ZEYNEP KAMİL HASTANESİ'NDE DOĞUM

Smyy21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.953
1.624
133
31
Bayanlar biraz Riskli bir gebelik geçirdiğim ićin araştırma hastanesinde doğum yapmam isteniyor Ama hastaneyle ilgili hić bilgim yok doğum bebek yada benim ićin ne istiyorlar özel oda tutma imkanımız var mı ? Bunu hastaneden hangi birimle konuşabilirim Ya da sizin bilgileriniz varsa beni aydınlatın lütfen

Canim ablamin kizi orda dogdu oda riskli bir gebelikti 6.5 aylikken dunyaya geldi ozel oda tutmadilar okonuda bir bilgim yok odada iki kisilerdi ama cok ilgilendiler bebek uzun bir sure kuvezde kaldi baska bir bilgim yok canim umarim senin icin hersey yolunda gider

Bayanlar biraz Riskli bir gebelik geçirdiğim ićin araştırma hastanesinde doğum yapmam isteniyor Ama hastaneyle ilgili hić bilgim yok doğum bebek yada benim ićin ne istiyorlar özel oda tutma imkanımız var mı ? Bunu hastaneden hangi birimle konuşabilirim Ya da sizin bilgileriniz varsa beni aydınlatın lütfen
Canım gecmıs olsun denk gelince gördüm saglıkla al bebeğini kucagına inşallah

Kızlar çok teşekkür ederim özelde devam etme kararı aldım yeni doğan yoģun bakımı olan bi hastanede doğumumu gerćekleştireceğim inşallah :)

Kızlar çok teşekkür ederim özelde devam etme kararı aldım yeni doğan yoģun bakımı olan bi hastanede doğumumu gerćekleştireceğim inşallah :)
Canım bizde şimdilik iyiyz bakalım dogum kolay gecer inşallah snada dua edicem saglıkla al bebegini kucagına

Back
X