Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek tedavisi görenler

Arkadaşlar merhabalar Zeynep Kamil hastanesinde yeni protokol de tedaviye başlayan var mı? süreç nasıl ilerliyor
Ben temmuz da başlayacaktım ama bayramın ilk günü regli oldum 😐
Ağustos ayına kaldı 3 4 gün sonra regli günüm 2. Günü başlıyoruz inşallah bakalım

Bende ilk zeynep kamilde tup bebek icin basvuru yaptim ama tup ebebek asamasina gecmek o kadar zor ki vazgectim. Allah yardimciniz olsun

Uyarı oluşturdum ama sanırım doktor uzun bir tatile çıkmış. Mesai dışı diyor genel cerrahi bölümü için sürekli
Genel cerrahi için doktor yokmuş hastanede. Yerine başhekim yardımcısı atıyor imzayı. Odasına gidip rica ederseniz imzalıyor müsaitse. Ben o şekilde imzalatabildim ancak. O yüzden randevu yokmuş o bölüme. Ya da gittiğinizde sekreterine sorarsanız o size şu gün gelecek gibisinden Bilgi veriyor

Uyarı oluşturdum ama sanırım doktor uzun bir tatile çıkmış. Mesai dışı diyor genel cerrahi bölümü için sürekli
Genel cerrahi için doktor yokmuş hastanede. Yerine başhekim yardımcısı atıyor imzayı. Odasına gidip rica ederseniz imzalıyor müsaitse. Ben o şekilde imzalatabildim ancak. O yüzden randevu yokmuş o bölüme. Ya da gittiğinizde sekreterine sorarsanız
Ben temmuz da başlayacaktım ama bayramın ilk günü regli oldum 😐
Ağustos ayına kaldı 3 4 gün sonra regli günüm 2. Günü başlıyoruz inşallah bakalım
hayırlısı olsun sizin için de 🤲☺️ Bende şeyi merak ediyorum açıkçası reglin 2-3. Günü gel diyorlar ya hafta sonuna denk gelirse nasıl oluyor acaba ?

Genel cerrahi için doktor yokmuş hastanede. Yerine başhekim yardımcısı atıyor imzayı. Odasına gidip rica ederseniz imzalıyor müsaitse. Ben o şekilde imzalatabildim ancak. O yüzden randevu yokmuş o bölüme. Ya da gittiğinizde sekreterine sorarsanız o size şu gün gelecek gibisinden Bilgi veriyor
Çok teşekkür ederim. Hastanede hiç kimse uyarmadı bizi bu konuda. Bu kadar da ilgili ve bilgililer işte. Biz hastalar daha çok şey biliyoruz orada çalışanlardan

Genel cerrahi için doktor yokmuş hastanede. Yerine başhekim yardımcısı atıyor imzayı. Odasına gidip rica ederseniz imzalıyor müsaitse. Ben o şekilde imzalatabildim ancak. O yüzden randevu yokmuş o bölüme. Ya da gittiğinizde sekreterine sorarsanız

hayırlısı olsun sizin için de 🤲☺️ Bende şeyi merak ediyorum açıkçası reglin 2-3. Günü gel diyorlar ya hafta sonuna denk gelirse nasıl oluyor acaba ?
Ben doktora sormuştum onu hafta sonuna denk gelirse 4. Güne kadar yolu var demişti ama en güzeli adetin 2. Günü başlamak dedi. Ben de bu sabah regl oldum gece yola çıkıyorum. Duruma göre başlayacaklar bakalım 🤭

Ben ilk önce infertiliteye giderek başlamıştım. Regl iken giderseniz daha mantıklı olur hatta 2 veya 3. günde kan ve ultrasonla bakıyorlar. Onların sonucuna göre aşılama ya da tüp bebek diye yönlendiriyorlar. Tabi bu aşamada sizden başka tahliller de isteniyor onları ekledim görselde. Sperm tahlili, meme ultrasonu, rahim filmi, vajinal kültür, smear testi bunları başka hastanede de yaptırabilirsiniz yanınızda götürmeniz yeterli. Daha çabuk sonuç almak açısından biz özelde yaptırmıştık. Erkek için sperm tahlilini yaptırdıktan sonra Zeynep kamildeki üroloji doktoruna randevu alarak gidiyorsunuz o size sperm tahlili için onay kağıdı veriyor. Sonra tüm bu tahlilleri tamamladıktan sonra kurula giriyorsunuz. Kurul için bir kağıt veriyor tüp bebekteki sekreter. Ekg çekiliyor, kan alınıyor, akciğer filmi çekiliyor. Tüm hepsiyle birlikte dahiliye, anestezi, psikiyatri ve genel cerrahiden imza alıyorsunuz. İmzaları tamamlayınca dosya açtırdım ben. Dosya açılışı için kocanızda yanınızda olmalı imzalarını alıyorlar.
Bunların dışında evlilik cüzdanının ilk üç sayfası, çiftlerin kimlik fotokopileri ( 3 adet olsun bence yanınızda, ekstra da istiyorlar), çiftlerden birinin hizmet dökümü, nüfus kayıt örneği (her iki çift için de aile olarak, bu da yanınızda en az 2 adet olsun) de isteniyor. Her şey tamamlanınca dosyanız halledilmiş oluyor. Sonrasında tüm hepsini sağlık kuruluna teslim ediyorsunuz. Raporunuzun çıkmasını bekliyorsunuz. Şu tarihte gel raporun çökmüş olur diyorlar zaten ortalama bir hafta gibi sürede çıkıyormuş. Şu an bu aşamalardan geçtim. Ekstra sormak istediğiniz varsa bildiğim kadarıyla burdayım ☺️ Hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Sonra tüm bu tahlilleri tamamladıktan sonra kurula giriyorsunuz. Kurul için bir kağıt veriyor tüp bebekteki sekreter. Ekg çekiliyor, kan alınıyor, akciğer filmi çekiliyor. (bunun için randevu gerekiyor mu yoksa verdikleri kağıtla aynı gün işlemleri yapıyor muyuz randevusuz şekilde?) Tüm hepsiyle birlikte dahiliye, anestezi, psikiyatri ve genel cerrahiden imza alıyorsunuz. (buralara da imza için randevusuz mu giriyoruz aynı gün mü?)

