Zeynep kamil hastahanesinde rahim filmi çektirenleeerrr

Merhaba kızlar bende zeynep kamilde infertilite bölüme gidiyorum aşıla için tüm tahliller yapıldı tek kalan rahim filmi fakat çok sıra varmış regli olduğum da gidip tekrar denicem dışarıya sordum çok pahalı haksızlık 5 dk iş için insanlar aylığımızı istiyorlar bende zeynep kamilde yaptırcam bakalım biraz korkuyorum acılı diye ama en iyisini devlet hastanesi bilir
Canim bana sorarsan özelde yaptir o kadar aciyoki tmm 5 dk ama ilgilenmiyolar en basiti ben cektirdim tuplerim kapaliymis sozde özelde ilgi var acildi acilmadi yada acik kapali diyolar en azindan :(

Ben son anda masadan kalmayı bile düşündüm. Çok fazla yorum okuyup paniklemiştim. Karnımda hafif dolgunluk hissedince doktor ilacı verdim bile dedi. Ilaç olarak Iomeron 300/50 ml verilmiş. bana imzalattıkları kağıdın fotosonu çekmiştim orada yazıyor. Zaten işlemden önce vakit kaybetmemek için işlemden sonra ilacı sgk ile eczaneden bedava alıp hastaneye veriyorsunuz. Hiç ağrı sızı yoktu. Acı çekenler için üzüldüm. Üsküdar mihrimah sultan hastanesinde 275 tl ye SGK ile yaptırdım.

Allahn hepimizin yardımcısı olsun ... kızlar benim bi sorum olacak bende zeynep kamile gidiyorum aşılama yolunda ilerliyoruz nasip bakalım. benim sorunumda rahim filminin acısı değilde çeken bayan mı oluyor erkek mi ?

Allahn hepimizin yardımcısı olsun ... kızlar benim bi sorum olacak bende zeynep kamile gidiyorum aşılama yolunda ilerliyoruz nasip bakalım. benim sorunumda rahim filminin acısı değilde çeken bayan mı oluyor erkek mi ?
Filmi ceken erkek ama islemi yapan ilaci veren dr ve hastabakici kadin
Ama asla kimseye tavsiye etmem
Kendi tecrubemden yola cikarak soyluyorum
Ciglik cigliga bagirdim

zeynep kamil de rahim filmini çektirdim.. iyiki de orda çektirmiim, gidip özele gereksiz yere 200-300 liramı vermemeişim edim. doktor olsun yanında ki yardımcı olsun çok anlayışlı ve yardımcı olmaya çalışan insanlardı. özelde ondan daha iyisi olamazdı.... her aşamasında doktor beni bilgilendirdi, "şimdi ilaçsız bir film alacağız", "şimdi ilaç vereceğiz, biraz sızı olabilir" vb. Süreçten haberdar olunca insanın endişesi daha da azalıyor... zeynep kamil i kesinlikle tavsiye ederim...
Zeynep Kamil de ücret ödüyormusunuz ve gidip hsg cektirmek istiyorum diyip cektirebiliyormuyuz o hastanede

Zeynep Kamil de ücret ödüyormusunuz ve gidip hsg cektirmek istiyorum diyip cektirebiliyormuyuz o hastanede
Sigortanız varsa ödemiyorsunuz . Ben tüp bebek raporu almaya çalışıyordum onun için doktor yönlendirdi beni zaten ... Sizde bi kadın doğumcudan randevu alıp durumu izah edeyseniz yönlendirirler heralde

Merhaba bayanlar birsey danismak istiyorum. Yumurtalikta basit kist varsa rahim filmi cekmeye engel olur mu, tupler kapali cikar mi?

Zeynep kamil de yeni yaptırıp memnun kalan var mı acaba?Bir de doktorun adını vs biliyor musunuz?Ekomar ı aradım bayağı pahalıymış

Zeynep kamil de yeni yaptırıp memnun kalan var mı acaba?Bir de doktorun adını vs biliyor musunuz?Ekomar ı aradım bayağı pahalıymış
ben de bu ay zeynep kamile gitmeyi düsünüyrum, sen cektirdin mi bu arada canim? yada bilgi edinebildin mi?

