- Konu Sahibi eaglegirll
Hayır canım bende orda hazıranda çektırdım rahım fılmı bana 4 kere ilaç gonderdıler sağ tüpümde tıkanıklık ve rahımde yapılşıklık vardı 4. De anca açıldı en az 2 kere yolluyolarmışYani herkes mi iki kere yapiyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım bende orda hazıranda çektırdım rahım fılmı bana 4 kere ilaç gonderdıler sağ tüpümde tıkanıklık ve rahımde yapılşıklık vardı 4. De anca açıldı en az 2 kere yolluyolarmışYani herkes mi iki kere yapiyorlar
Aa öylemiymiş bende 2 kere göndermişlerdi bende sandım 1 i sol tüp için diğeri sağ tüp için şimdi anladım.cok teşekkür ederimHayır canım bende orda hazıranda çektırdım rahım fılmı bana 4 kere ilaç gonderdıler sağ tüpümde tıkanıklık ve rahımde yapılşıklık vardı 4. De anca açıldı en az 2 kere yolluyolarmış
Canım dedıgın dogru en az ıkı kere gondermelerının sebebi o bi sağ tüpe bi sol tüpe gonderıyolar 2 den fazla olursa genelde bı problem oluyo 3 du anladım sordum sağdan geçişi goremedık dedi bı problem yok dedıler sonra 4. Cuyu yollıcam dedı sonra ben doktorda anladım açmaya çalısıyolarmış meğerse ama çok şükür açıldı benımAa öylemiymiş bende 2 kere göndermişlerdi bende sandım 1 i sol tüp için diğeri sağ tüp için şimdi anladım.cok teşekkür ederim![]()
Hmm doğrudur canm bende de filmi çekerken uğraştırdılar biraz tam olmadı bi daha yapıcaz falan derken ordakş 5 dk insana bazen 1 saat geliyor her saniye ne yaptıklarını izliyoruz olsunn ne yapalım bunlar herseyin başlangıcı inşaAllah tez zamanda hayırlı evlatlarımız olurCanım dedıgın dogru en az ıkı kere gondermelerının sebebi o bi sağ tüpe bi sol tüpe gonderıyolar 2 den fazla olursa genelde bı problem oluyo 3 du anladım sordum sağdan geçişi goremedık dedi bı problem yok dedıler sonra 4. Cuyu yollıcam dedı sonra ben doktorda anladım açmaya çalısıyolarmış meğerse ama çok şükür açıldı benım![]()
Ben 15 dk yattım orda taktıkları şey çıktı allah tan acı eşiğim yüksek ona ragmen 4. Verdiğinde bayılıcam sandım agrıdan ama atlattım çok şükür girmeden önce çok korkarak gittiğim bişeydi çunkuHmm doğrudur canm bende de filmi çekerken uğraştırdılar biraz tam olmadı bi daha yapıcaz falan derken ordakş 5 dk insana bazen 1 saat geliyor her saniye ne yaptıklarını izliyoruz olsunn ne yapalım bunlar herseyin başlangıcı inşaAllah tez zamanda hayırlı evlatlarımız olur![]()
Aaa üzüldüm ya inan normal de 5 dk lık iş demişlerdi bana doğru 5 dk sürdü sadece çekim esnasında 2 kere yeniden çektiler onu da düzgün yapsalar dı bu kadar uzun sürmez di acı eşiği düşük olan için üzücü Aslında. Ben çok regli ağrısı çektiğim için dayanabildim ama uzun sürseydi bende bayılırdım hep kendimi temkinledim dayan az kaldı diye öyle atlattım geçti çok şükürBen 15 dk yattım orda taktıkları şey çıktı allah tan acı eşiğim yüksek ona ragmen 4. Verdiğinde bayılıcam sandım agrıdan ama atlattım çok şükür girmeden önce çok korkarak gittiğim bişeydi çunku
Bende işte adetlerım agrılı gectıgı için dayanabildim ama en son gozum felan kaymış iyimisiniz hemen kalkmayın felan dedıler hatta kişinin durumuna gore demekki yoksa anlatılan kadar zor bi işlem değilAaa üzüldüm ya inan normal de 5 dk lık iş demişlerdi bana doğru 5 dk sürdü sadece çekim esnasında 2 kere yeniden çektiler onu da düzgün yapsalar dı bu kadar uzun sürmez di acı eşiği düşük olan için üzücü Aslında. Ben çok regli ağrısı çektiğim için dayanabildim ama uzun sürseydi bende bayılırdım hep kendimi temkinledim dayan az kaldı diye öyle atlattım geçti çok şükür
