Çok teşekkür ederim yani dosyayı tekrar kurula vermem gerekiyor. Çok sağolun cevap içinMerhaba, 15. gün kan tahlili yaptırın sağlık ocağında Bi yerde gebelik yoksa (ki inşallah vardır ) adet olduktan sonra herhangi Bi gün gidip tekrar eşinizin ve sizin nüfus kayıt örneği çıkararak bide sizin kimlik fotokopisini çıkararak dosyaya koyup heyet odasına vermenizi isteyecekler adınızı da Bi listeye ekleyecekler muhtemelen Nisan doldu mayısta gel basliyalim diyeceklerdir. inşallah yardımcı olmuşumdur
Rica ederim evet tekrar vermeniz ve adınızı yazdirmaniz lazımÇok teşekkür ederim yani dosyayı tekrar kurula vermem gerekiyor. Çok sağolun cevap için
Sonucunuz ne oldu?Merhaba, 15. gün kan tahlili yaptırın sağlık ocağında Bi yerde gebelik yoksa (ki inşallah vardır ) adet olduktan sonra herhangi Bi gün gidip tekrar eşinizin ve sizin nüfus kayıt örneği çıkararak bide sizin kimlik fotokopisini çıkararak dosyaya koyup heyet odasına vermenizi isteyecekler adınızı da Bi listeye ekleyecekler muhtemelen Nisan doldu mayısta gel basliyalim diyeceklerdir. inşallah yardımcı olmuşumdur
Hangi dozda kac gun kullandınız büyümedi? Yeni tedaviye mi başlayacaksınız ilk adetleBen ilk gonala f kullandım yumurtalar büyümedi. İptal edildi yarın yeniden gidicem raporum hazır bakalım inşallah tekrar başlarız Bi aksilik olmazsa
Bende Zeynep Kamilde aşılama oldum ilk seferde tuttu Allah'a şükür benim de hiç bı belirtim yoktu kötü düşünme lütfen 1 ay beklemene gerek yok eğer olmazsa da ertesi ay tekrar yapiyosun bu arada bende bı kaç tane yumurta büyütme ilacı kaldı eğer bu ay olmazsa tekrardan yaptirirsan verebilirim bu araca infertilite 1 mi 2 de mi yaptirdin asilamaniArkadaşlar merhaba 22 şubatda ilk aşılamamı oldum daha sonucu öğrenmedim ama bence olmadı hiç bir belirtim yok çünkü bide hislerime güveniyorum. Sorum şu zeynep kamilde 2. Aşılama için hemen gitmem mi gerekiyor 1 ay bekleyip mi yapıyorlar. Klomen kullanırken 1 ay bekliyordur. Bi de gidp isim falan yazdırmam gerekiyor mu?
Evet ilk tedavide 6 gün 50 sonra 75 sonra iki gün de 112.5 kullandım adetle beraber 19 gündü sanırım adet olmuştum.Hangi dozda kac gun kullandınız büyümedi? Yeni tedaviye mi başlayacaksınız ilk adetle
Anladım hakkınızda hayırlısı inşallahEvet ilk tedavide 6 gün 50 sonra 75 sonra iki gün de 112.5 kullandım adetle beraber 19 gündü sanırım adet olmuştum.
Merhaba benimde 2.asılamam iptal olduBen ilk gonala f kullandım yumurtalar büyümedi. İptal edildi yarın yeniden gidicem raporum hazır bakalım inşallah tekrar başlarız Bi aksilik olmazsa
Kac tane kac mm di yumurtalar iptal edildi aceba? İgne ile mi büyütmüştünüzMerhaba benimde 2.asılamam iptal oldu
cogul gebelik riskinden dolayı mayısta tekrar olacağım
Evet fostimon 75 ile büyüdüler 5 yumurtam büyümüştü 14 ila 18 arasıydıKac tane kac mm di yumurtalar iptal edildi aceba? İgne ile mi büyütmüştünüz
Anladim, bende ilk defa gonalf ile buyutuyoruz. Suan 4 tane 10 mm vardi ctesiye kadar cok olur bilmiyorum. Bu nedenle sordum size. İlk kontrolden beri mi hep 5 di? Bendekiler kaç olur aceba kac taneEvet fostimon 75 ile büyüdüler 5 yumurtam büyümüştü 14 ila 18 arasıydı
:) benım 10.güne kadar 1 tane ydi sonra 4 tane oluştu :) hic anlam veremediler.. Hersey iyi gidiyordu hemsire 4 gördü iptal olma belki dedi.. Kücük die.. Sonra uzman doktor geldi baktı 5 tane büyük hemen iptal etti.. İnsallah cok büyümez seninkiler yada kücük kalır yaparlar asılamayı..Anladim, bende ilk defa gonalf ile buyutuyoruz. Suan 4 tane 10 mm vardi ctesiye kadar cok olur bilmiyorum. Bu nedenle sordum size. İlk kontrolden beri mi hep 5 di? Bendekiler kaç olur aceba kac tanebiraz ona takıldım da
Vücut iste nasil tepki verecek asla bilinmiyor, hakkimizda hayırlısı olsun teşekkür ederim:) benım 10.güne kadar 1 tane ydi sonra 4 tane oluştu :) hic anlam veremediler.. Hersey iyi gidiyordu hemsire 4 gördü iptal olma belki dedi.. Kücük die.. Sonra uzman doktor geldi baktı 5 tane büyük hemen iptal etti.. İnsallah cok büyümez seninkiler yada kücük kalır yaparlar asılamayı..
Büyür insallah igne ne verdilerBende ikinciye başladım hayırlısıyla ilki sayılmadı. Bunda buyumezse diye korkuyorum açıkçası.
Gonola f 300 verdiler 75 üniteyle başladık pazartesi yeniden bakılacakBüyür insallah igne ne verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?