Aşılama Zeynep Kamil Hastanesi Aşılama.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama zaten ücretsiz ama ilaçlar ücretli canım ben 13 tane iğne fustimol 1 tane de çatlatma iğnesine 294 lira verdim canım

Aşılama zaten ücretsiz ama ilaçlar ücretli canım ben 13 tane iğne fustimol 1 tane de çatlatma iğnesine 294 lira verdim canım
Keşke yaptırsaydım bu güne kadar ben femara çatlatma iğnesine verdi. 200 den fazla ilaçlar devlet bir kısmını ödüyor mu peki

Keşke yaptırsaydım bu güne kadar ben femara çatlatma iğnesine verdi. 200 den fazla ilaçlar devlet bir kısmını ödüyor mu peki
Devlet aşılamayı ücretsiz yapıyor ama rapor çıkartırsanız raporun bazı şartları var işte rahim filmi falan istiyorlar ilaçlarda rapordan dolayı devlet bazı farkını almıyor Ben de 300 milyona yakın vermiştim

Çatlatma iğnesi fiyatları dahil çatlatma iğnesi fiyatları dahil yani düşük riskine karşı jel veriyor onu paralı alıyorsun

Devlet aşılamayı ücretsiz yapıyor ama rapor çıkartırsanız raporun bazı şartları var işte rahim filmi falan istiyorlar ilaçlarda rapordan dolayı devlet bazı farkını almıyor Ben de 300 milyona yakın vermiştim
Bende rahim filmi falan var çekildim yarın Bezmiâlem gideceğim ama orası vakıf devlette başvurmam gerek sanırım

Merhaba
Bende zeynep kamil has.asilama tedavisine basladim suan gonal f kullaniyorum merak ettigim zeynep kamilde son zamanlarda asilama yapip hamile kalan oldumu ?
Olduysa nelere dikkat ettiniz anlatirmisiniz
Rabbim hepimize anne olma duygusunu nasip etsin

Adet oldum maalesef 😢
Gecmis olsun canim gittin mi tekrar hastaneye sanirim zeynep kamil asilamayi up bebek icin bir adim.olarak goruyor kimse ilk asilamasinda hamile kalmamis 2 ci icin 1 adet donemi bekletiyorlar tekrar heyete rapor icin basvuruyosun diger adetinle gel diyorlar

Gecmis olsun canim gittin mi tekrar hastaneye sanirim zeynep kamil asilamayi up bebek icin bir adim.olarak goruyor kimse ilk asilamasinda hamile kalmamis 2 ci icin 1 adet donemi bekletiyorlar tekrar heyete rapor icin basvuruyosun diger adetinle gel diyorlar
Bu gün gidicem bende hemen başlatırlar diye düşünüyordum bende 🤔

Bu gün gidicem bende hemen başlatırlar diye düşünüyordum bende 🤔
Merhaba canim ne yaptin merak ettim hemen 2.icin tedaviye baslattilar mi yoksa senide 1 regli donemi bekletiyorlar mi birde laboratuardan sperm sonucunu aldin mi veriyorlarmi bilmiyorum isteyecektim ben unuttum

Back
X