Sigortanız varsa ödemiyorsunuz . Ben tüp bebek raporu almaya çalışıyordum onun için doktor yönlendirdi beni zaten ... Sizde bi kadın doğumcudan randevu alıp durumu izah edeyseniz yönlendirirler heralde
Doktordan randevu alip gitmekmi gerekiyo yoksa direk hastaneden arayip hsg icinmi randevu gerekiyo

Çektirdiniz mi bilmiyorum ama ben bugun cektırıdm zeynepkamılde oraya da hsg cekım mumarası var onubarayıp randevu alabilmeniz önemli cünkü zor düştüğünü söyluyorlar ben 1 gunde alabıldım şans sanırım ve cok korkarak gıttım yorumlar dan da etkılenıp daha evvelden echomarda cektırmıstım bayagı acı hıssetmıstım 5 sene evveli buradada devlet hastanesı ımkanları ve yorumlarla bırlıkte aklıma nasıl bır acı cekebılecegımı düşündüğümde titreyerek gıttım ama yardımcı personel bır abla vardı jınekolojı dr ıslem yapan ve sıstemın basında duran hepsı cok ıyıydı ılac verırken sanıyelık bı kere ah dedım gectı hıc korkmama gerek yokmus burdan bunuda yazmak ıstedım 🙈

Çektirdiniz mi bilmiyorum ama ben bugun cektırıdm zeynepkamılde oraya da hsg cekım mumarası var onubarayıp randevu alabilmeniz önemli cünkü zor düştüğünü söyluyorlar ben 1 gunde alabıldım şans sanırım ve cok korkarak gıttım yorumlar dan da etkılenıp daha evvelden echomarda cektırmıstım bayagı acı hıssetmıstım 5 sene evveli buradada devlet hastanesı ımkanları ve yorumlarla bırlıkte aklıma nasıl bır acı cekebılecegımı düşündüğümde titreyerek gıttım ama yardımcı personel bır abla vardı jınekolojı dr ıslem yapan ve sıstemın basında duran hepsı cok ıyıydı ılac verırken sanıyelık bı kere ah dedım gectı hıc korkmama gerek yokmus burdan bunuda yazmak ıstedım 🙈

Selamlar, yarına HSG randevusu aldım. Açıkcası zeynep kamilde yaptırmaya korkuyorum.

Yorumunuz biraz içime su serpti. Agrı eşiğim çok düşük ins sorun yaşamam .

Vajinusmus geçmişimde var :(

Selamlar, yarına HSG randevusu aldım. Açıkcası zeynep kamilde yaptırmaya korkuyorum.

Yorumunuz biraz içime su serpti. Agrı eşiğim çok düşük ins sorun yaşamam .

Vajinusmus geçmişimde var :(
Dediginiz gibi gecmısınızde kalmıs hıc endıse etmeyin nasıl bıttıgını bıle anlamamıstım benn gecmıs olsun

Dediginiz gibi gecmısınızde kalmıs hıc endıse etmeyin nasıl bıttıgını bıle anlamamıstım benn gecmıs olsun

Allah razı olsun 😇
Hamilesiniz , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Zeynep Kamilde tüp bebek mi yaptırdınız normal mi ?

Allah razı olsun 😇
Hamilesiniz , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Zeynep Kamilde tüp bebek mi yaptırdınız normal mi ?
Tüp bebek canım özelde yaptırdım ben
Darısı tüm m isteyenlere
Bıraz zor gecıyor ama 2 kere kanamadan hastanede kaldım cok rahat hareket felan edemıyorum en ufak agrıılarımda hep tedırgınlık le solugu dr da alıyorum

Tabiii içmeniz lazım onlar size demedi mi 2 saat öncesınde felan

İlk randevu aldım Tüp bebeğe göründüm adetli gel dediler.
Sonra usg ve kan verdim adetin 3.günü.
Adetim bitti aradım yarına randevu verdiler telefonda .sabah infertiliye gidin ilaçlarınızı alın dediler . Acaba o zaman mı verecekler ?
Elimde hsg istek kağıdı yok ilaçta yok
Sonrasında doktora görünmedim . İstek mi yapması lazım doktorun hsg süreci nasıl ?
Yarın randevum var ama gidip çektiremessem işten izinde aldım sorun olacak.

idrar sıkışıklığı gerekiyor mı ?

İlk randevu aldım Tüp bebeğe göründüm adetli gel dediler.
Sonra usg ve kan verdim adetin 3.günü.
Adetim bitti aradım yarına randevu verdiler telefonda .sabah infertiliye gidin ilaçlarınızı alın dediler . Acaba o zaman mı verecekler ?
Elimde hsg istek kağıdı yok ilaçta yok
Sonrasında doktora görünmedim . İstek mi yapması lazım doktorun hsg süreci nasıl ?
Yarın randevum var ama gidip çektiremessem işten izinde aldım sorun olacak.

idrar sıkışıklığı gerekiyor mı ?
Dr veerıcek sana giriş yapamana gerek yok randevu saatıne gıttıgınde isimle alıyorlar idrara sıkısıklık dıe bısey hatırlamıyorum yanına bır ped al hafıf kanaman olabılır bende hıcc olmadı evvelınde olmustu

Back
X