Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ücreti öğrenebilidiniz mi bide sartlari neler bizde aşılama düşünüyorus da süreč nasil ilerliyo hic bilmiyorumMerhaba Zeynep kamılde yarın aşılama tedavisine baslayacagım ucreti ne kadar bılen varmı
Bizde eylül ekim gibi aşılama düşünüyoruz da siz lütfi kirdarda mi oldunuz bide hangi doktoru önerirsinizMerhaba ben kartalda aşılama oldum ücretsiz sadece ilaçlara ücret ödedin çocuğunuz olmamısı gerekiyor şartları var yani
Merhaba lütfi Kırdar da oldum ben Ali hoca iyi ama benim aşılamam tutmadı tüp bebek yaptırıcam bu ay ordaBizde eylül ekim gibi aşılama düşünüyoruz da siz lütfi kirdarda mi oldunuz bide hangi doktoru önerirsiniz
Hayırlısı olsun insallah hakkınızdaMerhaba lütfi Kırdar da oldum ben Ali hoca iyi ama benim aşılamam tutmadı tüp bebek yaptırıcam bu ay orda
Kaç yıllık evlisiniz ve çocuğunuz varmıHayırlısı olsun insallah hakkınızdaaşılama sartlari falan varmis 3 yil evli olma sarti falan size öyle bisey söylediler mi
1.5 yildir evliyiz çocuk yok esimde sperm sorunu var o kadar ilac, takviye kullandik ama işe yaramadi sperm sorunu olanlarda asilama işe yariyo mu acabaKaç yıllık evlisiniz ve çocuğunuz varmı
Devlette aşılama ücretsiz oluyor canım 2 defa yapılıyor ilaç ücretini siz ödüyorsunuz sadece 3 yılınız dolunca tüp bebek yapılıyor herkesin farklı tutup tutmama konusunda bişey diyemem rabbim büyük inseallah sizinki tutar1.5 yildir evliyiz çocuk yok esimde sperm sorunu var o kadar ilac, takviye kullandik ama işe yaramadi sperm sorunu olanlarda asilama işe yariyo mu acaba
İleri doğru hareketlilik yüzde kaçtı hiç yükselmedi mi1.5 yildir evliyiz çocuk yok esimde sperm sorunu var o kadar ilac, takviye kullandik ama işe yaramadi sperm sorunu olanlarda asilama işe yariyo mu acaba
Yüzde kaç sizin sıfır mı inşallah herkesin düzelirSperm haraketi için eşim 1 yıl takviye kullandı düzelmedi bizimki inseallah sizinki düzelir
İnşeallah haraket %5 falan ama aşılamada ve tüp bebekte spermler yıkanıyor en hızlıları toplanıyorYüzde kaç sizin sıfır mı inşallah herkesin düzelir
Ben doktorları bıraktım sayılır çok fazla gitmiyorum aklıma takılan birşey olunca gidiyorum. Pıhtılaşma riski var bir bunun için gideceğim bir de yumurtam olgunlaşıyor mu yeteri büyüklüğe ulaşıyor mu ona baktıracağım adetin başlamasından itibaren 13 veya 14 gün bakıyorlar.İnşeallah haraket %5 falan ama aşılamada ve tüp bebekte spermler yıkanıyor en hızlıları toplanıyor
Kusura bakmayın sizin sorununuz neydiBen doktorları bıraktım sayılır çok fazla gitmiyorum aklıma takılan birşey olunca gidiyorum. Pıhtılaşma riski var bir bunun için gideceğim bir de yumurtam olgunlaşıyor mu yeteri büyüklüğe ulaşıyor mu ona baktıracağım adetin başlamasından itibaren 13 veya 14 gün bakıyorlar.
Ameliyat oldu geçen sene yanlis hatirlamiyosam 0 dan 16 ya cikti ama şuan sabit o kadar takviye kür falan kullaniyoruz ama gebelik yok hâlaİleri doğru hareketlilik yüzde kaçtı hiç yükselmedi mi
İnsallah tutar her sey nasip. Teşekkür ederim cevabiniz icinDevlette aşılama ücretsiz oluyor canım 2 defa yapılıyor ilaç ücretini siz ödüyorsunuz sadece 3 yılınız dolunca tüp bebek yapılıyor herkesin farklı tutup tutmama konusunda bişey diyemem rabbim büyük inseallah sizinki tutar
Yazmışım zaten pıhtılaşma varKusura bakmayın sizin sorununuz neydi
Hmm ata tohumdan nohut ve hakiki bal ın etkisi çok bulabilirseniz alın balı normal tüketin ata tohumdan aldığınız nohutları da haşlayıp suyunu içsin eşinizAmeliyat oldu geçen sene yanlis hatirlamiyosam 0 dan 16 ya cikti ama şuan sabit o kadar takviye kür falan kullaniyoruz ama gebelik yok hâla