlara ne kadar ödediniz?
ben 22 yaşımdayım dr hemen yapalım dedi yaşa takılmadılar heralde anlamadım bende bilgilendirilmedim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…