Evet çok zor bi işlem değil ama insan zaten girmeden bi heyecan yapıyor stres yapıyor nasıl olacak diye tereddüt te var e bide hiçbiyerini oynatamıyorsun onlar insanı rahatsız ediyor. Zaten zor olsa ne yapacağız ki mecburen bi yola girdik hepsine katlanmaya çalışıyoruz Rabbim acılarımızın karşılığında bizleri sevindirsinBende işte adetlerım agrılı gectıgı için dayanabildim ama en son gozum felan kaymış iyimisiniz hemen kalkmayın felan dedıler hatta kişinin durumuna gore demekki yoksa anlatılan kadar zor bi işlem değil![]()
Aminn inşallah süreç zor yıpratıcı daha bugun bı negatıf daha aldım mesela kesın var diye düşünürkenEvet çok zor bi işlem değil ama insan zaten girmeden bi heyecan yapıyor stres yapıyor nasıl olacak diye tereddüt te var e bide hiçbiyerini oynatamıyorsun onlar insanı rahatsız ediyor. Zaten zor olsa ne yapacağız ki mecburen bi yola girdik hepsine katlanmaya çalışıyoruz Rabbim acılarımızın karşılığında bizleri sevindirsin![]()
Ayy üzüldüm ya siz aşılama yaptırdınız demek ki kaçın cı bu,ben daha yaptırmadım önümüzdeki ay yada bu ay inşaAllah bakacağızAminn inşallah süreç zor yıpratıcı daha bugun bı negatıf daha aldım mesela kesın var diye düşünürken![]()
Yok canım aşılama degıl yumurta tedavısıne başlamıştık bu ay çok ümitliydim hamıleyım dıyodum yanı çunku süreç çok guzel ilerledi tumurtam saglıklı gelıştı çatladı bugun adet gunumdu kan verdım negatif doktorum 3 ay bu şekılde olmazsa aşılamaya geçiçez dediAyy üzüldüm ya siz aşılama yaptırdınız demek ki kaçın cı bu,ben daha yaptırmadım önümüzdeki ay yada bu ay inşaAllah bakacağızAllah uğraşlarını görüyor geç olsun güç olmasın hiç ummadığın anda olsun hayırlı bi şekilde inşaAllah
![]()
Alala e bu yapmış olduğun süreci ben aşılama zannediyordum değilmiy miş şaşırdım.Zeynep kamilde mi tedavi görüyordun sen acaba. Sorun neymiş mesela hersey güzel giderken niye tutmamıs ki daha önce düşük yada bebek hikayen varmıydıYok canım aşılama degıl yumurta tedavısıne başlamıştık bu ay çok ümitliydim hamıleyım dıyodum yanı çunku süreç çok guzel ilerledi tumurtam saglıklı gelıştı çatladı bugun adet gunumdu kan verdım negatif doktorum 3 ay bu şekılde olmazsa aşılamaya geçiçez dedi![]()
Yok canım ben tuzladayım hsg için oraya gelmıştım burda devlette tedavı oluyorum 2 senedir hiç gebelık olmadı pco var bende evlendıkten sonra ogrendım bununla bırlıkte yeme duzenım bozulunca 20 kılo aldım bı senede şeker troid tavan olunca dedılerkı cocuk tedavısı yapamayız once kılo verıp bunların duzelmesı lazım 17 kıloyu geri verdim yeme duzenımı degıstırdım en son 3 ay adet gormedım bunun için gittim aslında bu surece girecıgıme bıldıgımden çok godesım yoktu ama 3 ay gelmeyınce el mahkum hormon baktı herseyın duzelmış bı hsg cekılmemılektir gel tedaviye başlayalım dedı tedavıye başladık yumurtam guzel buyudu progesteron istedi verdim 11.69 çıktı sonucum yanı yumurta saglıklı olup çatlamış demekmiş gunlerı değerlendırdık hatta doktorda çok umutlu konustu herşeyın çok iyi rahım kalınlıgın bıle çok iyi iğneye gerek duymuyorum dedi ama sonuç husran malesef ya dollenmedı ya tutunmadı bılmıyorum zamanı degılmış demekki diyorumAlala e bu yapmış olduğun süreci ben aşılama zannediyordum değilmiy miş şaşırdım.Zeynep kamilde mi tedavi görüyordun sen acaba. Sorun neymiş mesela hersey güzel giderken niye tutmamıs ki daha önce düşük yada bebek hikayen varmıydı![]()
Hmm anladım csnım bende pcosluym evlenince öğrendim zaten kime sorsam herkes pcoslu ben anlamadım eskiden böyle bişi varmıydı şuan herkesde aynı durum var bi ara benm de triotim fazla çıktı 3 ay ilaç kullandım normal oldu ama gerçekten süreç yıpratıcı oluyor malesef çünkü sürekli bi değişimler oluyor yani her hafta hastane de başka bişeyim olduğunu öğreniyorum. Valla azmine de hayran kaldım güzel kilo vermişsin baya emek harcamıssın bu süreçte inşaAllah Rabbim bu ugraslarnı boşa çıkarmasınYok canım ben tuzladayım hsg için oraya gelmıştım burda devlette tedavı oluyorum 