Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eminim vardır, donanımlı ve çok büyük bir hastane. Bir de avrupa yakasında bezmi alem var, oranın tüp bebek ünitesi de iyi, ben evlay sahibi oldum, tavsiye edebilirim.
Mrb cnm insallah hepizinki hayrla sonuçlansn insallah. Canm sen özeldemi yaptrcn yani öyleyse özeli bilmiyorum benim tüplerim kapalı oldugu icin direk tüp bebek dediler ücret ödemicem rapor faln cikarttm yine 1 bucuk 2 ay sürüyor nerdeyse bi kac doktora gözuküyosn zaten onlar ne yapcnı söylyr cnm
Mrb cnm insallah hepizinki hayrla sonuçlansn insallah. Canm sen özeldemi yaptrcn yani öyleyse özeli bilmiyorum benim tüplerim kapalı oldugu icin direk tüp bebek dediler ücret ödemicem rapor faln cikarttm yine 1 bucuk 2 ay sürüyor nerdeyse bi kac doktora gözuküyosn zaten onlar ne yapcnı söylyr cnm
Merhaba canim hayirlisi olsun insallah hepimiz icin. Bende 3 kere asilama yaptirdim zeynep kamilde tutmadi simdi sira tup bebekte fakat cok korkuyorum. Insallah guzel sonuclar aliriz Allah in izniyle zor bi surec