Aşılama Zeynep Kamil Hastanesi Aşılama.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tup bebege gecmek icin 2 asilama yaptirmak zorundasin cnm. Ben asilamadan 1 hafta once kendim hamile kalmisim. Doktorlar asilamadnan once rahmi kontrol etmedikleri icin anlamadilar. Asilamadan sonra 4 tane kistim olustu ve kistler tuplerimi kapadiklari icin bebek tupte kalmis yani dis gebelik olusmus. Oyleki gebelik kan tahlilinde bile cikmadi ve gebelik gec farkedildigi icin bebek tupte cok buyumus o yuzden ameliyatla tupumu de aldilar. Artik tek tuple hamile kalmaya caliscam. Doktorlar olaya direk tup bebek olarak bakiyolar ama ben normal denemeye devam edicem. O yuzden herseyin hayirlisini iste.
Benı muayene edıp ılaclarımı oyle yazmıstı hatta kıst var deyıp 2 ay sonra yaptırdım asılamayı cok gecmıs olsun

Merhaba kızlar bende 2 asılama yaptım olmadı subatta tup bebege baslıcam
Hayirlisi olsun insallah bende 3 asilama 1 tup yaptirdim tutmadi orada rapor cikarttirip ozele gidecegim sansimi birde orada deneyecegim rabbim nasip ederse olur insallah isteyen herkesin:dua:

merhaba kızlar
aşılama için herhangi bir ücret ödediniz mi hastaneye?

Kızlar bende aşılama yaptırmıştım tutmadı biraz bekliyim dedim kendimden hamile kaldım çok şükür

Tebrik ederim canim rabbim tum isteyenlere yasatsin insallah herhangi bi sorun varmiydi acaba
Sebepsiz inferlite yaklaşık iki senedir evliyim olmuyordu size şunu diyeyim ben önce soğan kürü yaptım arkasından incir kürü ve ovülasyon testleriyle tam gününü tespit edip değerlendirdim onlarınfaydası oldu bence

Sebepsiz inferlite yaklaşık iki senedir evliyim olmuyordu size şunu diyeyim ben önce soğan kürü yaptım arkasından incir kürü ve ovülasyon testleriyle tam gününü tespit edip değerlendirdim onlarınfaydası oldu bence
Bendede aynı durum. Canım birtek soğan kürü yapmadım ovulasyon testi bu ay kızarmadı bile :( hayırlı olsun

Bende ayın 31 inde Z. Kamil de aşılama oldum kısmetse önümüzdeki çarşamba sonuç alıcam benim sadece sağ tüpüm tıkalı eşimde hiç bir problem yok 2-3 gündür sol kasığımda ağrı var böyle inceden aşılaması tutan varmı belirtiler için çünkü ben baya umutsuzum bende belirti var bi kaç tane ama doktorum iğnelerin etkisi olabilir dedi biraz morale ihtiyacım var sanırım :110:

Bende ayın 31 inde Z. Kamil de aşılama oldum kısmetse önümüzdeki çarşamba sonuç alıcam benim sadece sağ tüpüm tıkalı eşimde hiç bir problem yok 2-3 gündür sol kasığımda ağrı var böyle inceden aşılaması tutan varmı belirtiler için çünkü ben baya umutsuzum bende belirti var bi kaç tane ama doktorum iğnelerin etkisi olabilir dedi biraz morale ihtiyacım var sanırım :110:
Canım orda aşılama ücretsiz sanırım belli bir seneden sonra doğru mu

Back
X