2 senedir hiç gebelık olmadı pco var bende evlendıkten sonra ogrendım bununla bırlıkte yeme duzenım bozulunca 20 kılo aldım bı senede şeker troid tavan olunca dedılerkı cocuk tedavısı yapamayız once kılo verıp bunların duzelmesı lazım 17 kıloyu geri verdim yeme duzenımı degıstırdım en son 3 ay adet gormedım bunun için gittim aslında bu surece girecıgıme bıldıgımden çok godesım yoktu ama 3 ay gelmeyınce el mahkum hormon baktı herseyın duzelmış bı hsg cekılmemılektir gel tedaviye başlayalım dedı tedavıye başladık yumurtam guzel buyudu progesteron istedi verdim 11.69 çıktı sonucum yanı yumurta saglıklı olup çatlamış demekmiş gunlerı değerlendırdık hatta doktorda çok umutlu konustu herşeyın çok iyi rahım kalınlıgın bıle çok iyi iğneye gerek duymuyorum dedi ama sonuç husran malesef ya dollenmedı ya tutunmadı bılmıyorum zamanı degılmış demekki diyorum![]()
Gerçekten öyle ben hsg cektırmeye oraya geldıgımde kımle konussam pcos diyo dedım bune ya herkesde aynı şeymı olur çagımızın hastalıgı bu bence nolcak yedıgımız içtiğimiz herşey hormonlu insanların kımyalarıyla oynuyolar vermek istiyodum zaten hayatım boyunca 72 nın ustune çıkmamıştım en son 90 nı gorunce dedım artık mecbursun vucudun kabul etmıyo 2 ayda verdım biz elimizden gelini yapıyoruz canım gerisi takdırı ılahı adetımı beklıyorum sımdı olmadım halaHmm anladım csnım bende pcosluym evlenince öğrendim zaten kime sorsam herkes pcoslu ben anlamadım eskiden böyle bişi varmıydı şuan herkesde aynı durum var bi ara benm de triotim fazla çıktı 3 ay ilaç kullandım normal oldu ama gerçekten süreç yıpratıcı oluyor malesef çünkü sürekli bi değişimler oluyor yani her hafta hastane de başka bişeyim olduğunu öğreniyorum. Valla azmine de hayran kaldım güzel kilo vermişsin baya emek harcamıssın bu süreçte inşaAllah Rabbim bu ugraslarnı boşa çıkarmasın![]()
Öyle canım vallahi helal olsn iyi vermişsin malesef hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz durumlar ortada. İnşaAllah adet olmazsın da müjdeli haber alırsın belli mi olur Allah-u alemGerçekten öyle ben hsg cektırmeye oraya geldıgımde kımle konussam pcos diyo dedım bune ya herkesde aynı şeymı olur çagımızın hastalıgı bu bence nolcak yedıgımız içtiğimiz herşey hormonlu insanların kımyalarıyla oynuyolar vermek istiyodum zaten hayatım boyunca 72 nın ustune çıkmamıştım en son 90 nı gorunce dedım artık mecbursun vucudun kabul etmıyo 2 ayda verdım biz elimizden gelini yapıyoruz canım gerisi takdırı ılahı adetımı beklıyorum sımdı olmadım hala![]()
Sanmıyorum daha bu sabah verdım 24 temmuzda çatlamam oldu olsa cıkardı dıye dusunuyorum bır hafadır bıldıgın adet olcakmış gıbı agrılarım vardı bugun adet gunum onlarda yok oldu anlayamadımÖyle canım vallahi helal olsn iyi vermişsin malesef hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz durumlar ortada. İnşaAllah adet olmazsın da müjdeli haber alırsın belli mi olur Allah-u alemsenin için dua edeceğim
![]()
Valla hiç belli olmaz o işler Rabbim ol derse olur canım. En kısa sürede hayırlı bi şekilde olur inşaAllahSanmıyorum daha bu sabah verdım 24 temmuzda çatlamam oldu olsa cıkardı dıye dusunuyorum bır hafadır bıldıgın adet olcakmış gıbı agrılarım vardı bugun adet gunum onlarda yok oldu anlayamadım![]()
Ya öyle tabi ama hayırlısı bakalım beklemekten başka bişey gelmıyo elımızden hep soyluyorum rabbım gerçekten isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasınValla hiç belli olmaz o işler Rabbim ol derse olur canım. En kısa sürede hayırlı bi şekilde olur inşaAllah![]()
Amin canım Allah razı olsunYa öyle tabi ama hayırlısı bakalım beklemekten başka bişey gelmıyo elımızden hep soyluyorum rabbım gerçekten isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasın![]()