Tüp Bebek Merkezleri Zeynep kamil hastanesi'nde tüp bebek yaptıran varmı

Snm1234

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
86
19
8
Merhaba arkadaşlar ben aralık ayında tedaviye başlıcam ilaçlarımı aldım adet olunca gel dedi doktr. Zeynep kamilde tup bebek sahibi olan varmı

Eminim vardır, donanımlı ve çok büyük bir hastane. Bir de avrupa yakasında bezmi alem var, oranın tüp bebek ünitesi de iyi, ben evlay sahibi oldum, tavsiye edebilirim.

Bende şimdi zeynepkamile başladım inşallah herşey yolunda gider laparaskopi ameliyatıda oldum zeynpkamilde başlamışken orda bitiriyim istiyorum

Bende şimdi zeynepkamile başladım inşallah herşey yolunda gider laparaskopi ameliyatıda oldum zeynpkamilde başlamışken orda bitiriyim istiyorum
cnm mrb. tedavin hayırla sonuçlanır inşallah bende tüp bebek yaptıracağım ama neler yapmam lazım rapor çıkarma falan varmış sanırım süreç nasıl ilerliyor bilgi verirsen sevinirim.

cnm mrb. tedavin hayırla sonuçlanır inşallah bende tüp bebek yaptıracağım ama neler yapmam lazım rapor çıkarma falan varmış sanırım süreç nasıl ilerliyor bilgi verirsen sevinirim.
Mrb cnm insallah hepizinki hayrla sonuçlansn insallah. Canm sen özeldemi yaptrcn yani öyleyse özeli bilmiyorum benim tüplerim kapalı oldugu icin direk tüp bebek dediler ücret ödemicem rapor faln cikarttm yine 1 bucuk 2 ay sürüyor nerdeyse bi kac doktora gözuküyosn zaten onlar ne yapcnı söylyr cnm

Mrb cnm insallah hepizinki hayrla sonuçlansn insallah. Canm sen özeldemi yaptrcn yani öyleyse özeli bilmiyorum benim tüplerim kapalı oldugu icin direk tüp bebek dediler ücret ödemicem rapor faln cikarttm yine 1 bucuk 2 ay sürüyor nerdeyse bi kac doktora gözuküyosn zaten onlar ne yapcnı söylyr cnm
sonucun ne oldu canım tuttu mu tup bebısın ınsallah tutmusturr

Yok cnm ya nerdeee tutmadı 2inci 1 ay sonra transfer olacak olcak inşaallah donduruldu
Merhaba canim hayirlisi olsun insallah hepimiz icin. Bende 3 kere asilama yaptirdim zeynep kamilde tutmadi simdi sira tup bebekte fakat cok korkuyorum. Insallah guzel sonuclar aliriz Allah in izniyle zor bi surec

Back
X