Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek tedavisi görenler

Aşılamada bunlara gerek yokmuş. Ben aşılama içinde gerekiyor sanıp korkmuştum :-) Sormak istediğim bir şey var ilk aşılamam olacak. söyledikleri tarihte( gel başlayalım dedikleri) infertiliteden mi yoksa tüp bebekten mi randevu almam gerekiyor. Dosyaları teslim ederken infertilite ile görüştüm hep
Dosyalarınızı infertiliteden teslim ettiyseniz oraya gidersiniz yine düşünüyorum. Tedavi için giderken randevu istemiyorlar tüp bebekte ama aşılamada nasıldır bilmiyorum açıkçası

Bir şey daha danışıcam size 🙈 ben şimdi raporumu aldım ama onu teslim etmem gerekiyor mu bir yere ? Yoksa regl olunca gel demişlerdi direkt o zaman gittiğimde raporu yanımda mı götürmem gerekiyor
Sağlık kuruluna teslim etmeniz gerekiyor raporu

Canım bizim 3.denememiz olacak nasipse. Hazır herşey regli olunca başlayacağız.
Selam zeynep kamilde sonucunuz nasil cikti. Eski yoğunluğu yoktu dün gittim rapor cikarmak icin. Pozitif alan kac kisi oldu oradan. Ben gecen yil 2 defa denedim orada ama olmadi. Sonra ozelde de 2 defa denedim. Ordada tutmadi. Son raporumu zeynep kamilde denemeyi düşünüyorum

Selam zeynep kamilde sonucunuz nasil cikti. Eski yoğunluğu yoktu dün gittim rapor cikarmak icin. Pozitif alan kac kisi oldu oradan. Ben gecen yil 2 defa denedim orada ama olmadi. Sonra ozelde de 2 defa denedim. Ordada tutmadi. Son raporumu zeynep kamilde denemeyi düşünüyorum
Merhabalar p.tesi ve cuma günleri çok yoğun oluyor bilginiz olsun. Sonsuz şükürler olsun 8 haftalık hamileyim Rabbim hayirla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 eğer acil bı durumunuz yoksa özel devlet fark etmiyor bence tamamen nasip işi Rabbim nasip edecek olduktan sonra önüne kimse geçemez

Merhabalar p.tesi ve cuma günleri çok yoğun oluyor bilginiz olsun. Sonsuz şükürler olsun 8 haftalık hamileyim Rabbim hayirla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 eğer acil bı durumunuz yoksa özel devlet fark etmiyor bence tamamen nasip işi Rabbim nasip edecek olduktan sonra önüne kimse geçemez
Saglikla gelsin bebeğiniz cok sevindim. Kac gun ilac kullandiniz. Kac embiryonuz oldu. Tek mi ikizmi 🥰🥰🥰

Ayy 😍 çok sevindim canım ❤️ hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Ben ilk önce infertiliteye giderek başlamıştım. Regl iken giderseniz daha mantıklı olur hatta 2 veya 3. günde kan ve ultrasonla bakıyorlar. Onların sonucuna göre aşılama ya da tüp bebek diye yönlendiriyorlar. Tabi bu aşamada sizden başka tahliller de isteniyor onları ekledim görselde. Sperm tahlili, meme ultrasonu, rahim filmi, vajinal kültür, smear testi bunları başka hastanede de yaptırabilirsiniz yanınızda götürmeniz yeterli. Daha çabuk sonuç almak açısından biz özelde yaptırmıştık. Erkek için sperm tahlilini yaptırdıktan sonra Zeynep kamildeki üroloji doktoruna randevu alarak gidiyorsunuz o size sperm tahlili için onay kağıdı veriyor. Sonra tüm bu tahlilleri tamamladıktan sonra kurula giriyorsunuz. Kurul için bir kağıt veriyor tüp bebekteki sekreter. Ekg çekiliyor, kan alınıyor, akciğer filmi çekiliyor. Tüm hepsiyle birlikte dahiliye, anestezi, psikiyatri ve genel cerrahiden imza alıyorsunuz. İmzaları tamamlayınca dosya açtırdım ben. Dosya açılışı için kocanızda yanınızda olmalı imzalarını alıyorlar.
Bunların dışında evlilik cüzdanının ilk üç sayfası, çiftlerin kimlik fotokopileri ( 3 adet olsun bence yanınızda, ekstra da istiyorlar), çiftlerden birinin hizmet dökümü, nüfus kayıt örneği (her iki çift için de aile olarak, bu da yanınızda en az 2 adet olsun) de isteniyor. Her şey tamamlanınca dosyanız halledilmiş oluyor. Sonrasında tüm hepsini sağlık kuruluna teslim ediyorsunuz. Raporunuzun çıkmasını bekliyorsunuz. Şu tarihte gel raporun çökmüş olur diyorlar zaten ortalama bir hafta gibi sürede çıkıyormuş. Şu an bu aşamalardan geçtim. Ekstra sormak istediğiniz varsa bildiğim kadarıyla burdayım ☺️ Hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah
avokadoananas avokadoananas bak canım burda var

Back
X