• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep kamil de aşılama ucreti

baharum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2025
6
0
1
24
Merhaba Zeynep kamılde yarın aşılama tedavisine baslayacagım ucreti ne kadar bılen varmı

Merhabalar aşılamaya başlamak için süreç nasıl ilerliyor acaba? Bilgilendirirmisiniz

Merhaba ben kartalda aşılama oldum ücretsiz sadece ilaçlara ücret ödedin çocuğunuz olmamısı gerekiyor şartları var yani

1.5 yildir evliyiz çocuk yok esimde sperm sorunu var o kadar ilac, takviye kullandik ama işe yaramadi sperm sorunu olanlarda asilama işe yariyo mu acaba
Devlette aşılama ücretsiz oluyor canım 2 defa yapılıyor ilaç ücretini siz ödüyorsunuz sadece 3 yılınız dolunca tüp bebek yapılıyor herkesin farklı tutup tutmama konusunda bişey diyemem rabbim büyük inseallah sizinki tutar

İnşeallah haraket %5 falan ama aşılamada ve tüp bebekte spermler yıkanıyor en hızlıları toplanıyor
Ben doktorları bıraktım sayılır çok fazla gitmiyorum aklıma takılan birşey olunca gidiyorum. Pıhtılaşma riski var bir bunun için gideceğim bir de yumurtam olgunlaşıyor mu yeteri büyüklüğe ulaşıyor mu ona baktıracağım adetin başlamasından itibaren 13 veya 14 gün bakıyorlar.

Ben doktorları bıraktım sayılır çok fazla gitmiyorum aklıma takılan birşey olunca gidiyorum. Pıhtılaşma riski var bir bunun için gideceğim bir de yumurtam olgunlaşıyor mu yeteri büyüklüğe ulaşıyor mu ona baktıracağım adetin başlamasından itibaren 13 veya 14 gün bakıyorlar.
Kusura bakmayın sizin sorununuz neydi

Devlette aşılama ücretsiz oluyor canım 2 defa yapılıyor ilaç ücretini siz ödüyorsunuz sadece 3 yılınız dolunca tüp bebek yapılıyor herkesin farklı tutup tutmama konusunda bişey diyemem rabbim büyük inseallah sizinki tutar
İnsallah tutar her sey nasip. Teşekkür ederim cevabiniz icin 😊

Ameliyat oldu geçen sene yanlis hatirlamiyosam 0 dan 16 ya cikti ama şuan sabit o kadar takviye kür falan kullaniyoruz ama gebelik yok hâla
Hmm ata tohumdan nohut ve hakiki bal ın etkisi çok bulabilirseniz alın balı normal tüketin ata tohumdan aldığınız nohutları da haşlayıp suyunu içsin eşiniz

Back
X