- 8 Aralık 2018
- 44
- 17
- 18
- 31
- Konu Sahibi superisi1986
Aşılama zaten ücretsiz ama ilaçlar ücretli canım ben 13 tane iğne fustimol 1 tane de çatlatma iğnesine 294 lira verdim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılama zaten ücretsiz ama ilaçlar ücretli canım ben 13 tane iğne fustimol 1 tane de çatlatma iğnesine 294 lira verdim canımCanım orda aşılama ücretsiz sanırım belli bir seneden sonra doğru mu
Keşke yaptırsaydım bu güne kadar ben femara çatlatma iğnesine verdi. 200 den fazla ilaçlar devlet bir kısmını ödüyor mu pekiAşılama zaten ücretsiz ama ilaçlar ücretli canım ben 13 tane iğne fustimol 1 tane de çatlatma iğnesine 294 lira verdim canım
Ya canım hiç orasını bilmiyorum ama normalde daha fazla oluyor ilaçlar muhtemelen devlet karşılıyodurKeşke yaptırsaydım bu güne kadar ben femara çatlatma iğnesine verdi. 200 den fazla ilaçlar devlet bir kısmını ödüyor mu peki
Devlet aşılamayı ücretsiz yapıyor ama rapor çıkartırsanız raporun bazı şartları var işte rahim filmi falan istiyorlar ilaçlarda rapordan dolayı devlet bazı farkını almıyor Ben de 300 milyona yakın vermiştimKeşke yaptırsaydım bu güne kadar ben femara çatlatma iğnesine verdi. 200 den fazla ilaçlar devlet bir kısmını ödüyor mu peki
Bende rahim filmi falan var çekildim yarın Bezmiâlem gideceğim ama orası vakıf devlette başvurmam gerek sanırımDevlet aşılamayı ücretsiz yapıyor ama rapor çıkartırsanız raporun bazı şartları var işte rahim filmi falan istiyorlar ilaçlarda rapordan dolayı devlet bazı farkını almıyor Ben de 300 milyona yakın vermiştim
Geçen sene 660 liraydı aşılama artı ilaç parası. ben ilk aşılamamı orda yaptırdım tutmadı ama arkadasım 2 zlere hamıle kaldıBende rahim filmi falan var çekildim yarın Bezmiâlem gideceğim ama orası vakıf devlette başvurmam gerek sanırım
Ama bu raporsuz herhalde geçmiyor orda rapor yanlış bilmiyorum dimiGeçen sene 660 liraydı aşılama artı ilaç parası. ben ilk aşılamamı orda yaptırdım tutmadı ama arkadasım 2 zlere hamıle kaldı
Doktorunuz kim acaba. Çok sordum ama olay labaratuar sanırım bu işteGeçen sene 660 liraydı aşılama artı ilaç parası. ben ilk aşılamamı orda yaptırdım tutmadı ama arkadasım 2 zlere hamıle kaldı
Raporda çıkıyor Orada ilaçlar için ama yine 660 lira para alıyorlar senden Bir de eğer aşılamayı iğneli yaptırırsan olumsuz olursa Ayriyetten rapor iste O da tüp bebekte işine yarayacakDoktorunuz kim acaba. Çok sordum ama olay labaratuar sanırım bu işte
Orada iki doktor var zaten benimki Pınar Özcan dıDoktorunuz kim acaba. Çok sordum ama olay labaratuar sanırım bu işte
Hayirli olsun canim insallah guzel haberler alirsin bende 2. Asilamam icin beklemedeyim senin ilk asilaman mi infertilite 1 e mi gidiyorsun 2 ye miBen varım Zeynep kamil de pazartesi yani martın 11 inde aşılama yaptırdım bekliyorum daha 7 günüm var
İnfertilite 1 e gidiyorum evet ilk aşılamam canım aminnnn inşallahHayirli olsun canim insallah guzel haberler alirsin bende 2. Asilamam icin beklemedeyim senin ilk asilaman mi infertilite 1 e mi gidiyorsun 2 ye mi
Gecmis olsun canim gittin mi tekrar hastaneye sanirim zeynep kamil asilamayi up bebek icin bir adim.olarak goruyor kimse ilk asilamasinda hamile kalmamis 2 ci icin 1 adet donemi bekletiyorlar tekrar heyete rapor icin basvuruyosun diger adetinle gel diyorlarAdet oldum maalesef![]()
Bu gün gidicem bende hemen başlatırlar diye düşünüyordum bendeGecmis olsun canim gittin mi tekrar hastaneye sanirim zeynep kamil asilamayi up bebek icin bir adim.olarak goruyor kimse ilk asilamasinda hamile kalmamis 2 ci icin 1 adet donemi bekletiyorlar tekrar heyete rapor icin basvuruyosun diger adetinle gel diyorlar
Merhaba canim ne yaptin merak ettim hemen 2.icin tedaviye baslattilar mi yoksa senide 1 regli donemi bekletiyorlar mi birde laboratuardan sperm sonucunu aldin mi veriyorlarmi bilmiyorum isteyecektim ben unuttumBu gün gidicem bende hemen başlatırlar diye düşünüyordum bende![]()