Z zyynppp Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2025 235 80 13 26 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi baharum #21 antisiyete .!.: Hmm ata tohumdan nohut ve hakiki bal ın etkisi çok bulabilirseniz alın balı normal tüketin ata tohumdan aldığınız nohutları da haşlayıp suyunu içsin eşiniz Genişletmek için tıkla... Bal tüketiyo zaten nohutuda bulursam onu da deneriz tesekkür ederim
antisiyete .!.: Hmm ata tohumdan nohut ve hakiki bal ın etkisi çok bulabilirseniz alın balı normal tüketin ata tohumdan aldığınız nohutları da haşlayıp suyunu içsin eşiniz Genişletmek için tıkla... Bal tüketiyo zaten nohutuda bulursam onu da deneriz tesekkür ederim
G ghmimoza Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2025 137 31 13 30 26 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi baharum #22 antisiyete .!.: Yazmışım zaten pıhtılaşma var Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın görmemiştim
B basoglu Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2024 157 30 18 30 19 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi baharum #23 ghmimoza .!.: Merhaba ben kartalda aşılama oldum ücretsiz sadece ilaçlara ücret ödedin çocuğunuz olmamısı gerekiyor şartları var yani Genişletmek için tıkla... Kartal hangı hastane acaba ve doktor onerınız varmı
ghmimoza .!.: Merhaba ben kartalda aşılama oldum ücretsiz sadece ilaçlara ücret ödedin çocuğunuz olmamısı gerekiyor şartları var yani Genişletmek için tıkla... Kartal hangı hastane acaba ve doktor onerınız varmı