Gebeliğe Hazırlık zeynep kamil hastanesi doktor önerileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

236

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
2
1
86
merhaba arkadaşlar, zeynep kamil hasnesinde doktor önerebilecekler var mı ? geçen yıl hamile kaldım fakat bebeğin kalp atışı olmadı.. :( şimdide denememize rağmen olmuyor doktor tavsiyelerinizi bekliyorum.

merhaba arkadaşlar, zeynep kamil hasnesinde doktor önerebilecekler var mı ? geçen yıl hamile kaldım fakat bebeğin kalp atışı olmadı.. :KK43: şimdide denememize rağmen olmuyor doktor tavsiyelerinizi bekliyorum.

Erdal yücel hem güler yüzlü hemde ilgileniyor

merhaba kızlar, ben infertilite ebru çöğendez ve elif tozkıra gittim, ama harhangi bir muayne olmadım henüz, kan tahlili istediler adetin 3, günü gel dediler adeti bekliyorm, kan tahlilinde hangi hormonlara bakıyorlsr bile var mı

Fsh, lh, proktaktin hormon testleri benim bildiğim

merhaba kızlar, ben infertilite ebru çöğendez ve elif tozkıra gittim, ama harhangi bir muayne olmadım henüz, kan tahlili istediler adetin 3, günü gel dediler adeti bekliyorm, kan tahlilinde hangi hormonlara bakıyorlsr bile var mı
Merhaba tebrik ederim gebeymissiniz saglikla gelsin 🧿🤲elif tozkir dr a gittiniz mi memnun kaldiniz mi yada gittiginiz ve memnun kaldiginiz dr var mi bilgi verebilir misiniz

Merhaba tebrik ederim gebeymissiniz saglikla gelsin 🧿🤲elif tozkir dr a gittiniz mi memnun kaldiniz mi yada gittiginiz ve memnun kaldiginiz dr var mi bilgi verebilir misiniz
Merhaba, tesekkur ederim, zeynepkamile randevu alip gittiginiz doktora denk gelemiyorsunuz, asistanlari oluyor sanirim yerinde sürekli, her gittigimde farkli birine denk geldim ben

Merhaba, tesekkur ederim, zeynepkamile randevu alip gittiginiz doktora denk gelemiyorsunuz, asistanlari oluyor sanirim yerinde sürekli, her gittigimde farkli birine denk geldim ben
Peki tesekkur ederim bende randevu aldim hayirlisiyla bakalim 🙏🏻

Back
X