Çok teşekkür ederim. Hastanede hiç kimse uyarmadı bizi bu konuda. Bu kadar da ilgili ve bilgililer işte. Biz hastalar daha çok şey biliyoruz orada çalışanlardan
Beni de uyarmamışlardı. Sürekli randevu bakıyordum bende. En sonunda bi sekretere sordum o söyledi poliklinik yapılmıyor randevu bulamazsın müsait oldukça polikliniğe geliyor diye. Öyle olunca bende direkt yönetim binasına gidip görüşmüştüm bi tek onun imzası kalmıştı çünkü rica etsem geri çevirmesi sağ olsun. Sizde öyle bi deneyin isterseniz ama polikliniğe geleceği zaman da çarşamba -cuma günleri geliyormuş genelde

Ben doktora sormuştum onu hafta sonuna denk gelirse 4. Güne kadar yolu var demişti ama en güzeli adetin 2. Günü başlamak dedi. Ben de bu sabah regl oldum gece yola çıkıyorum. Duruma göre başlayacaklar bakalım 🤭
Yaa uzaktan mı geliyorsunuz bide ? Emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah 🤲 benim de Eylül başına denk gelecek reglim ama o hafta işten izin alamam gibi ekime kalacağım mecbur 😑

Sonra tüm bu tahlilleri tamamladıktan sonra kurula giriyorsunuz. Kurul için bir kağıt veriyor tüp bebekteki sekreter. Ekg çekiliyor, kan alınıyor, akciğer filmi çekiliyor. (bunun için randevu gerekiyor mu yoksa verdikleri kağıtla aynı gün işlemleri yapıyor muyuz randevusuz şekilde?) Tüm hepsiyle birlikte dahiliye, anestezi, psikiyatri ve genel cerrahiden imza alıyorsunuz. (buralara da imza için randevusuz mu giriyoruz aynı gün mü?)
Ekg, kan, akciğer filmi aynı gün çekiliyor. Randevuya gerek yok. Ama kurul için gerekli imzaları attıracağımız doktorlara randevu alıp gidiliyor randevusuz almıyorlarmış. O yüzden süreç uzuyor biraz açıkçası

Yaa uzaktan mı geliyorsunuz bide ? Emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah 🤲 benim de Eylül başına denk gelecek reglim ama o hafta işten izin alamam gibi ekime kalacağım mecbur 😑
Evet Kastamonu dan İstanbul arası mekik dokuyorum 🤭 hayırlısı ile başladı tedavim artık bakalım

Evet Kastamonu dan İstanbul arası mekik dokuyorum 🤭 hayırlısı ile başladı tedavim artık bakalım
Bir şey daha danışıcam size 🙈 ben şimdi raporumu aldım ama onu teslim etmem gerekiyor mu bir yere ? Yoksa regl olunca gel demişlerdi direkt o zaman gittiğimde raporu yanımda mı götürmem gerekiyor

Bir şey daha danışıcam size 🙈 ben şimdi raporumu aldım ama onu teslim etmem gerekiyor mu bir yere ? Yoksa regl olunca gel demişlerdi direkt o zaman gittiğimde raporu yanımda mı götürmem gerekiyor
Rapor yanında olsun canım gerek görürlerse alırlar senden benden hiç almadılar ama ara sıra baktılar

Aşılamada bunlara gerek yokmuş. Ben aşılama içinde gerekiyor sanıp korkmuştum :-) Sormak istediğim bir şey var ilk aşılamam olacak. söyledikleri tarihte( gel başlayalım dedikleri) infertiliteden mi yoksa tüp bebekten mi randevu almam gerekiyor. Dosyaları teslim ederken infertilite ile görüştüm hep

Back
X